14

Анонимен

преди 2 години

Терористичните актове вече ми ават съвсем незабелязано. Някой дори не ср отразяват, а за други никога не научаване името на извършителя, защото не е политкоректно. Стигнахме до там, че товя вече не е новина, а ежедневие. За съжаление работата не е на добре в Европа.

13

Анонимен

преди 2 години

Още преди да отворя тази статия си казах, че в нея ще се твърди, че нападателят е "психически лабилен човек, евентуално с финансови и лични проблеми". Забелязахте ли как от няколко години като по команда изчезнаха информациите за ислямски терористи и пр., всички станаха разорени откачалки с лични проблеми.А когато вече е 200% очевидно, че става въпрос за тероризъм, след 2-3 дена криеница в медиите започва да се прокрадват срамежливи споменавания за "евентуален терористичен мотив" и толкоз.

12

Анонимен

преди 2 години

Френски шериат.

11

!

преди 2 години

След нахлуването на ордите на Путин мюсюлманските подчинени на кучето Кадиров се развихриха. Всички знаем кой стои зад светения тероризъм и скоро ще падне от власт защото НАТО ще го свали.

10

Реалист

преди 2 години

Стига бе това не е възможно в такава демократична и свободна държава дето най важното са правата на човека хо хо хо явно свещеника не е имал правото да остане жив !

9

Мухаха

преди 2 години

Всички знаем кои са любителите на ножове.... и от кой етнос са . След масовото раздаване на френско гражданство на африканци и араби в последните няколко години РЕДНО Е ДА НИ СЪОБЩИТЕ ОТ КОЙ ЕТНОС Е ТОЯ "ФРАНЦУЗИН" ... да не се окаже че е с кално кафяв цвят, кланя се на оня с чалмата и е дошъл съвсем наскоро с гумена лодка от бреговете на Алжир или Либия ...... или не е етнически коректно и човека просто си е успокоявал нервите като ръчка с нож представителите на християнската религия.

8

Анонимен

преди 2 години

"Според данните нападателят е описан като "умствено нестабилен мъж"."______Ясно, значи алахуакбарец.

7

SS

преди 2 години

Като не носи пищов и ходи невъоръжен ,ще го нападат ! Въоръжавайте се !

6

Анонимен

преди 2 години

И по лошо ще става като направихте всички от Африка и Арабистан французи ще ви колят с ножове

5

Анонимен

преди 2 години

Така наричат вече мюсюлманите умствено изостанали хаха

4

Антлатици

преди 2 години

край с европа !

3

Пеесе песос

преди 2 години

Умствено изостанали са европейските лидери, които допускат пълчищата друговерци в Европа. Това ще има предвидими последици. Ясно ви е какви. Ще станем като Сирия, Либия и Украйна. Всъшност доста по страшно ще е. Защото няма да се спазват никакви правила, а точно наопаки. Тоя е ясно че е откликнал на призивите на ИДИЛ за атентати.

2

Анонимен

преди 2 години

Предвид сексуалните наклонности на свещениците педофилия и хомосексуализъм,мисля че това е добра новина..

1

Евроатлантик

преди 2 години

Ах ,тия будисти не спряха да правят атентати!!