7

кирчу

преди 2 години

войната е виновна !

6

Анонимен

преди 2 години

Да не би да съм определил една определена малцинствена група, която е особено заинтересувана от медта и халюмина в кабелите, че ми изтрихте коментара? Или може би редакторите са съучастници?

5

Румен от Слатина

преди 2 години

До57. Не пиши неверни данни. Тия заводи от тоталитаризма се дадоха на ченгесари от ниско и до по високо ниво. Но ченгесар професия Няма. Така с негово знание и без негово знание се крадели. Така и тоя пожар може да изчисти липсите.

4

Анонимен

преди 2 години

Откакто влязохме в Еурогейския съюз, всички български заводи станаха "бивши", после в тях се настаниха клошари и ги запалиха един по един да разчистят терена за западните спекуланти, а населението на България напусна страната ихотк 9 милиона останахме 6. ЕС убива България.

3

до 3

преди 2 години

Май не си виждал водещ телефонен кабел никога, нали? Една дума - МЕД. Има и Халюмин... Бе, не схващаш ли, че ще ме цензурират за расизъм и обида към някакви неграмотни мрънкащи и т.н. ферми с по 5 деца от 13 годишни?

2

До 1

преди 2 години

Какви рубли плампаш? Завода работи за англичани. Произвеждат се корабни радари и друха техника за кораби, както и метални изделия

1

Анонимен

преди 2 години

няма рубли, няма запад