164

Анонимен

преди 2 години

Погледнете къде живее, и сами си направете изводи, още преди да прочетете статията, какво е нейното съдържание . Как може да се спре войната, като краварите непрекъснато наливат пари и оръжие там ? Изводът- те не търсят мирно решение, искат военен конфликт, но далеч от тях!

163

Анонимен

преди 2 години

Целия свят видя как САЩ позорно напуснаха Авганистан миналото лято, след като водиха безславна война там цели 20 години и оставиха оръжия за 80 млрд. долара но това не го споменава. Не пропуска възможноста обаче да говори против Съветския съюз който е нейна ридина.

162

Анонимен

преди 2 години

Важното е че Крим е подарен на Украйна а кой го е подарил не е най важното.

161

Анонимен

преди 2 години

В последното изречение казва че хрусчов е свален от власт. Цялата статия твърди че не е имал власт и затова няма как да е подарил Крим на Украйна обаче най на края бил свален от власт. Значи е бил на власт щом е свален.

160

Анонимен

преди 2 години

трябва да уволниш нинова преди България да стана Pулгария

159

важното

преди 2 години

Както и да завърши войната ПОЗОРА за русия остова с векове.

158

Az

преди 2 години

На Нина дали няма да и приключи кариерата ако напише нещо различно от американската пропаганда ? Щатите са й дали там някаква чиновническа службица с безсмислена титла, да води някакъв тотално безсмислен предмет. С една дума купили са я на безценица. Но какво са я купили, така може и да я изхвърлят. И дамата си пази хляба.

157

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

....а децата на на Песъков , у ЕС.....и те ли са долни...ха,ха....?????????????????

156

...ЗА 190...

преди 2 години

...А дъщерите на Путин в Швейцария ...и те ли са долни...ха,ха,хааа...ами дъщерята на Лавров у САЩ , ква е тогава...??!

155

ПРАВА Е Н.ХРУШЧОВА

преди 2 години

...ЗАДАВА СЕ ВТОРИ АФГАНИСТАН ЗА РУСИЯ.....ОПРЕДЕЛЕНО!!!!!!!!!!!!!!!

154

Долно Зеле

преди 2 години

Нина. Така си мислиха и Наполеон и Хитлер. По скоро твоята съдба ще бъде като на прадядо ти ! Втори Хрушчов. Свален от власт и умрял като овца без история !

153

Martin Bormann

преди 2 години

Нинче, глупповата си като баща си.... Не може да сравняваш ситуацията в Украйна с тази в Афганистан. В Афганистан, СССР искаше да сложи марионетка и да контролира държава която няма нищо общо със Съвецкия Съюз. Не разбраха, че за всеки убит муджахидин идват 10 нови от Пакистан и никой не може да ги спре. В Украйна е друго. Изгонва се про фашисткото население от Източна Украйна и после се заменя с про Руско в новата Република, няма муджахидини, няма Пакистан сес се вуюно?? :)))

152

историк

преди 2 години

До До 181.......чудесно казано! Относно кибуците - и това не е комунизъм, а това са просто комуни и, както знаем, там не можеш да останеш вечно.. Така, че в СССР, както и в целия Източен блок, вкл. НР България нямаше комунизъм, а някакав тоталитарен режим със социални елементи.

151

що за идиот си

преди 2 години

До Анонимен------ мъчно ли ти е за арабелите мюсюлмани, които едно време са клали българи и християни по нашите земи, във времето на Османската империя, а? Или иракчани намушкващи по спирките на метрото мирни граждани, както се случи преди няколко дни в Берлин а?

150

запознат

преди 2 години

До Анонимен........няма да бъде по-лош от Путин, повярвай ми.. Той е краят на всичко.. За съжаление, свен Саддам Хюсеин и Мусолини, не съм виждал осъден или убит диктатор. Той Путин добре омаза всичко, ама няма да си понесе последствията, това е ясно. Руският народ ще си го отнесе.

149

Дойче веле

преди 2 години

ясно ....!!!!! За пропаганда ще изровят и самия хрусчов от гроба , имам чувството че това е продължение на министерството на гьобелс но в сегашно време

148

Втори позор

преди 2 години

Путин ще окичи Русия с прозвището касапска нация!

147

До 181

преди 2 години

Комунизъм никога не е имало с малки изключения. За да има истински комунизъм трябва да се достигне силен капитализъм според Маркс. На запад е комунизъм но не се нарича така. В Германия заплатите са сравнително еднакви. Дори като работник изкарваш повече от висшист. Освен това на улицата не можеш да останеш. Държавата ще се погрижи - няма да живееш в лукс но няма и да умреш от глад. А в СССР от разрушена държава от войната няма как да стане комунизъм. В чистия си вид го има само в Израел - кибуци

146

F

преди 2 години

И като е правнучката и все едно е мнението на Хрушчов ли?

145

ади де

преди 2 години

Колко "заразени" има днес, не сте писали?