28

П.К.

преди 2 години

-"исторически успех" е пресилена квалификация. Постигнат похвален успех за ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ, в каквато и да е международна надпревара на наши студенти, ученици, би бил далеч, далеч по-престижен и необходим на Българското Общество, на България.

27

До Анонимен 26

преди 2 години

Родителите на тези студенти от кои времена мислиш са? Родени някъде преди 80те. Тогава за какво става въпрос?

26

Анонимен

преди 2 години

До 18. Да, още се срещат и умни, можещи деца, които трагично неадекватното ни образование и семейна среда не са успели да дебилизират. Все още тук-там са останали и компетентни преподаватели. Честито на тези деца и преподавателите им.

25

не си прав

преди 2 години

Поредното първо място! Честито! Децата ни са отличници по олимпиади! Напук на общоприетото мнение, че образованието ни е пълна нула. Нашите деца са умни и в пъти по подготвени отпреди 30г.Така е, но само за опрделена група от 20 човека в някоя област. Когато става въпрос за подготовката на всички - става страшно. И да- най-добрите не се задържат. Нямат условия за развитие. Не е само до заплатите.

24

до Румен от Слатина

преди 2 години

Ами не си дават зор, защото избирателят на упарвляващите политически партии избират калинки и крадци. Както каза Цацаров българския народ обича корумпираните и невежите. И така стигнахме да ни лекуват и корумпирани медици. Обичта е голямо нещо.

23

Румен от Слатина

преди 2 години

Това е ясно . И го знае всеки българи от всеки бранш, че на вън се проявят като шампиони. Но в България си ща дат силите и зор не си дават. Чакат от ЕС и от НАТО да ги подпират. Не си показват качествата , защо ли?

22

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикВече управляват. Лена е от тези младежи.

21

До Браво

преди 2 години

Абе ***. Това са адвокати с интерес към международното право. Познай как ще останат в Овча купел и колко ще работят за "българската кауза". Най- много след 20 години в чужбина да ги спуснат от ЦРУ , както спуснаха просто Киро и Кокорчо.

20

Браво!

преди 2 години

Браво, това е едно от малкото хубави новини! Нека тези млади хора да останат в България и да работят единствени за българската кауза. Така да бъде!

19

До СУ

преди 2 години

Нали? Пълно е с такива! НБУ, УНСС например и тн.

18

Анонимен

преди 2 години

Поредното първо място! Честито! Децата ни са отличници по олимпиади! Напук на общоприетото мнение, че образованието ни е пълна нула. Нашите деца са умни и в пъти по подготвени отпреди 30г.

17

Марин

преди 2 години

БРАВО!

16

до Странджата

преди 2 години

Един умен ти е написал как. Причината са корумпираните Институции. На тях не са нужни хора с компетенции, защото няма да могат да усвояват обществените средства, с морал, пък да не говорим. Така че първи си в усвояването на знания, но започнеш ли работа - корупцията в Институциите те смачква, ако е силна. Затова и хората бягат. За да успееш в България трябва да си човек с амбиции, но или невеж или без морал относно лъжи и измами.

15

до Пияница мистик

преди 2 години

Едно от необходимите условия да се намали корупцията е на ключови позиции да са компетентни хора. Това е необходимо, но не достатъчно условие. Второто условие е морал , което е лено изпълнимо, ако има законодателство, което да не допуска да се деморализираш в управлението.

14

анонимен

преди 2 години

А Оксфорд ако са участвали на последно място ли са? Съдя по изп-люти кадри преди години.

13

машата на корупцията

преди 2 години

Машата на корупцията за калинките (необразовани, но на ключови позиции), удобни са за корумпираните политици и всякаква друга структура с апетитит към обществените ресурси. Една калинка лесно се манипулира и лесно се управлява от тях, просто защото е некомпетентна. И така корупцията постига целите са - да краде и паразитира. Машата и са хора без нужния капацитет, но с амбиции. Симбиоза. След ГЕРБ все така бе.

12

NO

преди 2 години

Учениците ни са първи, студентите ни с апърви. Но започнеш ли работа - от първенец в усвояването на знания, ставаш персона нон-грата, ако не можеш да се впишеш в цялата корупционна дейност на държавните органи и институции. Толкова калинки влезнаха, за да обслужват мошенниците, получиха пари и власт и тези, с компетенциите и морала - са независими, от тях нищо не зависи в държавата. Само от корумпирани и калинки, налазили всички институции.

11

Анонимен

преди 2 години

Браво на СУ . За разлика от УНСС , това е истински университет . В УНСС виждам само интриги и политически слугинаж , то и съответно академичните постижения са никакви.

10

Анонимен

преди 2 години

До Makedon ВЕТО

9

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БРАВО РЕСПЕКТ