24

Анонимен

преди 2 години

Колко да е брилянтен сезона с техните мерки и изисквания за ваксини - ходиха на черква с маски за Великден!

23

Анонимен

преди 2 години

Пак раздути пропаганди. как би могъл да е брилянтен сезона като хората престанаха да пътуват? Първо заради ковида и после богатите руски туристи? То просто е невъзможно. Освен ние да ги спасим пак.

22

1-н

преди 2 години

останаха ли още мазохисти, 1е да ги скубят, а вече и дерат в татковината?

21

много лошо

преди 2 години

Статията е безмислена.Всеки да почива където иска или има възможност за това.

20

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Това е КРАЯТ на еврейски Гърция и Турция. Пък нека им е брилянтен сезона . Това е КРАЯТ на Злото!

19

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ще е брилянтен. Ходя в Гърция всяка година от поне 10г. Никога в Българската част около Кавала все надолу и по островите. Цивилизация, чисто, приятно и на народни цени. Тук по морето селяния, чалгия, мръсотия и простотия, че и прескъпо!

18

Анонимен

преди 2 години

И какъв е проблемът ако искат сертификат? 90% от населението в цивилизацията е вече ваксинирано. Никой , освен българите не се съмняват в ползата и безопасността на ваксините. Народите си живеят, пътуват и се наслаждават.

17

Анонимен

преди 2 години

Елате в Испания. Никой никъде не иска сертификат. Мои познати от ирландия на летището в малага само визуално са ги питали да покажат qr код, но не са го сканирали. Друг англичанин изобщо не са го питали. Няма маски с изключение на транспорт и болнични заведения. Слънцето напича вече.

16

Министър О.

преди 2 години

А по нашето Мутроморие как стоят нещата.Ще има ли алкохолен туризъм съпроводен с балконинг..Много пияни англииски хулигани предпочитат Мутроморието защото пиячката е евтина и няма контрол.Прибират се на мотики в хотелите и започват от етажите да скачат в басейните от терасите на балконите.За съжаление много от тях не могат да ги отцелят.

15

тя

преди 2 години

Брилянтен я , няма бежанци и всички ще са там , включително и българи , никой не иска да плаща скъп хотел ,пълен с бежанци !

14

Анонимен

преди 2 години

Поскъпва бензина и скачат и самолетни билети. В България литъра 3 $ а в Гърция 5 $.

13

Анонимен

преди 2 години

Ше се съберат и с бежанците от Турция и Азия и Африка и ще стане ад.

12

Ами да!

преди 2 години

Те наш*те по морето се кефят само на руснаци и на Руткин. Що да им оставят хората парите си! В Гърция, на Адриатика - супер е, че и по-евтино излиза.

11

Анонимен

преди 2 години

Освен ако не се напълни с българи :)))

10

Анонимен

преди 2 години

Ми те не хранят украинците който иска хотел плаща ако не да, върви в лагера за бежанците

9

Станимир, Враца

преди 2 години

Мой приятел се излъга да кара Великден в Гърция. Сега ми разправя по телефона че действително на границата е влязъл само с ПСР тест без да му искат сертификат, но абсолютно навсякъде другаде-магазини, ресторанти, кафенета са му искали зелен сертификат и са му го проверявали с електронен верификатор. Даже са го разпитвали колко ваксини има поставени, на коя компания, кога. Имало изискване за маски на закрито и следели като цербери за тях. И това лято да забравят за туризъм тези хипохондрици!

8

Анонимен

преди 2 години

БГ хотелите по повеля на премиера са претъпкани с украински бежанци, които не плащат и не зная как собствениците на хотели ще се отърват от тях за приемане на летовници през юни. Гърция и Турция потриват ръце и очакват много успешни курортни сезони.Те не са 'дашни' относно безплатни украинки и не горят от желание да заменят с тях руските туристи. При тях е на почит икономиката, а у нас - Киро-Кокорчо и мюхлюзите от ДБ. Всяка държава с акъла си, харвардците очевидно са го забравили в САЩ.

7

Анонимен

преди 2 години

Повече са бежанци от Украйна. 10-15 милиона ако побегнат няма къде да спят. И в Полша и Чехия е претъпкано и ще тръгнат към Гърция и Турция.

6

Анонимен

преди 2 години

Аз си купих в слънчака от бягащи руснаци, много добро попадение направо за без пари, ще ме видят гърците ама някой друг път

5

Анонимен

преди 2 години

Какво обядвахте?