60

Българинъ

преди 1 година

Бог-Отец и Богинята - МайкаКаквото е горе, такова е долу.Бог е Любов 💚

59

Анонимен

преди 2 години

Джендхр простотията достога нови върхове всеки ден. Дано господ се смили над тези неосъзнати индивиди за тяхното огромно его и да ги дари с повече осъзнаване.

58

Анонимен

преди 2 години

Че те повечето членове на феминистки и ЛГБТ отганизации са открити сатанисти. Не е новина.

57

Народеее!!!!

преди 2 години

НЯМАТЕ ЛИ СТРАХ ОТ ГОСПОД ДА ГОВОРИТЕ ТАКИВА АБСУРДНИ ЛЪЖЛИВИ И БЕСОВСКИ ЛЪЖИ! НА НАЙ ГОЛЕМИЯТ ХРИСТИЯНСКИ ПРАЗНИК ВМЕСТО ДА СЕ РАДВАТЕ И СЛАВИТЕ НАШИЯТ СПАСИТЕЛ ИСУС ХРИСТОС ВИЕ СТЕ ТРЪГНАЛИ ДА ХУЛИТЕ И ОБИЖДАТЕ СПАСИТЕЛЯ! СЛАВА!СЛАВА!СЛАВА!СЛАВА ТЕБЕ ГОСПОДИ!ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!ПРОСТИ ИМ ГОСПОДИ ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ!

56

да ама не

преди 2 години

Тогава наистина е истинско чудо че е имал син наречен Исус Христос.ако не е мъж кака става това и защо Христос го нарича отца ми ?

55

Анонимен

преди 2 години

Интересно. Аллах от какъв пол е? Либералите обиждат мюсюлманската общност в Германия.

54

Анонимен

преди 2 години

Библията е книга предания и легенди, предавани от човек на човек. В нея има около 10% истина всичко друго са свободни съчинения. Хората трябва, че има един Бог който е създал хората и всички народи по света е необходимо да се обединим около него без религии и партии. Всички ние заедно да изградим един нов свят на Бога за да заживеем мирно и щастливо. Няма друг път на развитие, ако не го направим това за което говореше Кръстю Ангелов, ще се самоунищожим.

53

Анонимен

преди 2 години

Ако вие Бог как бихте изглежда ли? Ще си дадете най красивото тяло, което да е вечно младо и това е така. Бог е човек създал хората по образ и подобие на себе си. Бог е младо момче около 20 г. който е вечно млад, притежаващ знанията за сътворение и разрушение на всичко видимо и невидимо в цялата Галактика. Религиите са сътворени от Дявола да заблуждават хората и ги водят към ада. От ден ден живота ни се влошава и ние продължаваме да спазваме религиозните правила на религиите.

52

Анонимен

преди 2 години

Религията е опиум за народа, а невежеството поражда страха. Точно заради страха, църквата е държала в подчинение хиляди години хората и всеки, който е против нейните канони, бива УБИТ ! С опознаване на света, хората разбират, че са били роби на деспотството на църквата, и вече разбират, как е сътворен света, и на главното, че няма такива измислени герои, създадени от църквата .

51

Алекс

преди 2 години

Ако не си равен на бог не можеш да разбереш какво е бог. Само подобният може да разбере подобния. Трябва да преодолееш тялото си, трябва да преодолееш времето, трябва да станеш безсмъртен, трябва да знаеш всичко, за да разбереш бог. - казал го е Хермес Трисмегистус. Вие такива си сте? Ако не сте, значи не разбирате бог.

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 Звездите, Слънцето, Луната на небето ли са? Небето всъщност е гледката към космоса.

49

Анонимен

преди 2 години

проостото кво царство небесно бе неккадърник,всички знаят какво има на небето ама ти явно живееш в средновековието още,хаха

48

реалист

преди 2 години

Тези дето слагат минуси явно никога не са хващали Библия в ръка! Явно смяат, че БОГ е извънемно същество. Прочете Библията за да си отговорите или вие самите не знаете своя пол.

47

Анонимен

преди 2 години

до 64 точно си си написал ника,личиси колко ти е акъла

46

чичо ви

преди 2 години

Бог може да бъде всичко - все пак е продукт на човешкото въображение.

45

Анонимен

преди 2 години

крайно време е да се забрани религията на тази планета и тогава ще заживеем по добре

44

era

преди 2 години

новата либерастка пропаганда, вече и библията иска да пренаппише. Тези ни водят към пълен разпад на християнската цивилизация.

43

реалист

преди 2 години

Разни хора, разни идеали! БОГ е един и неговят пол е ясен от библията. А тези *** да си го наричат, ако искат тойка, господка или божка .

42

Щирлиц

преди 2 години

Явно западният "бог" все още не е избрал от какъв пол да бъде...Яко!

41

До 56

преди 2 години

Омразата поражда само повече омраза. Жив и здрав.