68

Petkovci

преди 2 години

трябва да уволниш нинова преди България да стана Pулгария

67

ИЛЮМИНАТ

преди 2 години

ОТ КОГА БСП КОМУНИСТИТЕ ВЯРВАТ В ИСУС.....

66

Анонимен

преди 2 години

ниZова е президентка на руснаците и тo във българия................ужас!!!

65

Диана

преди 2 години

До стар комунист Винаги е било така, само че прикрито зад разни лозунги. 45 г. ние се въртяхме в диктатурата на пролетариата, господата "отгоре" се страхуваха от демокрацията, подменяйки я с "демократичен централизъм"! А това няма нищо общо с изграждането на Комунизъм или Социализъм - тези хора са ни лъгали и са ни гледали в очите, когато просто са се уреждали с по-високи заплати, премии, командировки и т.н. привилегии на елита..БСП трябва да се саморазпусне от малко кумова срама, но...

64

Диана

преди 2 години

Нинова зове сега за човечност, а когато изхвърлят 2 млн. българи от родината си къде беше...Човечни са хората към хора, не към такива изверги като БСП, не.год.ници, пре.да.тели, крад.ци, мошен.ици - всички отвратителнии прилагателни са напълно подходящи за тях ... Тези хора съсипаха толкова човешки живота, колкото никой друг в нашата история не е успял..

63

стар комунист

преди 2 години

До Пак по опорката? Не знам ти какъв си, но аз съм член на БКП от 70г - седемдесет години! и съм работил през целия си живот за България! На 92г съм така че ,преди да познаваш човека не хвърляй думи срещу него. с твоето плиткоумие си жалък-желая ти хубав ден и просперитет в живота ти в което дълбоко се съмнявам!

62

Стига глупости

преди 2 години

До Въпрос към Куурнелия: Милиони от Техноимпекс? Хайде стига г'лупости. Корнелия Нинова е купила акции от приватизираният Техноимпекс и ги е продала през фондовата борса. А в процедурата по приватизацията са участвали двама зам. министри от кабинета на Иван Костов.Това е дъвкано до безкрайност. А и няма връзка с темата.А корупцията я търси в чекмеджето на бат'си Бойко.

61

Пак по опорката?

преди 2 години

До стар комунист: Какъв стар комунист си ти? Жалък гербаджийски ***, скрий се в дупката.

60

стар комунист

преди 2 години

Докога ще празнословиш и ти другарко лидерке на партия,която направихте нито лява и повече дясна? Май постовете подплатени с парици и имоти са по-сладки,а? Аз от 30г вече не гласувам за вас,защото ние долу сме беден пролетариат ,а вие горе сте богати милионери в партия ,която трябва да обединява единомислещи,ама май не е така!?Олио с мода никога не може да се смеси!Така че твоите ''леви'' идеи,които ти изповядваш си ги заври някъде ,а за мен са -свобода, братство,равенство!

59

ББ

преди 2 години

за Бога...каква "вяра"има комунист...гледаш с очите си как началника ти путин убива мирни в Украйна...за да грабят...багажници за коли,позориш България...няма да се получи...позориш децата и вуците си,дайте всичко което можем за да може Украйна да се защити...останалото е Национално Предателство...нов позор за Народа ни...Света ще ни презира...децата ни ще ни презират,приятели нинова отказва хляб на...гладен...и ни говори за "вяра" и вкарва България в този позор...Анатема!!!

58

Корниии

преди 2 години

По-малко постове във фейса и повече стягане на багаж за Киев, г-жо министър

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.47 Народът от 3-4 години е буден и не гледа партиите, а в паницата, топлото, цените на храната и на горивото. Боко краде 10 години, а тоя лъжец за 4 месеци ни направи просяци. Сега иска да ни включи във война срещу тези, които ни освободиха от вековното турското робство и после ще избяга. Смятам, че повече от 1-2 месеци няма да изкара като премиер. Доста е дебелоок (припомнете си как преди 2 дни слезе пръв пред моряците от Царевна) и какви усилия полага да ни върже за Украйна.

56

Анонимен

преди 2 години

Тези хуморески-пожелания, които си написала, ги остави за себе си. Кажи сега вие от БСП ще сваляте ли гащите пред Просто Киро или ще държите на православната вяра и на уважението, което нашите прадеди са показали с 650 паметници пред руснаците освободители от петвековното турско иго? Не се води по акъла на Киро - той като се напече ситуацията с Украйна ще си стегне куфарите и ще бяга. Ами ти къде ще отидеш: при сина си ли? Само ти му липсваш

55

Анонимен

преди 2 години

Под призива за човечност пак ще крадете. Гечев и Сие , същите които фалираха държавата пак ни управляват . На Румен Гечев трябва да му забранят да минава покрай банка , те са му дали да ръководи избора на управител на БНБ . Как да ви вярвам като изкарвате същите стари корумпирани муцуни отново и отново.

54

Аз промяната

преди 2 години

Аз не разбрах как БКП се настаниха в управлението.А Гечев и сие дето фалира банките и страната ни защо не е разследван защо не му е потърсете отговорност 90 год кога са били а тези са си важни и даже са на баницата България събудете се Защо Киро и сие не търсят сметка на тези Защо юмручето не му търси сметка Нали защитаваха държавността борците корупционери БЪЛГАРИ защо се оставяте да ви грабят

53

пенсионер

преди 2 години

ТЯ- К.ОР.НЕ.ЛИ.Я.- СЕ ХВАЛЕШЕ ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ЦЕНИТЕ ПО ДОГОВОРИТЕ НА МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ А ТО ?? ПРЕДИ ДА ЗАЩИТАВАТЕ ГОСПОЖА ЛЪЖА СИ СПОМНЕТЕ КАКВО Е ГОВОРИЛА, БЕ!!!!!!

52

към Нинова

преди 2 години

Викай Бойко да се разберете като мъже.

51

До тролската дружина

преди 2 години

Корнелия Нинова предложи и подкрепи закона за контрол върху колекторските фирми - тези баш бабаити, които тормозят хората с дългове към фирмите за бързи кредити. Хайде всички тези, които сте писали по-долу какви ли не г'лупости по неин адрес напишете дали това е в полза на хората или не.

50

комуниста е комунист

преди 2 години

До АнонименНе им вярвайте на лъжци, крадци и убийци!!!!!

49

човечните

преди 2 години

лъжци, крадци и убийци - няма да ги излечите!