26

Анонимен

преди 2 години

Кики пЕтков има основания. Много харесва македонската си колега - истински мъж, добре сложен, мускулест, гологлав, спокоен, гледа мило, не се хили като варена царевица, умен, абе пълната му противоположност.

25

Иванка Панева

преди 2 години

Дали мадам Йотоваа като една елегантна европейска красивица, е попитала българското разузнавателство да даде отговор: колко македонци, хем македонски българи имат сръбски паспорти и защо са им. Колко македонци и македонски българи биха взели сръбски паспорти да не се търсеше от сръбските закони, да се откажат първо от македонското и защо би са били много повече от те които получили бг. А второ: защо българите од Сърбия не искат всичките българско гражданство? Една от тях съм и аз.

24

w

преди 2 години

Те са антични хора. Ал. Македонски е говорил на този древен език. Те са измислили колелото, топлата вода, електромобила и т.н. Древните гърци са крали от тях . Затова трябва да ги пуснем, за да не стане още по-лощо.

23

w

преди 2 години

Трябва да ги пуснем в ЕС на наше място.

22

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Турция е в НАТО и не са в ЕС, Така и вие оставате.

21

интересно

преди 2 години

таз преди не се появяваше, а сега е постоянно у всички медии! май на Радев му готвят нещо, като импийчмънт, ли що ли?! и тази ще ни става Президента!

20

Анонимен

преди 2 години

До 5-koВанчо Михайлов можеше да се обади на Хитлер и да каже тия всички са роми и евреи тука в Скопие. Ако заповядате, товарете ги за Полша за пещите.

19

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Йотова каза, че ветото няма да падне. Не знам какво сте чули вие. И като дойдат други правителства нищо няма да се промени ако не признавате истината.

18

Ха-ха

преди 2 години

В донецка и луганска област върви масова мобилизация на тези които трябва да бъдат освободени от русията. Хора които не са виждали оръжие през живота си, след двудневно обучение ги пращат да изпълняват разни задачи където дойде и където има липси. Пушечно месо за украинския спецназ. Коментара беше че това са хора които нито украинците нито руснаците се интересеуват много какво ще стане. Сега руснаците ги интересува единствено да кажат че са победили, а цената не ги вълнува. Пфy!

17

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Ванче Михахлов не е бил идеалния. Но какво може да направиш срещу Хитлер. Зашп не излезнахте да се биете с Хитлер като сте такива антифаписти сега. Сега сте смели. Ванче Михайлов първо е бил с комунистите и Сталин но после се скарва с другите защото сърбите избиват доста четници и пак вие ревете че са мобългарите са били убийци но при война е така . АКо не вярваш прочети историята.

16

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko До 5-ko 2 милиона българи има бежанци от Македония. Децата им са живи. Това означава че езика и народа на Македония са се формирали като българи защптп българите са били мнозинств Македония. Сега има северни македонци в България но те са дошли след падане на визите за Македония в ЕС, Какво маке малцинство сънувате в бг.

15

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Гоце дава живота си срешу турците, а Ванчо рискува си живота си срешу Хитлер.

14

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Гоце Делчев и Иван Михайлов са БЪЛГАРИ от Македония дали живота си за освобождението ви а вие ги пишете маке или фашис

13

Анонимен

преди 2 години

След час започва концерта на Веско Маринов,и ме боли швепса за Македония и Украйна..

12

До Мисирков

преди 2 години

Вие лъжете другарю. Имам много приятели които казват , че са български македонци! На всеки празник развяват Българското знаме! Помнят всичко от историята...слагат картата България на три морета и най-важното обичат България!!! Обичат Родината си БЪЛГАРИЯ!!! Вие лъжете!!!

11

Петрич

преди 2 години

България да даде човешки права на Македонците в България.В Съда в Страсбург България е осъдена досега 16 пъти за нарушаване на човешките права на Македонците в България.Българският съд да регистрира всички Македонски Организации в България.

10

Гоце Делчев

преди 2 години

Това изявление на г-жа Йотова малко ме успокоява и дава надежда, че президентската институция няма да позволи на премиера "гимнастики" с ветото над РСМ (напоследък премиерът се изказва доста фриволно и безотговорно по темата)!Не трябва да се позволява на *** в правителството да спекулират на темата за сваляне на взетото, преди да са изпълнени условията за това!

9

Ехоооо

преди 2 години

От *** акъл не искаме другарке! Те едно казват друго правят!

8

Хайде де

преди 2 години

За Твоята кремълска линия другарке на никой не му пука и никой не те пита! Червеното е вредно ....работи за България!!!

7

Анонимен

преди 2 години

В бъдеще ако намерят други политици може да успеят.