47

Анонимен

преди 2 години

радев е президента на руснаците и тo във българия................ужас!!!

46

Виждам и се кефя

преди 2 години

Аве, дали Президенто чете за либофта народна дека цвърчи на талази къде него. Ако язи съм на негово место ке се гръмна.

45

Анонимен

преди 2 години

Със задружни усилия успяхме да махнем мутрите от властта, което изглеждаше немислимо. Браво на Радев, че обедини народа срещу мутрите.

44

Анонимен

преди 2 години

Още 4г. и си персона нон грата :)))

43

Rr

преди 2 години

Радев, Радев, прибери си версиите, нищо не става от теб и правителството ти.

42

Анонимен

преди 2 години

Фигурант, раздели българите както турчин не ни е разделял, натреси ни некадърни и крадливи харварди, съсипа държавността в полза на обвиняеми олигарси. ПРОКЛЕТ ДА СИ, ФИГУРАНТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 2 години

И че европеиският съюз щял да изпадне в колапс щело да настане страшна криза без руска газ,европа била икономически зависима,щели сме да седиме на студено и да дзъндзарикаме и гладни и,че без русия европа не може да съществува имали гориво за 20 години,1,4 от световният добив бил там и икономиката ни зависела от русия.

40

Анонимен

преди 2 години

Президента каза от време на време му следъ коментарите,че ако не продаваме гориво сме умряли тоест руско гориво,че нямаме друга алтернатива и от това всичко зависи нямаме друг изход.

39

Пепи

преди 2 години

Страх насаждаш само ти и дружката ти Корнелия под зоркото око на господаря ти от Кремъл.Ти развали държавата.Дано поне все пак да пратим оръжие на Украйна ,за да не се срамуваме .

38

Анонимен

преди 2 години

ETO ТОЯ И ПРИЯТЕЛИ ЗАЯВИХА ЧЕ ГЕРБ КРАДАТ А ПРОКУРАТУРАТА НЕ ГИ РАЗСЛЕДВА- ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА НЯМА НИЩО- ДАМАДЖАН ОБЯВИ ЧЕ ЕДНИ 60 МИЛИОНА СА В РАНИЦИ И КАШОНИ, ПОСЛЕ ПО БНР КАЗА ЧЕ Е ГОВОРЕЛ ПОЛИТИЧЕСКИ, А СЕГА ВЕЧЕ НАИСТИНА ГИ НЯМА МИЛИОНИТЕ ЧЕТВЪРТИ МЕСЕЦ НЯМА С КАКВО ДА ПЛАТЯТ ЗАПЛАТИТЕ НА СТРОИТЕЛИТЕ

37

НОВИЯТ ИМ МОРАЛ

преди 2 години

ЮЛИ 2020Г ЕТО ТОЯ ДРУГАР ЗАЯВИ, ЧЕ В ПРОКУРАТУРАТА СЕ Е ОКОПАЛА МАФИЯТА ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА ИЗДИРВАТ МУТРИТЕ В ПРОКУРАТУРАТА И НЕ МОГАТ ДА ГИ ОТКРИЯТ, ОБАЧЕ В МВР СЕ ОТКРОИ ЕДНА ФИГУРА НАРИЧАНА ОТ ВСИЧКИ ДАМАДЖАН ТА ТОЯ БРАТ НА ГОРНИЯ ЛЪЖЕ БЕЗОГЛЕДНО И ПОДВИКВА ЗА ПАЧКИ И КЮЛЧЕТА, А САМ ПРИБАВИ ОЩЕ ТРИ ИМОТА КЪМ ПРЕДИШНИТЕ 19- ЕТО ТИЯ БРАТЯ ОБЯВИХА ВОЙНА НА КОРУПЦИЯТА...

36

възмездие

преди 2 години

Радев раздели българския народ да се мразим и ненавиждане. Той е причина да ставаме по бедни и нещастни. Но има възмездие. Бог наказва такива като него.

35

Изнервен

преди 2 години

Баси креттена, точно този, който най-грозно раздели нацията и ни накара да се мразим като никога. Къш *** долна.

34

Анонимен

преди 2 години

Румене, ти си един страхливец! Страхуваш се от Русия и затова лобираш да не пращаме оръжие за защита. Никога повече няма да гласувам за теб. Дори и Плевньо има по-отговорна позиция от теб.

33

Хей

преди 2 години

Разединителю на нацията, замълчи! Ти г-н Раzев ли призоваваш да сме единни? Ти ли шапка с его? Ти ли дето със четири правителства опитваш да озлобиш и раздробиш обедняващите българи за ти е по лесно празноглавецо да се велик! Катастрофира Раzев! Не те съжалявам, не те мразя, проклинам те *** шапко. Ще съм щастлив да съм от тези дето ще те извлачим от президентството.

32

Притеснителен

преди 2 години

Започвам да се притеснявам. Няма ли някой от червената форУМна агитка да фърли едно възхвално слово за Чорапа? Смях отвсякъде, другари. И привет на вси християнски БеКаПета по всички земни кълбета.

31

Лицата(или друго)

преди 2 години

от снимките дали знаят "Отче наш"?

30

вицето

преди 2 години

на тоА застана на колене пред "патриарх" гундяев да му .. целува ръка?!? Румба, земай си десата и отивайте да ядете печени агнета - за комунисти-атеисти, това е празника. Нямате място в храма.

29

Ужас!

преди 2 години

Брутален измамник и страшно подъл двуличник..Свалям шапка на кгб генерала решетников За точния му избор Да избере точния човек за спирането на успешното 10 годишно развитие на българия .И за успешното разделение на народа .

28

Анонимен

преди 2 години

Президента разказва вицове по великден