46

Да,ама не

преди 2 години

Според мен,психясалият Путин не ще допусне дори и в мислите си,друг да командва. Той е болен нарцис,който в крайна сметка ще приложи и ядрено оръжие само и само да се докаже. И като Фройд ще предскажа,след време всички ще говорят за психичното здраве на Путин.

45

тя

преди 2 години

Русия воюва със САЩ и ЕС чрез машата Украйна ! Тя иска и иска и не е спряла да иска - оръжие , храна, вода ,облекло , лекарства и всичко за което де сетите !

44

Инвазия от Азия

преди 2 години

Предвиждам победа за УКРАЙНА !!!

43

Анонимен

преди 2 години

До До авторката Те български не знаят, вие очаквате да си превеждат от английски.

42

Митко

преди 2 години

Мечтайте си да се е объркал...

41

До авторката

преди 2 години

Xpucтова, научете малко английски, стига с тоя гугъл превеждахте, че само идиоматични буквалистики и безсмислици в "статиите" "Ви".

40

Анонимен

преди 2 години

забелязахтели че кои населени пункти взима русия нема кои да бяга хората си остават на место-жителство и още всу се предават на рус р казват че по натиска на бендеровци те въюват с руснаците ако се отказват стрелятт в гръб

39

Gorskio

преди 2 години

The butcher е касапинът, не месаря...

38

Анонимен

преди 2 години

"Наречен е месарят на Сирия" , с гуугъл транслейт ли превеждате бре? наричан е касапина на Сирия, малко редакция няма да е лоша, цялата статия е .........

37

Анонимен

преди 2 години

Да взема да попитам: сега мина втория месец от двудневната инвазия до Киев. Сега почва третия месец от инвазията. Май на Кремъл му куца планирането? Какви са плановете идните два месеца на Кремъл? Какви са плановете идните две години?

36

в ямата

преди 2 години

в ямата, където ще хвърлят Путин, ще хвърлят и Дворников с Мизинцев, Шойгу, Кадиров, Песков и Лавров. От времето на Сталин и Берия чекистите се избиват помежду си рано или късно. Така е било и при Иван Грозни и в Рим. Всеки император бива заклан от преторианците на следващия.

35

гробарите от Варна

преди 2 години

Дворников отрязал главата на Путин и си направил бокал. С Кадиров пили за победата. Кадиров пил с главата на Лавров. Шойгу им пекал барбекю с червата на Песков. Дошли и други руски касапи и един друг се изклали.

34

Анонимен

преди 2 години

Истината е само една и тя е видима от километър. Джуджето беше решил ,че ще вземе Украйна бързо и рязко. Всеки знае, че Украйна се превръща в блато на север и североизток и става невъзможно да минаваш с тежка техника. Оркитее много добре го знаят това, което значи че са вярвали в бързия си успех. Ама Греда сега са в калта за това напуснаха киевска ,но същото има и по на изток.

33

Анонимен

преди 2 години

Путин няма никакъв шанс, и на Сталин да се прави и на Хитлер да се прави все ще загуби. На всичкото отгоре му изтрепаха и генералите. За 2 месеца 10 генерала и един бере душа та всеки момент го чакат да замине при останалите 10. Още не са им известни имената на последните 3 генерали, но сред тях може да е и любимеца на Путин военнопрестъпника генерал Дворников на който Путин е заложил да победи Украйна. Ако си е заминал Дворников тогава военнопрестъпника Путин трябва да поеме управлението.

32

За Азовстал

преди 2 години

Заповедта да не се щурмуват катакомбите на "Азовстал", приписвана на Путин, означава следното: присъствието на кадрови британски, френски, полски и американски офицери, както и на натовски наемници и учени-специалисти по приложения на химията и биологията във военното дело, се превръща в горещ картоф за изпратилите ги страни. По една причина - ако те бъдат изтребени, няма как това деяние да бъде приписано на войските на "агресора"; ако бъдат пленени - още по-зле за съответните страни.

31

Елена

преди 2 години

Руският сатрап эатъна в украйнските блата!!! Стана эа риэил пред цял Свят!!! Жална му майка какво го чака!!!

30

Глас от изток

преди 2 години

Големи разсъждения големи фантасмагории. Явно написаното или преписаното е от човек, който днес не си е пил хапчетата.

29

За Сталин и 2022 г.

преди 2 години

Каквито и да са били причините за решенията на Сталин през първата половина на 1941 г., в резултат от тях на всички е ясно, че Германия е нападнала СССР, а не обратното. При други решения, западната пропаганда щеше да проглуши света с "истината", че СССР е започнал война срещу Германия. Тогава никак не е сигурно чия страна щяха да вземат Британската империя и САЩ. От друга страна, друго поведение на Москва 2-3 дни преди 22 юни 1941 г. може би щеше да спести на СССР милиона човешки жертви.

28

Анонимен

преди 2 години

Въднъж Чернобил разтури СССР. Гледам шараните руски пак лапнаха куката. Този път за последно.

27

Анонимен

преди 2 години

Абе голяма победа ше бъде. За 2 месеца успяха да превземат 3 големи града. Мрънкяха, че ония виждаш ли били нагли и не се предавали. Да си празнуват там на 9 май липсата на 65 км тежка бронирана техника и загубата на флагмана на черноморския им флот. По ми е интересно на следващия 9 май какво ше празнуват? Тука ще скалъпят некви пасквили.