38

Варна

преди 2 години

ТРЯБВА ДА ИМА КРАЙ НА ТОЗИ ГЕНОЦИД В 21 ВЕК СРАМОТА А ИСКАТ ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА.ВСИЧКИ С ВСИЧКО ТРЯБВА ДА ИМА КРАЙ НЕМОЖЕ УКРАЙНА ДА БЪДЕ ЖЕРТВА НА ОСТАНАЛИЯ СВЯТ.

37

Анонимен

преди 2 години

Сигурно са анкетирали украински германци или ев рейски германци. Защото само тези биха искали да се задълбочи конфликта. Милионите украински бежанци напълзяга из цяла европа на еяропейски разноски и няма да се върнат в кочинката си без да ги натирят обратно.

36

Анонимен

преди 2 години

Ами то мъртоносните оръжия са им кът на немците, та си ги пазят. А Смъртоносните не им се дават.Хайде постегнете се малко с тоя правопис де...

35

Анонимен

преди 2 години

пълно с всякакви : турци,***,араби,африканци,не е както преди,,измамници,никой не спазва срокове,договори,влаковете нередовни...

34

Дааааа

преди 2 години

Това "проучване" май е правено от Совахарис-България, първи коридор.

33

Анонимен

преди 2 години

Дотегна ми да слушам за вината, която носи Германия. А за вината, която носи СССР/Русия? Защо услужливо всички забравят, че Германия и СССР са съюзници във ВСВ. СССР за живота на колко милиона души носи вина?

32

Анонимен

преди 2 години

Меркел така постла на Германия, че и Господ да слезе, трудно ще оправи бакиите й. Важно е никой да не забравя, че който избира хляба (газа) пред свободата, в крайна сметка губи и двете.

31

Бако

преди 2 години

Правилно! Ако искат да няма жертви - никакво оръжие!

30

Анонимен

преди 2 години

Тия проучвания са много смешни и има голяма доза съмнение за достоверност или не, имам чувството че вече никой не им вярва!

29

Анонимен

преди 2 години

26-и, Шолц не взима решения, защотото няма топки. Той само декламира, каквото са му казали. Няма емоции, няма прагматизъм. Бушон е, росто не носи отговорност.

28

Анонимен

преди 2 години

29-и,и Шолц е като зелените. Недоразумение. Вингаи е бил в сянка и там си остава.. преди от Меркел, сега от зелените недорасли. Немците искаха да накажат ЦДУ/ЦСУ с този вот, но сега вижат, че се наказаха сами. Шолц, зависи как минат изборите днес във Франция, Шолц може да не изкара мандата.А зелените са история

27

Анонимен

преди 2 години

Гврманските Чиновници на Държавна работа нямат право да протестират и за тва така в Германия

26

Анонимен

преди 2 години

Американските санкции важат за всички без Америка. Същото като трибунала в Хага, Всички могат да съдят за военни престъпления без американци. Европа е незапомнено слаба, и това е угодно на новите ни братя.

25

дедо Ташунко

преди 2 години

Този % не е верен. Повечето германци намират поведението на канцлер Шолц за приемливо. Германия е джудже във военно отношение, а освен това Германия носи историческата вина за повече от 20 милиона руснаци през ВСВ. Аналена Бербок е недоразумение като външен министър, каквато е и цялата партия на "зелените". Много ясно, че зелените подкрепят Зеленски. Недоразумение за Европа и света е и Урсула фон Лайен.

24

Анонимен

преди 2 години

На мен ми се струва че германците не са доволни от цените и инфлацията, вследствие на санкциите. Ще падат правителства.

23

1945

преди 2 години

вероятно имат хитлер в мозъка си.

22

Ламята

преди 2 години

В никоя европейска страна ,хората не искат войни.Това е приоритет за ***.илните индивиди по върхушката.Когато видя военнолюбците,да изпращат синовете си на фронта,ще им повярвам.Дотогава са ми в графата платени по.дл.оги!

21

към к.21

преди 2 години

Става въпрос за внос на петрол от Русия. САЩ и Урсула забраняват бизнес с Русия, но това не важи за Бай Дън

20

sofeto

преди 2 години

Цоцолиста Шулц десетилетие бе под крилото на меркелицата и така е научен!

19

Анонимен

преди 2 години

До ШОЛЦ Е ПРАВ Бизнесът в Германия надава вой, че без руски газ икономиката загива (виж дн.брой на Епицентър.бг). Да кажат това нещо на Урсула с 7-те деца и на дойче-политиците, които мислят не с главата си, а с друга част на тялото. САЩ предприема крути мерки срещу Русия, но е повишила вноса си оттам с 43%. Политика срещу бизнес трудно ще се пребори, защото бизнесът прави пари, а политиците в голямата си част само лаят безсмислици.Като Киро,който ще води екскурзианти в Украйна да им набиват ум.