45

Анонимен

преди 2 години

всичките ни доценти ли са толкова умни като този ***? Като имало производствена криза, трябвало да мислим за износ, а не за задоволяване на вътрешния пазар. Ние ще ядем камъни, а ще внасяме хартишки без покритие.

44

Чепай

преди 2 години

На Вуте да му е зле! Ще се радвам да видя как русофобите се гърчат с празни портфейли. И за магарета няма да имате пари да си купите!

43

Тоя да не се е

преди 2 години

Объркал.В България освен зърнени култури Друго не се произвежда от 25 години поне.Или може да страда от деменция.

42

Щирлиц

преди 2 години

Кое да насърчим?Я пак?Много фантастика гледате.

41

Справедлив

преди 2 години

Първо да осигурят Българския народ със стоки на нормални цени, а после излишните стоки да изнасят на " приятелите " ни от Европейския съюз и САЩ на по-скъпи цени за насърчаване на бизнеса.

40

Лорд Стамат

преди 2 години

Тоя и той от лаладжиите дето само акъл дават, като онзи английски поет с крилатата фраза "Труда е нещо прекрасно, мога с часове да стоя и да го наблюдавам."

39

Анонимен

преди 2 години

Като изнесем всичко,тука какво ще остане?

38

Анонимен

преди 2 години

Поредният експерт дето не е хващал мотика. Да дойде да произведе поне един морков и тогава да дава съвети. Държавна дотация няма или я има само за схемаджиите, а в останалите държави има и така ти подбиват цената и никой не ти копува скъпата стока. Контрол на производството няма - внасят се от Турция забранение препарати, който освен че произвеждат количество и са опасни. За поливките си плащаш рекет, реколтата се краде, работници няма, няма борба с градушките, на борсите рекет и още 100 причини

37

.

преди 2 години

До въпрос - как къде са 4 -те милиарда?? Заминаха за Украйна!

36

Анонимен

преди 2 години

Ще се минава на диета!

35

въпрос

преди 2 години

Къде са 4 милиарда лева в помощ на бизнеса заради скъпите енергоносители ?

34

Аноним

преди 2 години

Този "експерт" към какво по-точно насърчава? Да спасяваме света, като всичкото се налично производство го изнасяме, а за българите какво ще остане???...

33

Анонимен

преди 2 години

Истината е ,че нямаме правителство което да се вземе в ръце и да помага по всякакъв начин на хората,а не на разни бизнесмени!Само реват за още и още помощи. Живеем най-бедно от всички страни в ЕС,с най-мизерни заплати,с най-високите цени.ФАКТ!За една година едно голямо НИЩО.ПП-пълен провал!

32

селянин

преди 2 години

стига сте го корили човеко лани съм поарчил 1000 лв най ного за манджа купувам брашно сло захар оливия и кибрит друго си имам айде наздраве

31

Тенгри Кан

преди 2 години

Тоз пичууар не е в час. България, днес не е НРБ, да има производство на селскостопанска продукция, която да изнася;))) Какво произвежда обезлюдена България към днешна дата? Дарадонки, произвежда! Онези поколения, които се занимаваха с кърското производство, измрея! Останаха тук-таме като догарящи свещи! Наследниците им са гола водичка и зелена тревичка, га ръката ти не е заякнала на мотиката, не очаквай чудеса от един такъв народ!;))) Щом турци и гърци на ранат:)))

30

Дедо

преди 2 години

Че какво произвеждате че да изнасяте? Всеки търси далаверка, да върти синджира и да пощипва секретарките, работари няма, сичкото индианец все вожд го раздава.

29

Анонимен

преди 2 години

Какъв износ,умник? Храните се унищожават или ще се скриват накрая,за да се прокарат синтетичните храни,гмо,и насекомите за храна,но само за жигосаните. Влез в реалността,експерте.

28

Анонимен

преди 2 години

Благодарете на партиите на промяната за тази ситуация!

27

Анонимен

преди 2 години

Браво,стимулирайте износа,за да станат стоките по скъпи за българина- всеки ще предпочете да продаде навън на двойна цена,особено олио,брашно а защо не изсечем и повече гори за да спечелят шепа хора едни бързи пари

26

Анонимен

преди 2 години

Нова мисъл се пише на нов ред, за да се отдели абзац. Само тук новата мисъл се блъска в общия кюп и Ентер не се признава, че даже и интервал не са предвидили пред новото изречение.