130

Правилния текст е:

преди 2 години

Киев с нов опит на евакуация на натовските генерали.

129

ИМАМ ИДЕЯ

преди 2 години

Да им раздадът по една лопата и да започнат да копат тунел към центъра на земята. От другата страна е обетованата земя наричаща се Съединени Фашистки Щати (СФЩ)! Западните *** фашисти да започнат да копат от другата страна на тунела и да се срещнат някъде в АДА. Щото Сатаната ги очаква и ще ги удостои с голямо внимание.

128

Анонимен

преди 2 години

Леле какви глупости, нали нашите моряци ви казаха кои евакуира там толкова не информирани журналисти като днес. Бг няма никъде

127

Анонимен

преди 2 години

Току-що гледах един немски журналист , той обясни как укро-нацистите вземат за заложници мирното население и го вкарват в долните етажи, а официално казват, че уж ги спасявали, но който от населението, се опита да излезе от подземията,избите, укро-нацистите ги разстрелват със снайпери, те не помагат, а убиват населението и го вземат за заложници! Също каза, че западната преса знаят това, но умишелено формулират по друг начин нещата и лъжат в медиите!

126

Анонимен

преди 2 години

Едва ли не, нацитата азовски се мъчат да спасят цивилните, ама руснаците, видиш ли, не позволяват Пропагандата е много мрЪсно нещо и не признава никакви правила.

125

Анонимен

преди 2 години

Екатерина Мизулина: На Донбассе зафиксирована гибель 147 детей

124

диф селянин

преди 2 години

На наемниците и пишлемета които си мислеха че е интересно и адреналин а!??, да ги изтеглят като жени и деца???!!! Сега видяха дебелия!!!

123

Анонимен

преди 2 години

Лъжите на западната пропаганда стават все по-прозрачни. Такава паника ги е обзела, че и мисълта им е блокирала. Поне измислете нещо по-така. Стига едно и също.

122

Анонимен

преди 2 години

Ше постят ли натовците от Азовстал на Великден или ше отрежат някоя кълка от другарчето?

121

Достатъчно коридори

преди 2 години

ИМАШЕ. Да бяха ги пуснали, а не да ги използват за матросовци на амбразурите.Светът и гражданите не са чак толкова глупави, за каквито ги мислят политиците.На война, дали е измислена, или не, първо загиват войниците, а не да се скътават в полите, в шалварите на жени и в невинноста на деца.Тоя тарикатлък е вече много изтъркан.

120

За да

преди 2 години

До изкара, че е виновна Русия.Познат номер. Нали искахте ИЗМИСЛЕНИ държави. На ви сега:Косово, ВЕЛИКА И ВСЕ СЕЛЕНСКА МАКЕДОНИЯ. Ето Ви измишльотини. Истината е ,че ресурсите на Русия ще си ги получите, когато Холивудсите ви килимчета си ги бродирате с труд и с Вашия "Матреал"

119

Овчар

преди 2 години

Удри бай Кадире!!!, тва не е контра стрейк!

118

Тарас

преди 2 години

Под полите на жените ще се ският фашагите за да излезят от пещерата на Циклопа

117

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До 135 !!!!!!!!!! Осторожно! САМО ЦЕНТРАЛЕН СПОРТЕН КЛУБ НА АРМИЯТА!

116

Ангел

преди 2 години

В Мариупол няма Укаинси цивилни.Има Руски цивилни и Укронацисти!!

115

В

преди 2 години

Лъжи лъжи и пак ЛЪЖИ...Киев иска да види всички украинци мъртви,всичките до крак...

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 118 "Киев да разкаже защо 13 наши знамена бяха разкъсани?А Одеса да каже кой запали професор Милев?И накрая Зеленски да каже защо бе спрян българския език ?".........Наш Киро дали ще посмее да попита Зельото, като е тръгнал да ходи при него?

113

Анонимен

преди 2 години

Спрете да преписвате пропаганда

112

Анонимен

преди 2 години

Може би германците си изтеглят самолетите в Германия да не ги подпука Русия и тях но реактивни самолети непрекъснато се чуват не знам в каква посока се прегрупират.

111

Татяна

преди 2 години

Не искат да эвакуират цивилни. Само могат да направят някакви бели в това място, къедето викат цивилни.