146

Смирен

преди 2 години

Какви поздравления бе!Екзорсисти няма ли на тази Земя?Не го ли разпознахте? Сатана е това! Антихрист дойде. Предстои гигантска битка на живот и смърт. Бдете! Готвенте се за нея с вяра, сърце и ум!

145

Do 150

преди 2 години

Ami ot kenedi do dnes, trump e edinstvenia amerikanski prezident koito ne e vodul voina v suverenna durjava. Za tezi hora plaka li i zakleimi li amerikancite ?

144

Християни мюсюлмани

преди 2 години

Поздрави всички православни християни, докато изпращаше мюсюлмани да ги колят.

143

Ангелов

преди 2 години

Путин поздравява с повечко бомби ракети. Мерси за дръж си поздравите. Ако искаш да направиш добро за православието изчезни скриисе някаде и не се обаждай повече никога.

142

Православен

преди 2 години

Проклет да си убиецо на православни християни. Анатема

141

До Караджа

преди 2 години

О срамен руzки роби. Кой къде и кога ти изтри мозъка? Кой ти наля руzка водка в главата. Ти знаех ли роби че и Тунгуския метеорит е украинска ракета провокирала войната. Всъщност "специалната операция" те е оперирала тотално като са те раzпънали и обрярали ритуално и сега си просто един проzрочен ***.

140

Анонимен

преди 2 години

До КараджаМинималното заплащане в Канада на ден е 124 USD. Минимално. На ден.В очакване сме на следващите словесни изхождания и фалшиви новини.

139

Смрад кгбейска

преди 2 години

Точка

138

Караджа

преди 2 години

Защо Украинците държаха Българските моряци като заложници? Защо мълчите бе " медии"? Лъжи и пропаганда само в България много сте зле евроатлантиците

137

Караджа

преди 2 години

До 156- тои Зелката ви го каза вече, голяма част от тези които са в армията му са наемници и главорези от цял свят и главно канада( 100 долара на ден). Да си заслужат сега наема в подземията на Азовстал

136

Анонимен

преди 2 години

За какво православие говори агентът от КГБ и кръволокът Путин? Агент на КГБ е и търговецът на цигари Берсяев, който играе ролята на патриарх, на присвоена от Киев Православна църква. Който избива православни в независима Украйна. Който почита сифилистичната мумия на Ленин, положена в мавзолей, в центъра на Москва. Непогребването е най-големият грях в православието. Путин северни православието. Анатема.

135

Анонимен

преди 2 години

145 Няма велик лидер на страна под санкции. Няма велик лидер, на държава-агресор, нахлува в суверенна страна, в която е запалил война, за територии и унищожение на населението й. Имаме военнопрестъпник, който ще бъде съден пред международен трибунал.

134

Анонимен

преди 2 години

Каква наглост! Докато "поздравява", неговите войници избиват православни християни, невинни жени, деца, сгарци, в Украйна. Досега са избили 200 деца. За какви традиции става въпрос, за тези, когато болшевиките избиваха попове и рушаха църкви с железни гюлета, ли? За милиони руснаци избити от Сталин и Съветската власт, ли? За Гулак, за убийствата извършвани в половината Европа, в соцстраните, по заповед на Москва, ли? За политическите убийства на критиците, на Путин, ли?

133

NATO

преди 2 години

ще гори в ада тоя пре.стъпник!!!!

132

Калеко Алеко

преди 2 години

Това е лицето на кремълският Антихрист, какво православие, какъв Великден, кръвта на на убитите украински жени и деца е полепнала по мумията на вампирясалото джудже, скоро ще го последва участта на генералите му ... !!!

131

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ни набутаха тук украйнски алкохолици бежанци

130

Щирлиц

преди 2 години

Путин.Владимир Путин.Има надежда за този свят.

129

sd

преди 2 години

Нека путин и всички руснаци горят в ада! Те са изчадия адови! нека се затрие семето им. Нека ислямът завземе земите им.

128

Анонимен

преди 2 години

Българските русофили са във възторг от поздравленията на касапина от Буча.

127

Питър

преди 2 години

Адът го чака, ако ще да се кръсти по 24 часа, 8 дни в седмицата..... Да гори му е малко, трябва да има и друг вид страдания за такива като него