25

Do 34

преди 2 години

Прав си. Но Шаленберг си отива на първите избори, заедно с пропуската си ОВП.

24

Анонимен

преди 2 години

Русия са пробили целия ЕС чрез държави като тази и политици като този. Колкото до държавите от Западните Балкани, които били изминали по-дълъг път, ако има впредвид БЮРМ - нищо не са изминали, те са пълна катастрофа. Украйна е много по-важна за ЕС от това недоразумение. Не само Украйна трябва да влезе в ЕС преди БЮРМ, а БЮРМ изобщо не бива да влиза.

23

Абе

преди 2 години

Че някои вървят по пътя, вървят, но има едни, които са се запънали, като магаре на мост и си мислят, че трябва да командват парада и че всеки им е длъжен! Става въпрос за онази, междупланетната нация, за която и сонцето е тяхно и за луната трябва да се бият!

22

Анонимен

преди 2 години

Много правилно украйна е леко умален модел на русия имат да минат много дълъг път

21

Анонимен

преди 2 години

браво на човека!

20

Анонимен

преди 2 години

Виена гъмжи от руски мръсни милиарди...а казват, че не миришели, а?СМЪРДЯТ ЯКО!

19

Анонимен

преди 2 години

Ама какви измишльотини и глупости пак ни поднасяте в поредната порция западна пропаганда??? Изобщо кой чете тези глупости, кой им вярва и защо изобщо публикувате поредните измишльотини???

18

Ламята

преди 2 години

Абе лека-полека,хохлите ще почнат да проумяват,евроатлантипеските ценности,на така нарепеният развит свят.Американците където почнат, със засаждането на демокрация, държавността бяга с 200 ;)

17

до анонимен 13

преди 2 години

Така ни каза Миглена Кунева, но след години се оказа, че никой не ни е карал, поне не официално от Европейския съюз. Провери същата особа в чий борд е и ще ти стане ясно чии интереси е остоявала. Ще ти дам жокер: " Коя е държавата в Европа с най-много ядрени реактори?"

16

Анонимен

преди 2 години

Украйна напълно отговаря на австрийските схеми в политиката. В икономиката са много различни. Австрийците са силно свързани с Германия. Украинците няма кой да ги вземе под крилото си .

15

ее но така

преди 2 години

ще можем да забраним дпс....нали ес ръкопляска на зеления когато забрани няколко проруски партии . но явно зеления е изплашил австрийците с неговите изискавния от 7 млрд на месец необходими на украйна а ако влезнат в ес сигурно ще иска и повече а австрия е нетен донор в ес

14

Румен от Слатина

преди 2 години

Като се споменава Австрия. Трябва да се напомня, че Виена е щаба на фашизма и комунизма.

13

Анонимен

преди 2 години

Поне в Европарламента ще е весело. Ще има здрав бой както в украинския преди войната.

12

проблема

преди 2 години

на австрийците е , че са меки и оставят разни навлеци да им съсипват държавата. напълниха страната с разни от сиря,афганистан а за турците да не говорим. иначе държавата е добре уредена но и тук си има корупция...не са швейцария за съжаление

11

Анонимен

преди 2 години

Украйна, ЕС? Вие луди ли сте? Една олигархична полутоталитарна държава, която е във война и разрушена от война? При това е по-голяма от Франция. Представяте ли си нацистите от Десен сектор и Азов евродепутати? Ако я пуснат, това ще бъде края на ЕС.

10

Анонимен

преди 2 години

До 8 австрийците ли са смешници бе клюн? Ти стъпвал ли си в Австрия или не си излизал от ромската махала?

9

Анонимен

преди 2 години

Правилно. България трвбваше да затваря атомни реактори, да отговаря на сумати изисвания. А Украйна просто така, защото ИСКАЛИ... Т

8

Обективен

преди 2 години

Предлагането на членство в ЕС на Украйна в момента е абсолютно лицемерие. Ясно е, че Европа няма как да си вкара такъв таралеж в гащите... Ако го направи, това си е икономическо самоубийство.

7

Анонимен

преди 2 години

Западните Балкани, разбирай Македония.

6

Анонимен

преди 2 години

В Украйна корупцията е по-голяма от нашата, хората знаят какъв проблем е това.