434

дебил си

преди 2 години

аз бих се радвал това да спре/приключи и НЕ се налага кой-то и да е да праща какво-то и да е на кого-то и да е. юНормални хора на МИР се радват, не не пращане на оръжие. *** американска марипнетка- пИтьо.

433

Кириле,

преди 2 години

Не знам колко са ти платили, ама като гледам и майка си ше продадеш, к0пиленце!!

432

бошон

преди 2 години

Абе киро ти оръжие си виждал само на картинка, той би дал. слагай каската и отвай, *** като не си одил у казарма така става

431

Стратег

преди 2 години

Правилно решение, трябва да изпращаме оръжия за да изравним силите, войната трябва да се води до последният (не)човек и от двете страни.

430

Непозната

преди 2 години

А ние бихме се радвали да те изпратим на самолета за Канада най-после.

429

Petkovci

преди 2 години

трябва да уволниш нинова преди България да стана Pулгария

428

тя

преди 2 години

Кирчо, с бълг оръжие в Украйна е редно ти да воюваш с него и затова сега като отидеш там не се връщай, ако пък дадеш фира никой не ше те жали !

427

тя

преди 2 години

На това ли се радваш да убиват руски момчета бандеровците !?

426

АЛО КИРЧО КРОТКО

преди 2 години

ALO КИРЧО КВО СТАВА БРЕ..Диверсанти ликвидираха оръжията на Българската армия отдавна..Откъде оръжия..НАрязаха стотици годни самолети,ракети,танкове,БТР.. Складовете на Украйан пращяха от оръжия вкл термоядрени ,ядрени.. Зеленски вместо да ходи до НАТО и да им обещава военни бази вкл ядрени можеше да отиде в Москва и да се срещне с ПУТИНЧО/Обсебен с наркотици в момента...

425

Qanon

преди 2 години

Аз лично бих се радвал да ти скъсам ущите, Киро!! Не знаеш къде се намираш!!!

424

Fakt

преди 2 години

раZев е президента на руснаците и тo във българия................ужас!!!

423

Анонимен

преди 2 години

предател

422

Ади

преди 2 години

До Анонимен"Киро ги разкри какви са двуличници!" - то понеже Киро не е двуличник а само ПростоКиро. Иначе за ДБ съм напълно сгласна. Абе ***, събрана на куп... казва се ***.

421

Анонимен

преди 2 години

Прати лично от името на Кирилчо Петков с ник нейм простото,не замесвай в това престъпление БГ и бг народ.

420

Анонимен

преди 2 години

До Престараваме се такава е схемата марионетните правителства да задушават България

419

Престараваме се

преди 2 години

Коалицията трябва да да решава проблемите на България, а не проблемите на Украйна. Тя за това е създадена, и за това са гласували за нея избирателите. Турция например също е член на НАТО, но нито подкрепи санкциите срещу Русия, нито забрани на руски кораби да влизат в нейни пристанища и на руски самолети да преминават през нейна територия. Ние както винаги се престараваме и губим от това.

418

Никакво оръжие

преди 2 години

Ако изпратим оръжие, това означава че искаме войната да продължи. А това не ни е нужно, нито на нас, нито на украинците. Русия отдавна е сложила на масата условията за мир: неутрален статут, отказ от разполагане на чужди оръжия, признаване на независимостта на ДНР и ЛНР, признаване на статута на Крим като част от Руската федерация. Украйна не може да спечели тази война. Всяко продължаване само означава още жертви. Затова не трябва да им се изпраща оръжие. Да преговарят за мир.

417

Кико

преди 2 години

Кире замини в Украйна(на фронта), вземи и Корни! Да не забравиш и Рошков!

416

Анонимен

преди 2 години

Обедняваме и започваме да мизерстваме, за да се харесаме на запада. Няма такива *** като нас.Вместо да гледаме личния интерес, целуваме чужди дупенца.

415

стар комунист

преди 2 години

А бе ,тоя ,,м,,исирин докога ще виси и ще му гледаме ,,,тъ,,,панарския ,,с,,,урат?