137

Анонимен

преди 2 години

А той не е отвлечен, защото украинецът лъже като дърт мангалоид.

136

Редакцията

преди 2 години

опровержението от МВнР няма ли да го публикувате? Тоя екземпляр избяга още преди руснаците да минат границите.

135

Анонимен

преди 2 години

Баси, кметството са затворени. За какво им е на окупационните войски да затварят служители на общината?

134

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗнаем, голям зор му е на Бойко, да махне Радев, първо го плюеше, след това искаше да се коалира с Радев и като видя, че не му се получи, сега вече бил какъв ли не Радев, Радев е един достоен президент! Плюят бясно и по Киро герберите, а именно герберите са причината, да имаме лошо управление на страната, откакто Бойко влезе във властта, България върви назад ,а не напред и беше разкостена отвътре и предадена на чужденци!

133

Кгйжкжкжкж

преди 2 години

А защо уважаеми журналисти пропускате опровержението дадено от Външно министерство, че консулът ни не е отвлечен и в безопасност у дома си?!?!?

132

Анонимен

преди 2 години

Казаха, че е лъжа тази новина.

131

Анонимен

преди 2 години

Мислете още т-ъп-и обяснения и оправдания, родни ***! Издишате!

130

Анонимен

преди 2 години

И го опровергаха официално нашето правителство вече! На Великден не спряха да лъжат тези бандеровци! На Великден не спряха с тези мръсни, лъжливи новини нашите медии!

129

Анонимен

преди 2 години

почетния консул не е дипломат. той е местен гражданин с поданство на страната в която живее и дейността му е да спомага за популяризиране на страната на която е почетен консул. всъщност нещо като туристическа рекламна длъжност. така че дори и да е задържан, какъв е проблема? или няма за какво друго да ревете?

128

Антикомунист

преди 2 години

Христос воскресе!

127

Анонимен

преди 2 години

Глава на администрация казва,че колегите служили с него са отвлечени,затворени в подготвени помещения на окупираната териториа не принадлежа на окупантите,която по съвременно международно правно същество не се явява под тяхна юрист дикция,че да се ползват въобще,че за нарушаване правата на гражданите които фактически са на собствена си територия законно по действащи международни документи за териториално,правно обществено съществуване с учредителни и устройстени актове и норми,а друг отрича туй.

126

Анонимен

преди 2 години

НАТО прозира в шпионаж Румен Радев заради тайни станали достияние на Русия в последните дни.

125

Вътрешен человек

преди 2 години

Българското Мин на Вън Работи и доста пъти е опровергавало случай, които в последствие са се оказвали ВЯРНИ.

124

Мхм

преди 2 години

Те и нашите моряци бяха отвлечени нали?Кирчо прати правителствения самолет пълен със зеле за откуп и ги пуснаха.

123

възмутен

преди 2 години

Как може да се пишат такива нагли лъжи на този светъл ден! Трябва на някои войнолюбци в света да им стане ясно вече ,че каузата за унищожение и смърт на човечеството ,която защитават и драскат със зъби и нокти за нея и ИЗГУБЕНА ОТ ТЯХ!

122

Анонимен

преди 2 години

Здесь скучали по русскому языку: и. о. мэра Мелитополя о возвращении города к мирной жизни как може стига спретесе ще сте наказани от господа за вще лъжи --о да вие сте без божни журналистите от бг народа ви прокле

121

Анонимен

преди 2 години

дайте им оръжие -ще драскат още повече лъжи -киев е способен на всичко в мелитопол цари спокоиство там хората си работят и живеят си бендеровците правят саботаж но бързо ги хващат рус армия

120

Факт

преди 2 години

МВнР съобщи че това е лъжа..

119

Анонимен

преди 2 години

145, те, ако се извиняват за всяка лъжа, трябва да назначат един отдел да се занимава само с това. Днес.бг се следи само защото е страшно нискокачествен сайт, почти всичко преписват, но са чудесно обобщение на мейнстрийм пропагандата. А иначе тази новина е само показател, че украинската пропаганда дотолкова изнасили болното си въображение, че вече не е способна да роди нещо поне на пръв поглед правдоподобно.

118

Анонимен

преди 2 години

Сега излезе съобщение, че не е отвлечен хахха ха Кой лъже, на Великден?