633

тя

преди 2 години

Кире чети какво пишат българите и се съобразявай с тях те те избряха , те ще те свалят !

632

тя

преди 2 години

Тоя нещо залита, не му е чиста работата ! Изпълнява поръчки !

631

Българин

преди 2 години

Моля те господи вземи това просто кики, и не го връщай повече в България. В сряда господи той ще е в Киев вземи го господи моля те за винаги.

630

Анонимен

преди 2 години

Това, което отразява статията е: как Кирил Петков подписва смъртната ви присъда или смъртната присъда на вашия брат, син, внук, баща, на вашия съпруг, любим. Той ги праща във война, а самия няма да иде. Ето това прави - убива.

629

Анонимен

преди 2 години

Тези оръжия не са негови. Като иска да се бие в Украйна, но не да раздава оръжията, които са купувани за отбрана на територията на родината ни. И са плащани с потта на родителите ни и дедите ни. Да не говорим, че това е влизане във война. В която нямаме работа, в която ни използват за примамка, за да имат повод да нападнат Русия.

628

гробарите от Варна

преди 2 години

Путин е кръвопиец. Трябват оръжия за да бъде по-скоро убит заедно със слугите си.

627

era

преди 2 години

Киро ппекинеза искал!? И аз искам Просто Кирето да спре да мисли и да хваща, вече полетаза Каната, но не ми се получава.

626

Стамболов

преди 2 години

България е обявена за вражеска страна в Русия и имоти и пари на българи в Русия са вече държавна собственост.Добре,че даже и най-върлите путинофили не държат и една копейка в Русия .Русия си е бандитска държава още от монголско време знае само да краде и убива с едно две имена като Пушкин дето са лъч надежда ама и той е полвин арабин -***....Киро да въведе реципрочни мерки и да конфискува парите на руснаците тук да видим хубаво ли е да се краде и погазва правото и закона...

625

гост

преди 2 години

КАТО ОСЪЖДАШ АГРЕСИЯТА , ЗАЩО ИСКАШ ДА ДАВАШ ОРЪЖИЯ . ТОВА УВЕЛИЧАВА АГРЕСИВНОСТА ВЪВ ВОЙНАТА . ЯСНО Е , ЧЕ НЕ ИСКАТЕ МИР , А ИСКАТЕ ОРЪЖИЯ . МИСЛИЛ ЛИ СИ В КАКВО ПОЛОЖЕНИЕ ЩЕ ИЗПАДНЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАРАДИ НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ УПРАВНИЦИ . ЩЕ НИ ДОКАРАТЕ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА , ТО ВСЪЩНОСТ ВЕЧЕ ФАКТ . МИСЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ . НЕ ЗА УКРАЙНА И САЩ . ОТТАМ НЯМА ДА ДПДЕ НЕЩО ПОЛОЖИТЕЛНО . ВСЪЩНОСТ НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ Е АГРЕСОРА СЛЕД КАТО УКРАИНЦИТЕ ИЗБИВАХА РУСКИ ,И БЪЛГАРСКИ ЖИТЕЛИ В МИРНО ВРЕМЕ В ДОНБАС .

624

Анонимен

преди 2 години

Ами, бегом до Канада и давай каквото имаш! Ако говориш от името на моя български народ, забрави!

623

Анонимен

преди 2 години

Пълен блокаж на терористите с *** и нека джавлините ги поръсят здраво!

622

Анонимен

преди 2 години

да им дадеме Киро той е като голяма ядрена бомба като поражения

621

Анонимен

преди 2 години

Който смята, че е редно да изпращаме оръжие на Украйна, лично да го занесе и да го използва на място! Така войната скоро няма да приключи! Ами може и ние да пострадаме. Елитът ще се скрие във VIP-подземията, а народът...

620

не на фашизма

преди 2 години

дО Болен човек.Не бе ,те американците ще го дадат на нас,а ние ще го препратим през Полша за Зеленски.Важното е да угодим на САЩ.

619

Анонимен

преди 2 години

Болен човек.България и оръжие. Къде го това оръжие.Смях в залата.

618

Анонимен

преди 2 години

Абе вместо уръжие да им дадем Киро а какво ще кажете ?

617

Да не забравяме

преди 2 години

Турция все още е неутрална! Най- голямата армия в НАТО се прави на заспала и разсеяна в подкрепата си към ФАЩ! Ако конфликта се разрастне извън Украйна, не мислете, че Турция няма да си гледа интереса! Честита нова война с Турците...само, че този път не сме с Русия...Ще чакаме Америка да им сложи санкции, докато ни избиват! Хахахаха

616

Анонимен

преди 2 години

До ББГлупако,САЩ и приятели.Нещо като''в близката далечина''.Наивник, или може би толкова си можеш.Ти си за тях същото,което са украинците-пушечно месо,нещо като батальон ''смъртници''определени да отидат''курбан'',да бъдат пожертвани, ако се наложи.Те не знаят къде се намираш на картата...Приятели.

615

Вън

преди 2 години

от България! Мястото ти е в канада!

614

Русофил

преди 2 години

Осъждаме продажните ти действия предателю! Европа може и да има нужда да пести, но ако ние трябва още да пестим, то най- добре да умираме и да се приключва! От какво още да се откажем- нямаме зъби, здраве, топлина.... Утре на протест!