37

Кик

преди 2 години

Язък за додуците и самоледената линия!

36

Анонимен

преди 2 години

Тази нищоправеща ,ояла се и скъпоплатена кобила пак се появи,развали ни празника,оставка!Тази длъжност трябва да се съкрати,никъде по света няма вице.Това са грешни и излишни пари за такава охранена ....

35

Анонимен

преди 2 години

tva veto ima nula, O, znachenie, bg ne e v shengenia. makedonskiot ezik e osnoven ezik v ep i eu.

34

До 35

преди 2 години

МНОГО ТОЧЕН КОМЕНТАР.

33

Комунистическите

преди 2 години

Бо.луци и от едната и от другата страна на границата работят за Москва. Стига сте драпали топките на българите с първосигнални доводи. Че сме м.рша, спор няма, ама и.иоти?! И РСМ, не РМС

32

красноармейци

преди 2 години

И защо? Защото така ви наредиха от Кремъл? Повтаряте до втъсване едни клишета, за правата на българите, а какво се направи, за да стане България привлекателна за СМ? И всичко щеше да се случи по естествен път, а не насилствено. Не може вечно да ги държите извън ЕС, в край накраищата ще унизите България, защото СМ ще я приемат и с нас, и без нас. Ами наистина, ние може до безкрай да си измисляме (или да ни измислят) пречки. А дали не сте подготвили и референдум за излизане от ЕС и НАТО?

31

Анонимен

преди 2 години

Македония няма интерес за ЕС, щом ЕС означава възтановяване на нацизъм на голями врати. Отоворете учебниците по история кой е Михайлов. Питахте ли се защо не се върна в България? С какво право такава личност ще е представутел на Българите в Македония? Това ли трябва да е представата за Българин? С кой акъл наседнаха на такава провокация политиците?

30

Стига лъжи

преди 2 години

Радев и групата му от лъжци ни тестват да забравим или да се отегчим от темата. Това не стана нито с тази *** защита, нито с цирковете на неговото правителство. Нито тази БСП лелка знае какво и къде върши и говори нито сбирщината на Радев, наречена правителство знае. И си е танц лъжливо танго, две назад не напред и после ляво дясно. Нещастници, до кога ще търпим " идейни" на Радев.

29

IQ 3.14

преди 2 години

камелче, на РМС унуците командват бyлгариcтан в момента. виж та погледни тва читалищно заглавие

28

мдааа

преди 2 години

няма причина ти и другия фигурант да сте в президентството . взимайте си кико , асенчу и курниту , и се махайте от властта .

27

Цоне

преди 2 години

СТАРА РУСКА ГЕША.

26

Анонимен

преди 2 години

Няма ли в другите държави някакви христоивановци да приемат нашата кауза и да помагат! Тук като им свирнат отвън на Христо и са готови и майка си да предадат! Само ние ли имаме такива убавци с ценности!

25

Тахомир

преди 2 години

Точно какво искат от Македония тия мръсни комунисти? Там вече има друга нация, и ние ли като *** ще тръгнем на война? Червени руски ***!

24

Анонимен

преди 2 години

ВСЪЩНОСТ ЕС ОТДАВНА НЕ ФУНЦИОНИРА,ТОЙ Е В ДЪЛБОКА КРИЗА,ЗА КОЕТО РАЗБИРА СЕ ДОПРИНЕСЕ И КРИЗАТА ОКОЛО УКРАЙНА...КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВА ГЕОПОЛИТИЧЕСКИЯ СБЛЪСЪК В УКРАЙНА,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЕС ЩЕ СЕ ПОЛЯРИЗИРА И РАЗПАДА...СЛЕД КАТО ВТОРАТА ПО ЗНАЧИМОСТ СТРАНА В СЪЮЗА-ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ГО НАПУСНА,СТАНА ЯСНО,ЧЕ НЕЩАТА НЕ ВЪРВЯТ НА ДОБРЕ...

23

Анонимен

преди 2 години

До Хюго Бос до 6 Бг не е против народа им а там са и албанци и българи. Бг е против политиците им.

22

Хюго Бос до 6

преди 2 години

Ихаа колко драматично- разбивали сме живота на хората и децата там. Все едно цял живот за живели в ЕС. За тяхната съдба отговарят политиците им, не ти. А ско се чувстваш отговорен- чемодан, автобус, скопение.

21

Хюго Бос

преди 2 години

Гледах я Йотова- държа се на ниво, достойно и постави бюрмаджийските журналистИНИ на място. Бяха тръгнали да й държат сметка и да й действат, сма ги понасмете. #безсевмацивес

20

Тулумба

преди 2 години

Иа мислам да дадете уште една тура од над 100.000 пасоши и после па чекаите ги резултатите од следниот попис .

19

Вестникарчо

преди 2 години

Стига сте тиражирали всяка изцепка на някаква червена леличка ! Аман от разбирачи с комунистическо възпитание !

18

Анонимен

преди 2 години

МИС ПИГИ КАКТО Е ИЗВЕСТНА В БСП СРЕДИТЕ ИЛИЯНА ЙОТОВА!