59

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой е възкръснал но знам че Българския Народ е насилствено похристиянизиран от Византия през 866 г дефакто християнството е прието насила в България.

58

Кармен Златарева

преди 2 години

Исусе Христос,къде си,толкова години искам да те видя?

57

За истината възкресе

преди 2 години

Воистину Воскресе !

56

муспи

преди 2 години

До всички ритащи в стената: Бог е посавил стена не само между Земята и Небето, но и между Небе и Небе, а и Ада е на етажи. Тези стени са непреодолими, може само да се ритат- Спасението е само за малцина - по малско от 1%, и то от бялата раса. Останалото, от Мароко до Мексико и о Азербайджан до Южна Африка е бездушна биомаса и няма никаква връзка с Бога. То е подготвян материал за Ада.

55

!

преди 2 години

Да спрем с този велигден този "празник" не отговаря на нашите евроатлантически ценности. Аз лично винаги съм казвал че които иска да вярва в каквото си иска дали алах, дали буда или кришна е все едно взжно е да не противоречи на евроатлантическите ценности. Аз лично вярвам че един ден г-н Борисов отново ще ни поведе, ще поведе цялата таи армия. Армията на свободата и демокрацията и отново ще бъдем свободни.

54

Моля?

преди 2 години

След като световните медии постоянно ни известяват за това което се случва в Украйна, простете ми, на кое точно да се зарадвам? Може би на факта, че Путин е посетил Храма и се е молил за победата или за това, че в славянска Украйна Русия избива невинни хора, деца, бременни жени, всичко живо наоколо? Коя от Заповедите на Христос той е спазил, при условие, че той се нарича Християнин? Нима ние изповядваме една и съща вяра? Ненавиждам ги вече руснаците, да изчезват от България, за тях няма място ту

53

Анонимен

преди 2 години

Христос Воскресе!

52

Трюдо КанадскиМухъл

преди 2 години

Къде я видяхте тая мир и любов. Само смрад. страдание и гибел. Всяка година става все по лошо. Не ви искаме фалшивите пожелания.

51

Елена

преди 2 години

Срам за редакторите на Днес . Такива грозни коментари и помии на връх Великден.Сигурно не ви пука, че от нормална медия с интересни коментари на българи от цял свят, се превърнахте в пЛюВалниК.

50

Анонимен

преди 2 години

Воистина възкресе

49

От Вселената

преди 2 години

Той, ЧоВека погледна нагоре.... погледа му се спря върху застиналата усмивка на Луната, която с жалост отразяваше лъчите на ((((ИСУС)))) - ((((ЗАГРЕЯ)))) - ((((СЛЪНЦЕТО))))... Земята се кикотеше от радост под краката му пълнейки с живот неговите космати гърди...Прозя се... клепачите му натежаха и сън изпълни компютърната му душа...

48

От Вселената

преди 2 години

Той, ЧоВека облиза с език челото си.... "Какво е това на екрана на телефона - запита гръбначния му стълб мозъка в главата на раменете?"... гнойни мисли потекоха през потните му жлези и сърцето му продължи да тупа отмервайки пулса на живота от момента на раждането...

47

От Вселената

преди 2 години

Той, Гепарда на екрана на телефона спря.... в полезрението на ЧоВека държащ телефона се мерна галопираща антилопя по улицата.... Разсъблече я с ириса на зеницата си.... погали вълната на чочарката.... и ЧоВекът продължи да галопира с телефона по улиците на града и да я търси обезумял....

46

От Вселената

преди 2 години

Той съвременния - компютърния, телефонния ЧоВек, гледайки в телефона.... се побара по крачола... напипа го ... беше твърд... и продължи пътя си без да се обръща.... Е за кво да се обръща нали телефона му казал, че му бил твърд?

45

От Вселената

преди 2 години

Той - съвременния - компютърния ЧоВек (Чо-Енергия, Век-Вечна) върви с телефон по улицата незабележим, светлината от Загрея(Слънцето) минава през него без да го засегне, и мрак изпълва с телефонна информация нечовешката му душа.... Жа са спъне и Жа падне, гледайки пътя по който върви чрез телефона, а не с Очите - директно сътворение на (((Исус)))) - (((((Загрея))))) - (((((Слънцето))))) наше за път на любовта във Вслената, Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна!

44

Смирете се!

преди 2 години

Хората живеят много греховен живот, затова сме в последните времена и идва Страшния съд.

43

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ

преди 2 години

БЛОГОПОЛУЧИЕЗДРАВЕ МИР И ОБИЧ И КАЖЕТЕ ТЕЗ СЛОВА НА КИРЕ НЕ ДА ХОДИ В КИЕВ ДА НИ ВЪВЕЖДА ВЪВ ВОЙНА СЛУГА НА ДЯВОЛА

42

Анонимен

преди 2 години

Редакцията, не може да подкрепяте сатанистите от Азов и Айдар и да се пишете в същото време християни. Вие избрахте да служите на Отлъчения. На истинските човеци пожелавам светлина в душите, мир и любов!

41

От Вселената

преди 2 години

"Идеята за вселенско владичество отново оживя шест века след вашата смърт, магистре. Смърт? Посветените не умират. Те са вечни символи и съединяват миналото с бъдещето. Съединяват го така, както е угодно на Демурга. На Демурга? Да, на тази същност, която слепва света от хаоса на беснееща идея. И колкото по-гръмко звучали имената на забравените богове, колкото по-често ги призовавали в своите тела, толкова по-голяма сила над умовете те придобивали. Защото съществува всичко, което е назовано."

40

Анонимен

преди 2 години

Воистину Воскресе. Не лъжете толкова много, откажете 200те лева от Козяк. Той ви гледа.