225

Наглост

преди 2 години

Киев ви позволява да се оттеглите мирно обратно в раша!!! Всички ще се държат хуманно с вас до изтеглянето ви!!! След това Хага ще реши кой е военнопрестъпник, кой прави геноцид и т.н.

224

Анонимен

преди 2 години

имало русофибия, а ти какво си мислиш, процеса ще се задълбочи и няма връщане

223

33

преди 2 години

Джани Родари: Сълзата на гладното дете тежи повече от цялата Земя.Др Путин за теб имали значение този текст.И колко дечица изби,можеха да имат и 100 г живот.Щеше да прават семейства.Ти защо ги изби нещастни.Зада заловиш гн Зеленски.*** щему хванеш.

222

Ужас

преди 2 години

Джани Родари: Сълзата на гладното дете тежи повече от цялата Земя.Др Путин за теб имали значение този текст.И колко дечица изби,можеха да имат и 100 г живот.Щеше да прават семейства.Ти защо ги изби нещастни

221

Родари

преди 2 години

Джани Родари: Сълзата на гладното дете тежи повече от цялата Земя.Др *** за теб имали значение този текст.И колко дечица изби,можеха да имат и 100 г живот.Щеше да прават семейства.Ти защо ги изби нещастни

220

Илиян

преди 2 години

Нее вярно.Само това е нашето спасение.САЩ НАТО ЕС.Гн Петков подпиши договор със САЩ НАТО И ЕС ЗА 100 ГОД НАПРЕД.Друг начин няма.

219

Да

преди 2 години

Путин загуби играта.Ако беше поне малко политик,щеше русия да цъфти.Има толкоз атомни бомби никой неможе да му посегне.На ден печеляше по 5 милиярда от газ и петрол.А сега е от социялно слабите.Рибата защо умира,защото си отваря устата.

218

Нюз

преди 2 години

Слава Богу, че сме в Европейския съюз! Слава Богу, че сме в НАТО! Слава Богу, че сме на страната на добрите. Но това да нямаш позицияне знам, каза актьорът и бивш министър на културата Владо Пенев по БТВ.Историята се върти в спирала и повтаря едно и също, посочи той.

217

Нато

преди 2 години

Путин е фашист. Когато чюете за опасност от руските нашественици.Трябва да подскачаме като опарени.Много добре помним През Живково време,на границите се стреляше без предопреждения.Когато искаха да убият някой без присъда,закарваха го от към гръцка страна и го разстрелваха уж е минал границата.И го обевяваха за изменник.Ужас беше.Не трябва за нищо на света да допуснем отново това проклятие.Имаха ни за животни.Винаги изборите печелеше бкп със 99.9 %.От тази свобода по голяма никой няма да ние поднесе освен НАТО САЩ И ЕС.От нас се иска просто да си е пазим.

216

Анонимен

преди 2 години

Ха, за пръв път чувам някой да се оплаква, че врага не искал да се предаде. Много ясно, като ви вижда, че за 2 месеца не можете да превземете един завод и да изтрепете някакво формирование. Пак се радвайте, че не излизат нощно време и да ви се смеят. А, може и това да става, няма да се учудя.

215

1

преди 2 години

До Анонимен-264,га.....н....ь..о,какви богатства надземни и подземни.че турците ще искат Кърджали,нали знаеш сегашните ни приятели хамериканците,защо водят войни,в близкия изток

214

1

преди 2 години

Прав си товарищ путин,как зеелевски,ще им разреши,как ще изпусне златната кокошка ЕС,затова всеки ден им натяква,че му трябвали 7 милиарда долара,на месец,за да се възстанови украйна,пък ако спре войната,няма да има толкова долари.

213

Анонимен

преди 2 години

естествено, че не искат да се предават, това си е тяхната държава, ако Турците решат Кърджали да превземат, ще пожертваме ли територията си и ще кажем ли: Предаваме се, взимайте я.

212

до 261

преди 2 години

Така е! Но пък глобалистките медии го слагат в джоба си все пак.

211

????

преди 2 години

До Бабушка= Най-смисления и аргументиран коментар.

210

Анонимен

преди 2 години

Русия и международно право....хахахаПутин превърна лъжите си в любим спорт!

209

Бабушка

преди 2 години

Путин прилича на бабичка

208

cazzo duro

преди 2 години

Забелязал съм, че ако напишеш ***. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

207

Анонимен

преди 2 години

'' Опитът от Сирия показва '' ............................. това, което българския чалга - селянин не разбира (отново) ... е, че Путин поробва прегазените територии и, че ако прегази Украйна, всичкото мъжко население на Украйна способно да носи оръжие, ще тръгне да прегазва западна Европа, с наказателните батальони зад тях, по сталински образец.

206

да не си там

преди 2 години

русия е затънала в бедност. русия е изолирана. русия е изостанала. русия е деморализирана. русия живее в страх. русия е победена.