11

Те ни убиват

преди 2 години

В България се изтезават хора от милиции близки до Борисов и Гешев! Крайно десни Екстремисти Екзекутират Българи с помощта на МВР Перник и РУ Бобов дол!.............Тотален колапс Сигурност, те ни убиват как да станем по добри!

10

Анонимен

преди 2 години

Комунисти да ни говорят и поучават за Христос?

9

Анонимен

преди 2 години

9 такива като теб са ми много смешни. Приличаш на Тартюф. Никой не те кара да тълкуваш писанията буквално. Не случайно хората говорят за функционална неграмотност. Четене с разбиране.

8

Анонимен

преди 2 години

Бащата на Нешка преди 44-та година бил изтъкнат учител в Габрово, заможен просветен човек. Но след 44-та година БКП го обявили за фашист и го притиснали до ъгъла. И той видял, невидял, започнал да симпатизира на БКП, та успял да набута и Нешка на световната спортна сцена.

7

Teo

преди 2 години

Еххх, Христос ... не желая да го търся! Всеки търси нещо, спасител, лидер, месия ... Не искам, бе! Предпочитам сам да постигам целите си! Вярвам, че има нещо горе ... наречете го карма или ... нещо! Всеки си плаща, рано или късно. Храмовете(джамии, църкви, синагоги) са проводник на разговора с нещото! Щом Христос е син на тоя, дето е създал всички и всичко, защо трябва да се отнася различно с хората с друга вяра, ммм?

6

Анонимен

преди 2 години

Ами вижте кой е в парламента. Тоя там пееше "днеска ще попитам Нешка защо пускам кафява лента гореща..." Другия пък е чалгар. Третия тръгнал да си прави селфита и да се хвали че имал офис, министър бил и ги джаснал на американската платформа, в същото време юпитата и умнокрасавците от 20 години лъжат че ще правят електронно правителство, а само крадат и се правят на по американци от американците.

5

Питър

преди 2 години

Кака Нешка - православната атеистка, фенка на окултния феномен Леля ви Вангя.... Заради нея гласувА за Барека, щото леля ти Вангя й рекла, че висок млад мъж ке опраи България ..... Хора, давате ли си сметка, че от 30-40 години хората, дето дават насока на нашата клета държавица не са мръднали - ни от екрана, ни в мислите си.... Е, как да стане тогава, как да вървим напред. Тези вампири лочат кръвта и духа ни

4

Анонимен

преди 2 години

Общи приказки. Щото ние не ги разбираме тези работи..

3

Анонимен

преди 2 години

Добре, че беше БКП-то та и отвориха вратите към СССР, та видя съветската гимнастика, световния спорт и й създадоха кариера, иначе, сега Нешка щеше да разнася обръчите в някой квартален салон.

2

Лллл

преди 2 години

Много я уважавам ! И е права . Войната взима жертви и от двете страни .

1

Краси

преди 2 години

Жив ли е тоя вампир?Гнусната комунистка стана много вярваща!А БКП-то ни учеше,че "религията е опиум за народа"!