84

Анонимен

преди 2 години

германия не се отказава от русгаз -ще бъде банкрут за това днес го писаха 50миол кубаметра дадоха поръчка и то в рубли вие бг ще пасете тр..е..ва

83

рушофилските курви

преди 2 години

не приемат рублей.

82

Анонимен

преди 2 години

Стига сте де оплаквали! Благодарете на избраните от вас политици, коите нямат един ден практически стаж в истинска фирма, а само местят едни пари от една сметка в друга (обикновено извън България и най вече извън ЕС). Територия без индустрия се опитва да крачи със страни, държави имащи особено силни индустрии и не ми противоречете за индустрията, защото работа на ишлеме не е индустрия! Нека горивото стане над 20 лв за да дойде на повечето зачатъци на мислене!

81

Анонимен

преди 2 години

eu spekulantite sanuvat ruski gaz.

80

анонимен

преди 2 години

Балканските страни нямат връзки със западно-европейските газопроводи пък и да имат няма да дойде газ до нас при спиране на доставките от Русия. С газопровода през Гърция имаме договорка за 1.5 млд, а още 2 млд. откъде, да не говорим за цената, която ще е пазарна.Стоките със завишени цени сега ще ги сънуваме, защото предстои драстично поскъпване. Енергоносителите определят цените на всичко.

79

Анонимен

преди 2 години

teoretichno spirane za eu, uk, usa, kann ada?! ikonomicheski sankcii srestu ikonomicheski sankcii?!

78

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

С рубли , единствено ще си трия, дирника в тоалетната ....дори и даром да ми ги дават!

77

НИЩО НЕ РИСКУВА!

преди 2 години

У БЪЛГАРИЯ ИМА ГАЗ ЗА ОЩЕ 1000-ГОДИНИ ..!

76

.

преди 2 години

А така! А рублата тепърва предстои да поскъпва. Хахахаххххх. Европа къв си го надена!

75

Избирател

преди 2 години

Според фиксинга на БНБ, 1 евро е равно на 0 рубли. С каква валута банката ще купува рубли. Сигурно с ифлационните левове от преди деноминацията през 1999 г. На банкнотите, на които имаше много нули. Дъвката струваше тогава 100 лева, а хляба беше около 500 - 600. Сега пък тези антикомунистите от СДС направили коалиция с комунистите от Герб.

74

Анонимен

преди 2 години

Европейският съвет е разрешил европейските компании да копуват газ от Русия за рубли така,че престанете с тези мелодарматични статии!!! Пишете не каквото ви поръчват и казват да пишите защото и децата разбраха,че сте се фокусирали само и единственно в конфликта между Русия и Украйна които новини и коментарии не граничат с обективизма!

73

пецата

преди 2 години

Ot kapitalizma Risiq ne polu4i ni6to , samo razo4arovanie , a rusnacite bqha izlagani za svetlo bade6te i tehnologi4en i socialen progres , sled 30 godini vsi4ki rusnaci sa gotovi da varnat CCCP , da se gotvim i nie

72

Финансист

преди 2 години

Не само, че Европа рискува, но и ще остане без газ. Русия иска да се плаща в рубли, а според обменния курс едно евро се е 0 рубли. Със санкциите срещу Русия, ЕС ще си остане с еврата, а Русия с природния газ. Време е банкерите и политиците да нормализират нещата със санкциите. Войната си продължава, а България подпомага Украйна. Както са тръгнали нещата, няма да съществува досегашната Украйна. Просто не знам колко пари ще им трябват за възстановяването. Както и кои ще им ги дават като заеми.

71

Анонимен

преди 2 години

Толупа от Банкя ще намери ГАЗ..Газовия Хъб Банкя- София-Пловдив-Бургас ще заработи.

70

Анонимен

преди 2 години

Това са най-измислените и ненужни санкций,но пък от друга страна всячески търсим начини да ги избегнем и да продължим да търгуваме с Русия...

69

иво

преди 2 години

ЩОМ ПЕЛМЕНИТЕ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ОПРАВДАВАТ , К"ВО ЩЯЛО ДА СТАНЕ , ЗНАЧИ МНОГО ГИ Е ШУБЕ ! САМОТО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ , ЕПРЕДПОСТАВКА ЗА РАЗМИСЪЛ ! НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ИСПРАВИШ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ КАТО Т Е Р О Р И С Т ! ЩЕ ГО СПРАТ !

68

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига сме се плашили от Путин, заради газ, петрол. По страшното е атомното оръживе в ръцете на този неадекватен руснак. Газ има от др. държави.Така и така цената ще е висока. Мислете с главите си ,но с горните, а не с долните...

67

Тахомир

преди 2 години

Поредната тъпотия! Европа се отказа от руския газ. Вече всичко е в ход, даже и Германия намалява вноса..Скоро *** ще пукнат от глад.

66

Анонимен

преди 2 години

Браво на Руската армия

65

Анонимен

преди 2 години

Ужна Украйна е под Руски контрол Кадиров обеща на Путин до 15 дена да окопира Киев