125

Анонимен

преди 2 години

Тия сценарии и режисура на Острова ли ви ги правят бе, Венедиктова? Я си сменете сценаристите, щото сериалът на тъпите англичани си е направо за Златна малинка

124

Анонимен

преди 2 години

Тия сценарии и режисура на Острова ли ви ги правят бе, Венедиктова? Я си сменете сценаристите, щото сериалът на тъпите англичани си е направо за Златна малинка.

123

Анонимен

преди 2 години

Г-жа Венедиктова е прокурор,а прокурорите обвиняват.Какво мисли г-жа Венедиктова за пускането от затвора на осъдени украински престъпници и въоръжаването им по заповед на президента Зеленски.Допуска ли прокурор Венедиктова,че Зеленски е имал план за тях като този на Путин ?

122

Байдън

преди 2 години

Глупости на търкалета....

121

Славчо Славев

преди 2 години

Е много лъжите и мислите че народа ви вярва ,че Путин е наредил да бъдат излъчвани и изнасилвани мирни граждани в Украйна.Само само да се унижи Русия толкова ли сте неблагодарни Ще дойде денят когато ще се молите на Русия да ние българите ЕС скоро ще се разпадне САЩ командва Европа а всички Е депутати гледат и слушат Байдън като овце толкова са послушни че и звук не даватСАЩ си постигна целта да командва ЕвропаПрекалявате спрямо Русия с лъжи и компромати българските депутати са продажници

120

Уууеерфф

преди 2 години

Тая завижда явноСлава на плана и на Русия

119

Анонимен

преди 2 години

Путин да се пенсионира и да си пие хапчетата вече по често,че историята ще го запомни като един узорпатор и убиец на невинни хора

118

SCatruma

преди 2 години

Болни украински мозъци. Аман от фалшиви новини .

117

Анонимен

преди 2 години

смърт за нато

116

Ми да

преди 2 години

При това Путин използва оръжията за масово обгазяване/унищожаване, което хамериканцето снасят на украинските им "братя"!

115

Анонимен

преди 2 години

Този път няма да мине номера , руснаците ще бъдат бити и изгонени от Украйна .

114

Анонимен

преди 2 години

Всички комунисти в България - да се дерат ЖИВИ.

113

Анонимен

преди 2 години

Забравихте да кажете че Путин яде бебета

112

Сата НАТО

преди 2 години

Руснаците НИКОГА не са били такива! ----///----- Винаги са били такива. Прочетете разказа "Хаджи Мурат" на Лев Толстой. Той е бил в армията точно когато са завладявали Северен Кавказ. Руснаците са дива орда. Има и спомени на българи от времето на Руско-турската война - срутили плетовете за огън, свинкята намушкват с щиковете и почват да си режат месо от живото животно.

111

Ясно

преди 2 години

Щом главния прокурор го е казал това е факт и истина ай....стига де глупаво дори и като пропаганса . *** вярно ни правят на маймуни. Каде им беше прокупорчето 8 години на гиноцит спрямо руското население или те не са хора. То нас вече не ни борят за хора и държава каде в света има държава на която украински министър да нарежда какво да правят в България. А мишока Кирчо като слуга тихичкоэстои.

110

Анонимен

преди 2 години

До Бесен.....бесните ***, лисици, чакали, язовци и т.н. животни се застрелват незабавно, защото представляват голяма опасност за здравите! Така е по закон!

109

Анонимен

преди 2 години

"...главорезите и изнасилвачите на деца и жени..." стана новата фашизоидна щампа, повтаряща се постоянно в последните дни! Засрамете се, иZZZроди! Руснаците НИКОГА не са били такива! Намерете и внимателно прочетете историята за унищожаването на селцето Ми Лай (не Май Лай!) от американските варвари във Виетнамската война! Внимателно прочетете тази поучителна история! Научете я наизуст! На това са способни само страхливците, а янките са доказани страхливци! Има снимки, където пикаят върху мъртви!

108

Неук

преди 2 години

Извинете списващи но обяснете ми как един цивилен невъоръжен човек се предава и защо не се наложи 4.5 милиона украинци изселили се в ЕС да се предават .За какво са на руснаците предадени цивилни.Те ли водят войната или украинската армия.Смях и некадърност.Ха ха

107

cekyko

преди 2 години

До Демокрация --- Трябва да уточним, че подобни мнения, защитаващи портивоположната страна, по време на ВОЙНА, завършват с арест и въдворяване (разквартироване) из местата за изпълнение присъдата лишаване на свобода, защото сме цивилизовани, докато в Русия подобни проявления завършват с разстрели.

106

Демокрация

преди 2 години

До тези със слабите нерви, които кълнат и заплашват т.нар. русофили. Не забравяйте, че живеем в демократична държава и всеки има право на мнение и свободомислие. Не изпадайте в нацизъм, да не накрая вие да сте тези, които ще бъдат гонени и съдени, за крайните си изказвания.