123

тя

преди 2 години

А вие без да има кризи бяхте с нулево справяне !

122

Киркова

преди 2 години

Това кречетало,само когато спи не говори против К.Петков и компания.Ставаш банална птицо прелетна.Затвори си плювалника поне на днешната дата, хората да са далеч от теб и ти от тях.

121

Анонимен

преди 2 години

Лисицата като не може да стигне гроздето казва че е кисело

120

Анонимен

преди 2 години

Вие се справяхте с кризите не на нула, а на сто процента, т.е. сто процента крадене.

119

Българка

преди 2 години

Всички сте маскари

118

Българка

преди 2 години

Атанасова,няма да е лашо да си затваряш гнусната уста,и вие и Киро сте до долу,всички сте продажници.Затвора ще ви е малко.

117

Баце чакаме те

преди 2 години

Връщай се да ни спасиш от голямото грабене, останахме без нищо

116

Анонимен

преди 2 години

До Баце чакаме те 129 Не, мерси, гербав. Вас да ви спасява, има още в чекмеджето. Ние вече го знаем как ни спасява :)

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 Хапнахте ли, гербав :) И пак хванахте клавиатурите :) Ако не бяхте построили путинския пАток, война нямаше да има, нали знаете. Аз съм против путин, така че не ми го прикачайте, баце му подаряваше кучета и му се мазнеше. А колкото до кой можел да ги харесва изброените - който е гледал 12 години баце и герб-прости и крадливи, под каскета и доганя :)

114

анонимен

преди 2 години

Не е нулево справяне , с отрицателни стойности е !

113

Анонимен

преди 2 години

Деса поетеса пак се опитва да каже нещо!

112

Анонимен

преди 2 години

Питам се, колко трябва да се дебеляв за да харесваш Киро лъжата, Асан крадеца, агент Дамаджанов, г-жа Лъжа, Чалгаря, Фигурант Решетников, Гуглената, Наското, Гела...Бойкикевия, Прокурорчето на Тошо и т.н отвратия около тях...и да си путинофил във време на война разпалена от масовия убиец путин. Да ме прости Господ Бог, ама считам, че такива такива не са човеци, не са човеци.

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 А вие кога ще се смирите? Че повече няма да можете да крадете :) Чакаме пример от вас - гербавите :) Не може само празни приказки, дела трябват :)

110

Анонимен

преди 2 години

Очилата не я правят по-умна.

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 120 Как са ги продали, като ги е нямало, гербав :) Въпросът как са купени стои и след продажбата им, за ваше съжаление :) А и самата им спешна продажба, всъщност потвърждава, че има нещо нередно :) Иначе защо да ги продава? Получава Бориславова, колкото шехерезадов, между другото, защото си е оставила доходната практика, за да я плюете по цял ден. Не е лесно, никой няма да се хване за черните ни очи. И защо си мислите, че Вие ще ми определяте за какво да пиша, дали ще си гледам праз

108

Анонимен

преди 2 години

Няма никакви Барселонски имоти Отдавна са продадени Ако е имало нещо нередно да е излязло наяве И върви питай *** как така получава 14000 лв е от там се събират милиони виж и *** какво притежава защо не пишеш за това Върви си гледай празниците Смирение смирение смирение

107

Анонимен

преди 2 години

До Аз промяната 117 Аз много искам, ама непрекъснато ни се натрапвате, гербав :) Много искаме да ви забравим, но не ни оставяте :) Всеки ден по медиите поне половината новини сте вие и под статиите е пълно с вас. Как да ви забравим, кажете :)

106

Анонимен

преди 2 години

До Аз промяната 114 Гербав, на биячите под колоните на МС нищо не им се случи, нали? Никой нищо не ги наказа. Обаче Вас изобщо не Ви притеснява. Даже ги обвинявате, макар че съдът вече реши, че арестите им са незаконни. А ревете за едни, които никой не би нарекъл българи, камо ли пък мирни, за които нищо не сте доказали. Къде са Ви съдебните решения за незаконни арести от страна на Рашков? Няма такива. Така, че за какво става дума?

105

Аз промяната

преди 2 години

До 113 ти да видиш Борисов та Борисов Спри вече с тази фиксация Спри вече с тези лъжи САМ не си вярваш но да черниш да мажеш и ЗАЩО ГО ПРАВИШ ТОВА СПРИ СЕ ПОНЕ В ТЕЗИ ДНИ ОМРАЗАТА ОМРАЗАТА ОМРАЗАТА РАЗРУШАВА ЗДРАВЕТО ТИ ДА ЗНАЕШ ТВОЯТА ФИКСАЦИЯ НЕ ПОЛЕЗНА ЗА ТЕБ

104

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА ГОВОРИ ИСТИНАТА!