33

Анонимен

преди 2 години

Еми то аденовируси набутахте у ваксите, като нищо може да са мутирали и ваксаните да си заразяват децата без самите те да боледуват

32

До 32

преди 2 години

Имам 2 деца и са ваксинирани, живи и здрави.

31

до 31

преди 2 години

Ти вероятно нямаш деца. Но, ако имаш, ги заведи да ги набодат със спайк отровата х 3 пъти. На нас не ни пречиш, нито вероятните ти деца ни пречат. Остави останалите на мира. Ако не искаш да ни оставиш на мира, ела да се пробваш да ми ваксинираш детето. И си сключи застраховката за погребални услуги, за да не натоварваме роднините ти с разходите.

30

Анонимен

преди 2 години

Колко много ковид болни починаха от бъбречна или чернодробна недостатъчност! Омикрона масово заРази децата и въпреки "лекото" прекарване доведе и тях до постковид тежки усложнения . Крайно време е и децата да бъдат ваксинирани.

29

Анонимен

преди 2 години

Колко много ковид болни починаха от бъбречна или чернодробна недостатъчност! Омикрона масово запази децата и въпреки "лекото" прекарване доведе и тях до постковид тежки усложнения . Крайно време е и децата да бъдат ваксинирани.

28

Анонимен

преди 2 години

"По-голямата част от заболелите деца не са били ваксинирани." Колко голяма, ако бяха малко, щеше да се публикува, но ги е срам. Може неваксинираните дори да са заразени от ваксинираните, при които да се е формирал нов щам. Ваксините силно намаляват естествения имунитет, например НОЩ беше спрял детската ваксинация през локдауна. Даже вече се говори за ваксинационно индуциран СПИН.

27

Аноним

преди 2 години

Почнаха децата. Бутат *** и в детските ваксини. После, "мистериозен щам" било...

26

Анонимен

преди 2 години

Децата до 5 години в европа не са ваксинирани срещу ковид . Ама нищо, те на антиваксърите им дай от всяка новина ваксините да обвиняват. Малоумие!

25

МушБооцМуууш........

преди 2 години

От гената терапия и псевдоваксини ефектите са точно същите, както от самия К19. Ваксините до 2020г., които бяха ослабени или обезопасени вируси, но малка доза+адювант. Новата генна технология превръща 50милиарда (J&J) клетки в ГМфабрики за токсина на шипа 2019. Това позволява приложение по време на епидемия, но стария шип е по-токсичен, при това и неефективен за Омикрон21. Вместо адювант и безопасна доза, получаваш еквивалентни увреждания,като на средно тежко преболедуване.

24

Анонимен

преди 2 години

Още един негативен ефект от заразяването с коронавируса, а някои си мислят, че това е лека настинка.

23

един

преди 2 години

"нито един от петте типични щама на вируса - хепатит А, В, С, D и Е." Що за глупост сте написали? Вирусните хепатити се причиняват от различни вируси, напр Хепатит Б е ДНК вирус, докато Хепатит С е РНК вирус. Общото е, че атакуват предоминантно черния дроб, но всеки един от тези вируси си има свое различно поведение, както по отношение на предаване на инфекцията и острото боледуване, така и за хронифицирането.

22

Спомнящ си

преди 2 години

До Анонимен #11 Така започват, първо отдалече. Нещо си някъде си се е появило, после ще стане епидемия, накрая пандемия. Като предните години... появил се е грип, ама няма страшно, после се заговаряше за грипна ваканция в училищата и не мирясваха докато не я гласуват. Почеркът е един и същ, сега сме на ниво подготвяне на почвата. Наесен с песен и пак дистанционна форма, дано греша!

21

маймунски аденовирус

преди 2 години

Голяма мистерия! И като безбройните други здравни мистерии от последната година- единственото абсолютно, напълно, категорично сигурно е, че няма нищо общо с експерименталните препарати, които се ръгат наред през последната година! Науката е абсолютно категорична!

20

Анонимен

преди 2 години

Отговори в биологичните лаборатории в Украйна най великата демокрация с една партия и една телевизия.

19

Зелената сделка

преди 2 години

Корона вирусьт нямаше желаният резултат

18

До 18

преди 2 години

А най - вероятно не можа да измислиш нещо по- оригинално ЖЕНО.

17

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно децата са пострадали от този хепатит заради заразяване с коронавируса.

16

Вапците ви скапаха

преди 2 години

За ЗОМБИТАТА да напомня къде имаше АДЕНОВИРУСИ от МАЙМУНИ ( В ИНЖЕКЦИИТЕ КОИТО ВИ РЕКЛАМИРАХА за К19) , също така да напомня ,че СПИН е маймунски бъркоч . Също у вапците си пише на листовката има ГМО ОРГАНИЗМИ и нано технологии които В РЕАЛНО ВРЕМЕ ви модифицират ГЕНИТЕ които имате (ДНК) . Тоест който се набоцка с ВАКСИТЕ се вкара в омагьосан кръг на ГЕННО ИНЖЕНЕРСТВО накратко РУСКА РУЛЕТКА с живота си и този на околните който ТЕ набоцканите заразяват !

15

Анонимен

преди 2 години

Мутирал аденовирус,такива ползваха за ваксините,нищо чудно някой от тях да е мутирал неконтролируемо,заради обработките.Нова технология,нови проблеми,дано не са нарочни

14

Анонимен

преди 2 години

942 спортиста със сърдечен удар, тежки заболявания, 621 загинали, от началото на принудителното ваксиниране за Ковид19.