7

Albanian, Plovdiv

преди 2 години

Много голям актьор. Един от малкото останали от онова поколение.

6

L.

преди 2 години

Не мога да разбера още заглавието. Да не би да трябва да е: "ние, хората на изкуството, сме (всички) равноотдалечени от политиката"?

5

Ядосан

преди 2 години

""Ще затворим 3 театъра", ще ни спрат парите" !!! А да ви минава през актьорския мозък, че трябва ДА СИ ИЗКАРАТЕ парите??? Не някой да ви ги пуска и спира. Да си ги изкарате! Да сте толкова талантливи, че хората да се редят на опашка за билети по 200 лева. Това дори не го осъзнавате, нали? Непотребни ттъртеи!

4

Оффф

преди 2 години

Как пък един от Бродуей или Холивуд не реве, че има ниска посещаемост на спектаклите. Как пък ЛаСкала си продава билетите за стотици евро с месеци напред. Как пък все нашите "таланти" са неразбрани и неоправдани. Не ставате бе мен! Нито театър, нито кино, нито музика, бе нищо не става от вас. Какво сега, под строй ли да ни карат да ви гледаме спектаклите?!

3

българин

преди 2 години

Бил равноотдалечен?!На кой ги говориш,герберастки поклонник?Имяш просташко поведение,характерно за герберастите.

2

22

преди 2 години

"какво ще стане - те ще кажат - "Ще затворим 3 театъра", ще ни спрат парите" - Ами нали е отворен най-голлемия театър. Народното събрание. И маски, и костюми, и драматични изпълнения. При това с най-скъпите места в залата, които плащаме ние - данъкоплатците. Че и сме длъжни да им ги плащаме, макар че много от нас не искат да гледат този театър.

1

Влади

преди 2 години

Тука инжинер Ангелов вземал един тръбен ключ и извършва Електро услуги денонощно с тръбния ключ за ужас на всички които разбират от електротехника , инжинер Ангелов пуска реклами на поразия с надеждата по празниците на някой телевизора или печката да му се развали и инжинер Ангелов да дойде с тръбния ключ да я отстрани като му смъкне кожата по Великденските Празници , инжинер Ангелов ще става Софиянец и изплаща ипотека , така де навремето е вложил 200 германски марки и едно прасе в дипломата