108

Милен

преди 2 години

Мирчев още не е сигурен от къде се влиза в паламента, така че вяра не може да му се има!

107

No Name

преди 2 години

На Мирчев му се отдават повече селфита, отколкото речите и призивите хахахах

106

Един съвет

преди 2 години

Мирчев трябва да почне да се редактира малко че големи глупости блещи нещо напоследък

105

Сатир

преди 2 години

Тоя имали нещо различно от боза в главата си! Надали!!!!

104

към к.106

преди 2 години

Закъснял си със съвета. През България преминава газовата връзка за Сърбия-Унгария. Питай ББ защо няма отклонение за България. Евтинджос (евтино -циг.) няма, ако намериш нещо евтино, обади се на Киро премиера.Турция по това газово трасе няма да пусне друга линия,така че чакайте с Кокорчо и Киро втечнения газ,който САЩ ще ни доставят до Александруполис и да се построи връзката през Гърция.Тя доставя газ от Русия и не дава оръжие на Украйна да убиват руски войници. Дотогава се къпи с вода на ток.

103

Анонимен

преди 2 години

До ХоХо, к.113. Немсе чуди откъде се намират такива документи, а как избират за депутати хора с такъв акъл, които не мислят с него, затова интелигентността им клони към нула и не стават за нищо. Но в партията на фъфлещия Ристо и старчето-генералче очевидно не приемат умни хора, а ги мерят на тегло.Ивайло Мирчев при този начин на прием сигурно е сред първите.И е станал депутат,човекът, че и акъл дава. Колко -съдете сами. Ще сключат договор, но не се знае цената на газа...

102

Анонимен

преди 2 години

Нискочел, както всички щатски агенти...

101

Анонимен

преди 2 години

Кого лъжеш бе?!

100

пфффф

преди 2 години

Как можаха герберските мозъци,да построят газопровод с български пари,който няма да ни доставя и литър газ?Това е огромно престъпление.В която и да е нормална държава,вече щяха да са задълго в затвора.

99

ХоХо

преди 2 години

Този от сега охранен дерибей съзнава ли какви ги дъвче. газ ще има, но цената не е договорена. С една дума НЯМА НИЩО ! Чудя се откъде ги намират текива "документи" като този ?

98

А КАКВО ДАВА!?!!!!!!

преди 2 години

за да има?

97

А+Б

преди 2 години

Живото тегло и IQ-то на Шишо са общо 200.

96

бря

преди 2 години

Новият Шиши

95

аххр

преди 2 години

Какви *** са ни турили ,че си и вярват на по зле отиват нещата .

94

Мамин Златен

преди 2 години

Вчера този сладък мамин бузанчо беше военен експерт а днес енергиен?Утре какъв ще си бе мамина убост такава???

93

Анонимен

преди 2 години

Днес след обяд дадоха пристигането на моряците от Мариупол във Варна. Начело им ... слугата на Мустафата в България: Негово Величеатво Просто Киро! То бива наглост, бива дебелоочие, но Киро от Канада в дебелоочието е просто Недостижим! И ние все още търпим тази издънка на политиката! Народе ????

92

Анонимен

преди 2 години

Вместо ,,руски поток'' да се пусне какъвто и да е поток през България и да се договорят цените да са приемливи за нас.Все пак даваме трансферни съоръжения.Иначе руската газ все някой ще трябва да е консумира,ако бутнат надолу цифрата,може и да се погодим отново.те си знаят.За нас е важно да е евтинджос.

91

Toi

преди 2 години

Тоз шушон ни казава... "няма драма ще докарваме втечнен газ от Америка и преговаряме да не е 6 лева за литър а 5. Всичко е точно"

90

Йово

преди 2 години

Цената момче цената хората това ги интересува а не дали е руска или американска, цената е важна да не стане литър газ по 5 лева че тогава и Америка за България и Отворено общество няма да ви спасят!

89

Анонимен

преди 2 години

Не само за газа, а за всяко нещо единственият проблем е цената. С инфлация от 25 - 30 % за миналата 2021 г., а според последните данни годишната за март - април 2022 г. е била 15 % Проблемите с цените, инфлацията, политиците и коалицията са си техни.