33

Анонимен

преди 2 години

Киро що не продава козунаците на Минда да изкара некой лев, а обикаля натам-насам, сигурно за некой десен. Явно не харчи негови пари.

32

Николай

преди 2 години

Заедно?? С кого ? Радев раздели народа а вие продължихте по същия път. С исчегъртване на най голямата партия в българия , А с това на близо 1 милиона българи. Разделихте обществото и върнахте държавата 10 години назад. Заедно не могат да бъдат комунисти русофили от бсп , и русороба копейкин .Със европейско и патриотично мислещи българи Които искат да живеят в свободна и обединена Европа. Докато тези 2 организации не изчезнат завинаги.НИКОГА НЯМА ДА ИМА ЕДИНСТВО В БЪЛГАРИЯ

31

Анонимен

преди 2 години

Кире мачкай калинките на Тиквата! Изчегъртване до дупка

30

Отец Нафърфорий

преди 2 години

До Бетина .... аз пък харесвам и ми липсва твоето пъшкане. Гачели една рота те е нафърфорила.

29

любопитен

преди 2 години

Куролапката Лена ли е писала поста? На Простото малко трудно му се разбира българския. Но за сметка на това и английския му е трудноразбираем.

28

Анонимен

преди 2 години

Какъв Великден, той дори не е християнин. Скрийте го да не го гледаме поне на празника ни!

27

Предложение

преди 2 години

Ако наистина ЕС иска да спре войната в Украйна, може просто да излезе от Нато, вместо да ставаме най- бедните ...100% Ако предложат на Путин да станем независими от Нато, реално няма смисъл да продължава! Правим си армия ЕС и освен икономически, ставаме и военен съюз и си преговаряме самостоятелно от ФАЩ! За Луганск , Донецк и Крим, референдуми от ЕС и готово! Всички доволни без ФАЩ!

26

Анонимен

преди 2 години

Най доброто решение е самолета към Канада

25

Анонимен

преди 2 години

Корнелия защо се скри и мълчи?

24

Този

преди 2 години

На Радев творението усмихнато ни пожелава : вярвайте ми и ще обеднеете бързо. Раzев му поръча: разединени, обеднели и озлобени са най лесни Киро за мен и моето его под шапката.

23

Бетина

преди 2 години

Аз много го харесвам Кирил Петков. Много е ерудиран и със страхотно позитивно излъчване. Пожелавам му да продължи все така успешно да преобразява България към по-добро и всички да се обединим около тази благородна кауза!

22

Анонимен

преди 2 години

Тоя чалгар до кога ще го търпим.

21

Анонимен

преди 2 години

Въведи английският като втори език напук на всички потурчени менталности в тая държава -експеримент . Държавата на десетките балкански малцинствени "грозни" групи от хорица.

20

м...да

преди 2 години

РАЗУМНИТЕ РЕШЕНИЯ СА ДА НИ ОСОБОДИТЕ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ!!! !

19

Анонимен

преди 2 години

Клоун, който съсипва България!

18

ПП

преди 2 години

Американците и те вече си имат партия................харвардските момченца!!!

17

????

преди 2 години

Ей така и аз мога да управлявам...............заем след заем................дългова спирала!!Само на това ли ги учат в Харвард??

16

аххх

преди 2 години

Дон Киро вдигна цените двойно ,тегли си милиардите ,чакайте и война да направи и тогава може да си върви доволен .

15

непочтен

преди 2 години

Никога българскят народ не бил токова разединен откакто Румн Радеф е прзидент и ни уравляват псевдо политици.Живеем в хаос и тотален разпад.

14

Анонимен

преди 2 години

Хайде вече стягайте багажа! Махнете машините и вота от чужбина от изборния процес и оставете хората да си изберат реални представители! Накрадохте се, изпоизчегъртахте институциите, затрихте съда, изпълнихте заръките на черепа и баневи. Задачите са изпълнени, може да си вървите със здраве.