8

Анонимен

преди 2 години

След като спряха да подкрепят и фаворизират чер нилката,съзтизанията станаха интиресни .А май му ната си отшде на мястото

7

Хаха

преди 2 години

Останаха ли още заблудени фенове да гледат този безкрайно скучен спорт? Автомобилните спортове бяха едно време. Когато формулите бяха с атмосферни V10 и V12 и на никой не му пукаше за вредни емисии а регулациите бяха само на теория. Тогава имаше и истинско WRC и разбира се да не забравяме и легендарното рали Париж-Дакар което се правеше с с модифицирани производствени автомобили. Тогава Mitsubishi още бяха легендарна фирма и спечелиха това рали с Pajero 12 пъти.

6

Формула 1 фен

преди 2 години

След последното състезание за сезон 2021, което беше срам и позор. Жан Тод написа в туитър от официалният акаунт следният текст - Благодаря, че позволихте, и направихте това да се случи. Като също така поздрави Верстапен на титлата му. Титла за която всички разбраха, че е фалшива и подарена само, за да не счупи Люис рекорда на Шумахер. Лично според мен последното състезание за 2021 г. беше отвратително и гнусно. А Майкъл Маси просто беше един изпълнител на връчена му заповед и нищо друго.

5

Формула 1 фен

преди 2 години

До 1-н 4 Михаел Шумахер трябваше да цунка камъка още 1989 г. След като умишлено се опита да убие Мика Хакинен. А люис е наистина достоен шампион.

4

Формула 1 фен

преди 2 години

До Max 3 Разбра се какъв шампион е Верстапен... Особено след изказванията от тогавашният шеф на ФИА Жан Тод и бившият собственик на Формула 1, че не им харесва, че Люис Хамилтън ще счупи рекорда на Михаел Шумахер. Това го заявиха публично.За това приложиха старите номера които наложиха и през 1982 г. заради Жил Вилньов. Тогава направиха Кейжо (Кеке) Розберг световен шампион, само и само Дидие Пирони случайно да не спечели с Ферари и да стане световен шампион.

3

Max

преди 2 години

С най-бързата кола му беше лесно да става шампион, а сега е на нивото на Магнусен.Сега ясно се вижда, че не е нищо повече от доста други пилоти.

2

Анонимен

преди 2 години

Здрасти и на теб.

1

Формула 1 фен

преди 2 години

Страхотен е Люис!!! Надмина Михаел Шумахер и по майсторлък по пистите и по статистика. Браво Люис Хамилтън.