78

Никой

преди 2 години

Като се предадат руската армия трябва да ги избие всички, не заслужават да живеят повече

77

Rrrr

преди 2 години

Няма ,ли най сетне руски *** да се махнете от Бг коментари.Оставете ние българите да си коментираме ,между нас си защото ние знаем истината.Българин никога няма да повярва на руснак,защото никога България не е видяла нищо добро от некадърна русия.

76

Анонимен

преди 2 години

най накрая пишете истината

75

Анонимен

преди 2 години

И за какво му е това Черно море на Путин? Да го направи още по-мръсно и задръсти с неговите мини и ракети! И без това вече на нищо не прилича, вижте в Гугъл в Wikipedia какво пише за Черно море, Това вече не прилича на море, а на един голям язовир! А там където стъпи руски крак, трева не никне!

74

Българка

преди 2 години

За подземията на завода които са 24км. с очите си ги видях как с проследяващо устройство ги следят отгоре .Щъкаха някой от азовците.А от другия край на подземието го запалиха.Гледайте повече руска тв.Предават се на живо воените действия.Не си чесете езиците.

73

Българка

преди 2 години

Всичко което се пише е една голяма лъжа.Имаме информационно затъмнение.Войната ще свърши когато Русия превземе и Одеса.Путин си пази портатаЧерно море.Така се прави.Ако Байдан и Зеленски имаха сценарий ,то Путин ги изненада.Това е замисляно много отдавна от "лунатика"и "актьорчето".Така ,че си правете изводи.

72

ГЛУПАВ

преди 2 години

До : 84 Я па ти?!

71

Анонимен

преди 2 години

Е да, но Украйна готова ли е на примирие? Това е големият въпрос!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Всички видяха прехвалената руска армия колко струва- с остаряла техника,неспособна.Съдбата на крайцера "Москва" е показателен.Украинците се борят за земята и свободата си,те бели знамена няма да вдигнат.Много им се иска на руснаците и така да измият срама си.

69

Само минавам

преди 2 години

Колко промити фашизирани мозъчета,които вярват на антируската пропаганда.Еее.не сте виновни русофобчета.Толкова ви е умствения багаж

68

НЕМА ТАКЪФ

преди 2 години

туй Е ФАЛШИФ НЕДОНОСЕН САЙТ !

67

Анонимен

преди 2 години

Няма нито едно модерно руско оръжие, което да се прави със части само произведени в Русия. Колкото повече продължава войната, толкова по малко модерни оръжия и муниции Русия ще има. Само в кинжала има 133 произведени в чужбина части. Войната може да продължи не повече от 2 години и изхода няма да е в полза на Русия.

66

Анонимен

преди 2 години

Вместо да си оправи държавата, Путин прибираше милиарди от продажба на ресурси, можеше да направи нещо хубаво за народа му, а той реши да прави армия, която се оказа че не става за нищо. Да си тегли куршума и да се свършва.

65

Анонимен

преди 2 години

Скоро нищо няма да сте "освободили". Ще се приберете с подвити опашки и без никакви амбиции за война в близките поне 50 години.

64

Анонимен

преди 2 години

Руските войски да се отдръпнат в границите на своята държава и да не тероризират останалите!!!Ако ги напада някой да се отбраняват!!!В момента атакуват автономна държава!!!

63

Анонимен

преди 2 години

Русофилчета, учете китайски! Тепърва много бачкане на полето ви очаква. Марули, картошки,.. малии

62

Орт

преди 2 години

Рашистите не искат примирие не подвеждайте хората с тези заглавия.Те искат пълна капитулация с еднопосочен билет за Сибир.

61

Анонимен

преди 2 години

Смешници сте плъхове ***

60

Анонимен

преди 2 години

Забелязва се,че колкото повече Русия затяга примката около властта в Киев толкова повече тука се плюнчат като охлюви около сол. *** сте вие евоатлантици страх вие и затова мразите и като мразите отслабвате и сами се побеждавате.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 Понеже си безсилен само се плюнчиш върху клавиатурата си. Заблуден евроатлантик с разстройство това си ти