148

УМЕН

преди 2 години

""""Заради войната и кремълския пcиxoпат целия свят ще гледа на руснаците, като на пpoкажени... С погнуса и отвращение...""""Ето ви доказателство за интелекта на сороссняята. Все едно аз да намразя всички украинци заради извергът Зеленски и наглецът Кулеба. Доста ниско IQ лъха от този коментар.

147

Анонимен

преди 2 години

Абе що платените *** ползват американски символи???? П-у-т-л-е-р ако разбере ше ви прати в гулаг!

146

Демократ

преди 2 години

Допреди месеци се деляхме на ваксинирани и не ваксинирани. Сега се делим на русофили и русофоби. Българската простотия е безгранична. Светъл празник!

145

Дъглас Кенеди

преди 2 години

За слепите и глухите русофоби и промити мозъци: Пътят на Украйна е надолу. Те самите го знаят, но се опитват да завлекат Европа и света с тях. Даването на оръжие и пари само удължава агонията. Да, оказаха съпротива, но срещу Русия нямат шанс и всеки който има минимални военни познания знае това.

144

Дали?!

преди 2 години

Украйна наистина си повярва,че ще я приемат в НАТО и ЕС... Напомнят ми горките наивници на мутрите от 90 те които изпалняваха нез да мислят>>>>

143

Кабалчик Талмудов

преди 2 години

Соросссоидите не вярват в Христос и Великден. Те се кланят на Мамона, Гранта и Златния телец, а техен пророк е дьдо Дьорд. Причестяват се като си слагат един долар под езика.

142

xoxo

преди 2 години

Във Фб върви видео,на което Зеленски говори в конферентна връзка с Илон Мъск и още двама,а отстрани на лаптопа му стои бяла купчина прах и кредитна карта...На такива "герои " кръщават уклици в София?А на Брендо кога ще има улица или площад ?

141

Анонимен

преди 2 години

До 220Заради това е тази война в Украйна заради лошото ви ДНК! Вие не сте хора,вие сте пропити от омраза към всички които не са със вас дори и да имат силни аргоменти за това! Вие не търсите проблема във себе си а вините за всичко Русия и Путин но когато има конфликт то винаги и двете страни са виновни,няма невинни! Вие украинците ще бъдете използвани и захвърлени като тоалетна хартия но как ще живеете след това и с кой,та вече цяла европа започна да плаче от вас и вашето безочие и наглост!!!

140

Димитър Кетипов

преди 2 години

Тоя израелски хихо не спря да говори глупости. Живее в най-пропагандираната държава в 21в. и все пак си мисли, че може да му се размине.

139

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам си един по скорошен ден да не виждам тоя ка,.,*** поне веднъж дневно също като ковид новините през последните 2 години!

138

Анонимен

преди 2 години

Ти ми дай само имението си във Великобритания пък аз ти давам моето Възкресение!

137

Prestanete

преди 2 години

Днес е Велик Праздник! Престанете с тази агресия и ненавист ХОРА! Зеленски трябва да проумее ,че това не е филм и той не е един от главните актьори в този филм! Това е истина и хора загиват,мирни деца,жени,старци загиват и това е ужасно ако продължи! Украйна трябва да проумее,че няма шанс да спечели тази война срещу такъв противник и трябва да търси диалога и споразумението и да престане да воюва в градовете!!!!

136

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога съвсем да разбера! Толкова просто племе ли сме или нета наистина е пълен с рашистки ***? Какво има да се мисли толкова? Кадиров се снима като мутра! Путин напада сувереннна държава! Убиват деца! Руските фашисти са готови да унищожат света! Да се готвим и ние, защото никой няма да търпи вечно джуджето! Защо ни е свят с такава Русия в него!

135

СОЛДАТ

преди 2 години

Зрасвуйте, Нету у вас некоя и друга кокошчица, нещо да е кьопава, с един крак или без едно око ,нещо да е болна, крива , че голод большой! Спасибо!

134

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че съм във война. Така ме карат да се чувствам нашите скъпи управници.

133

Това Държава ли е

преди 2 години

Главният прокурор Гешев е абсолютен терорист, насъскал е роднините си от Перник да изтезават и се гаврят с хора!

132

Анонимен

преди 2 години

ЮДЕО- ХРИСТИЯНСКИЯТ СВЯТ- САЩ- КАНАДА- ЕВРОПА- УКРАЙНА- АВСТРАЛИЯ ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ! ИДЕ ЛЯТНАТА КЪРВАВА БАНЯ ЗА НАЦИСТКИЯТ МОРДОР, С НАМИ БОГ! СЛАВА НА ГЕРОИТЕ!

131

Анонимен

преди 2 години

Тези евреи убиха Христос, още преди 2000 години са започнали войната срещу християните.

130

Анонимен

преди 2 години

Това, че си роден в Украйна и живееш там не те прави украинец. За евреите е валидно правилото, че те навсякъде и преди всичко са евреи, а после граждани на страната, в която живеят.

129

Празник

преди 2 години

Молим, поне днес не ни занимавайте със зелени човечета. Престанете да ни бъркате с индианци.Слава на България, Слава на Марин! Кукуригуууу!