50

Глупости

преди 2 години

Ще се внясят всякакви коли през Китай или трети страни... същото с частите и т.н. нито една фирма не може да "забрани" на мене като клиент да купя нещо и да го продам на друг (клиент). Apple ще се внася от неофициално от вносители, неексклузивни... Второ има много луксозни китайски брандове, които ще навлязат смело на нишите с най-голямо удоволствие. Същото е Нетфликс, Мкдоналдс и т.н.

49

Анонимен

преди 2 години

Че пратете ги насам. Гладен *** ще си купи...

48

Анонимен

преди 2 години

Другари РУСНАЦИ,, излизането в чужбина вие осъществявате само и единствено с ТАНКОВЕ .. Така че западни леки коли не ви трябват ... Защо целият свят ви нарича АГРЕСОРИ ???

47

И.Б.

преди 2 години

Горките богаташи, ще трябва да свикват с по-малко коли. Природата е благодарна за този поврат.

46

Tony

преди 2 години

Da pocne nadavane.

45

Анонимен

преди 2 години

на нас в русия тези коли не трвбват вземете си ги и пънете ги където си искате живота ни в русия може и без тях по добре старият москвич .вие сте способни ще си намерите друг пазар както намерихте и енергоносители

44

Кико

преди 2 години

Волгите свършиха ли?

43

p

преди 2 години

От една страна кохортата около путин си чака луксозните автомобили , от друга повечето руски танкове с които нападат Украйна са модел к е на служба от 73 г (че и по стари се забелязват да горят по украинските полета) ,да не говорим и до колко са поддържани,после кърши пръсти и уволява военнокомандващи и началници във ФСБ. То не може хем поголовна корупция хем модерна армия.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Чудо голямо ! Голям праз ,че няма ,,луксозни коли ,, !Живота може и без дивотии и лИИГаВене . Здраве и щастие се постига и без лукс , трюфели ,20 -30 годишно уиски ,картини нарисувани с краката ...

41

шмatka

преди 2 години

Въъъййй ми са ко ша праят ? Сигурно ша са хукнат да ходат кат мене-пеша!!???

40

Анонимен

преди 2 години

защо азитски коли минават през европа за азиатска страна, нали малинкий Майло се величае с територии, той на майловската федереция не е направил, а иска други територии.

39

Анонимен

преди 2 години

хиляди коли останаха непродадени

38

бг

преди 2 години

Креме ми Дуро за богатите руснаци.Разменете си двете главни букви , за по-голяма яснота.

37

Анонимен

преди 2 години

Добре че масовото население не мисли. Иначе пълни щуротии ни заливат. Ексхумирали тру пове от гробовете в Буча? Кой, бе? То ако вярваш на сляпо, няма да се замисляш що за дивотии ти приказват. Слушайте и се замислете, възможно ли е изобщо. Западната пропаганда удари дъното, но и потребителите и са на съответното ниво.

36

СМЕХ В ГЕРБ

преди 2 години

.... Боже, КВА загуба..... Също като "МАСКВА".... ХАХАХААА...

35

Анонимен

преди 2 години

Останали без луксозни коли? И как станало тва? Продали са ги, превърнали са ги в скраб? Ама как се е случило? Тотално изтрещяхте. Какво им се случило на колите? Че то в Москва и Санкт Петербург има такива коли, които струват повече от блоковете в Люлин. Лъжите няма да ви помогнат. А на Люблянка не можете да си купите и звънец за вратата.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 . . . .Хубави примери даваш, ама да беше чел малко история. Точно затова се води войната, щото корабостроителницата и целия Николаев са руски, специално построени за Руския черноморски флот! Това, че по стечение на обстоятелствата са попаднали в границите на Украйна не ги прави вечно украински. Тя и Аржентина си иска някакви острови. И Китай владее чужди територии насила. Не е справедлив света.

33

Москвичи

преди 2 години

На всички русофили да отнемат западните коли!

32

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 27 само че след като си предадеш автомата ще се наведеж и ще го поемеш отзад. И ще го поемаш до края на живота ти. От такива тарикати като тебе турците са ни имали за овце 500 години.

31

Анонимен

преди 2 години

Путин да подкара Запорожката относно. Опа, тя пък украинска и няма части. Както и Москва беше правена в корабостроителницата Николаев - Украйна.