38

"МОСКВА ПОТЪНА&

преди 2 години

Господ гледа и вещае лоша поличба за Русия....НА ВРЪХ ВЕЛИКДЕН!

37

Москва потъна

преди 2 години

Воистина потъна!

36

паралелепипед

преди 2 години

Един маряк е вычезнал, а двадцат и сем се считали за изчезнали, или общо 28 моряками ф дефицит, а по данни на Мин.Обороны на борда са се намирали над 500 человека, пардон руски овенни моряци, или с цифри 500 - 28 = 472 В задачатта се пита, къде са останалите повече от 472 моряка. Явно са преминали през Бермудския триъгълник, в който всичко изчезва яко дим, вкл. и черевеножопи индивиди.

35

cekyko

преди 2 години

Нашите кораби не потъват, те се превръщат в подводници, за които все още няма никаква информация. Да оставим настрана и факта, че нашите карабля могат да летят над земята и да стават сателити около нея. (Инфото се публикува за втори път.)

34

Гаварит Масква

преди 2 години

Таварищ лилиПутин сказал "Крайцер Масква не утонул , а он продължает выполнят подводная специалная военная операция".

33

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Казали трънки. Документирани са вече 50 случая. Спри да четеш ТАСС ! Там няма да чуеш нищо което не е изгодно за русия.Това не ти е форума на днес където може да пуснеш алтернативна версия :)

32

Anon

преди 2 години

Така на око- около 50 човека са загинали.. което за мене поне означава, че руснаците този път не са излъгали с много за броя на жертвите. Но понеже звучи вероятно, значи както винаги са излъгали с много за нещо по темата. Хубава работа ама съветска

31

Анонимен

преди 2 години

Турците се притекоха на помощ , те знаят колко са спасените .

30

Бяла лястовичка

преди 2 години

Драги хора , за да разберете че аз не съм болен, запознайте се с мен ! Аз съм хетеро сексуално момче ! Моята секс ориентация е оформена от преди години ! Разбирате ли ме ?

29

Анонимен

преди 2 години

Руският флот наброява 1 700 000 матроси! Дали са загинали трима или 30000 е без значение в борбата с нацизма! Слава на героите!

28

Анонимен

преди 2 години

Хора от кораб къде може да изчезнад? Да му се чудиш! "Безследно изчезнали"

27

АЙДЕ , БЕ...

преди 2 години

..ХА,ХА,ХААААААААА......ТО БИЛО , ЗДРАВОСЛОВНО , ДА ТЕ УДАРИ УКРАИНСКА РАКЕТА "НЕПТУН"...ТЦ,ТЦ,ТЦ.....ИЗЛИЗАШ В ДОМАШЕН ОТПУСК , ДОКАТО ТИ ПОСТРОЯТ НОВА "МОСКВА"....!!!???

26

Никой

преди 2 години

Украинската армия излиза по силна от руската, а защо постоянно иска помощ и Русия напредва с часове.

25

капитанът

преди 2 години

Само 270 от крайцера са излезни на двора да пушат цигари безследно.

24

Анонимен

преди 2 години

Има прикриване на реалните жертви и от двете страни.Най-много крият украинците.

23

Анонимен

преди 2 години

Не може да има загинал. Руските солдати и матроси са безсмъртни. Те само преминават в безсмертнъй полк и там живеят вечно. Питайте Путин той ще ви обясни как стават работите. Вземаш една снимка. Забиваш я с 2 кабърчета на една летва и тръгваш с нея на парада на победата.

22

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

А защо ли самите рашшисти вчера го беха пуснали през ситото на собствените си ЦЕН30Рi че жертвите сред марякиге били около 100, докато изчезналите такива ги бяха посочили къмто 200; което се покриваше и с прогнозите на техните U- КРАЙ -Nски опоненти, т.е. пропагандната машина сама се издава като нарочно ПРИКРИВА реално дадените и паднали нахалос жертви в редиците си...

21

българе

преди 2 години

Русофили се правят на очевидци но защо са още живи като са врагове на руснаците убийци.

20

Анонимен

преди 2 години

Така е.Самите украинци писаха,*** приемат белите ленти за вражески.Няколко пъти го казаха и го писаха.Казаха,*** в Мариупол руснаците карат мирните жители да си слагат бели ленти,за да може украинците да ги убиват.

19

Анонимен

преди 2 години

В Буча онзи,който е изнасилвал децата го показаха в Телеграм.Някакъв наемник е и са го наказали като са му отрезали мъжката гордост.На клипа е с украинска униформа пък не знам.Украинци са го заловили.Може да си е признал.От Азербайджан каза,че е.А труповете са били влачени за снимки,за да натопят руснаците.