17

Безсрамие

преди 2 години

Безсрамие е по веме на Великден да се избиват деца, жени и старци. Срамно е да се убива. Нека си спомним оня прекрасен филм за декември 1914 г. когано англичани и немци спряха за 24 часа войната, пяха песни, размениха си подаръчета, погребаха мъртвите си другари от ничията линия и играха заедно футбол. Но това бяха европейци. От столицата на Империята на злото, на евроазиатската нищета не може да се очаква такова нещо. Да се кръстиш с кървави ръце е характерно само за САТАНАТА ***. АНАТЕМА!

16

Анонимен

преди 2 години

Московският папа благослови войната.

15

Алекс

преди 2 години

Руските фашисти от папски призиви на разбират.Разбират единствено,когато заговори "Джавелина".

14

bl

преди 2 години

За Българската православна църква католицизма е просто една секта. Каква е причината по Великден да се дава трибуна на разни секти?

13

Папата

преди 2 години

папата е педофил.

12

Анонимен

преди 2 години

И това куку, наречено папа, колко хиляди случаи пак прикрива на изнасилени деца?! Нека да каже! Съратникът му Бенедикт 16-ти си призна, че е прикривал!

11

#

преди 2 години

Папата е Сатаната...............не тоя дядка (белия папа)..........черният папа е шеф на йезуитите......................той има връзка с масони,банкери, илюминати и други ***!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Мили ми папа, колкото сте имали примирие вие, толкоз и Путин. Да попитаме, когато католиците са избивали инакомислещи, жени са били горени на кладите, мъже изчисляващи траекториите на звездите, обвинявани в съюз със Сатаната, тогава папата дали е обявявал примирие по Великден? Само питам.

9

Анонимен

преди 2 години

Папата забрави, че такова вече имаше. През изминалата седмица нямаше боеве, заради католическия Великден. Путин добре знае, че с него воюват запада и САЩ, а техния Великден мина.

8

Анонимен

преди 2 години

Римокатолическата църква е звяра който излиза от морето в Октровение 13. Дракона (сатана) дава силата си на звяра. Демек папата в момента е официалния представител на сатана на Земята. Всичко в тази т.нар. Църква е прокълнато, зловещо и езическо - ритуалите, облеклата, *светиите* им, сградите им, иконите им.,.,всичко е дошло от езическите древни богове и е в разрез с истинското Слово на Бога - Библията. Жалко че заблуждават милиарди хора.

7

Галилей

преди 2 години

Така е Хасане, католическата църква е символ на забавяне на науката и прогреса рез ренесанса.

6

Анонимен

преди 2 години

Зеления и Путин ви гледат сеира. Вечер си пият водката заедно.

5

Анонимен

преди 2 години

За умрял или добро или нищо за Украйна тоже.

4

Анонимен

преди 2 години

Украйна няма военнотехнически мускули и мижава евроатлантическа България няма да промени това пращайки оръжия по съветски лиценз оръжия.

3

Анонимен

преди 2 години

Друг папа какво каза за Белград ?А определено папите носят вина за най големия геноцид за всички времена наравно със Сащ в Руанда .

2

Антикомунист

преди 2 години

Гледам, по-голямата част на пишещите тук са отвърлени мюсолмани. Какво става?

1

Анонимен

преди 2 години

Върхът на цинизма е да показвате този *** на Велик Ден