78

ПроСоТо

преди 2 години

брей!...Тая констатация-че инфлацията удря най-силно ората с ниски доходи, по значимостта си се равнява на прочутото "Еврика!"....Глей ти кви чудесии стават !

77

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

И да посоча, че още през 2-та половина на годината /след началото на лятото/ се ОЧАКВА отдавна прогнозираното УВЕЛИЧЕНИЕ на лихвените равнища от ЦЕБ във Фр/Майн, след неколкократното им напомняне от страна на гуверньорите на ЦБ на държавите от нашта ЕВРО-Зона. Помним, че в рамките на 3 месеца Фед.Резерв на Щатите на 2 пъти вдигна основния лихвен процент зад Океана. Логично е, рано или късно и тук да се случи същото

76

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

То3 дрть добре платень ***-ЭЕ-ра3т то6еФ, преди 2 дни взе да тръби наоколо на всеослушание, че в кризисни времена - требе, било ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО да се теглят КРЕДИТИ, щот СЕГА били ниски лихвените им равнища /?!/.Тоя в чась ли е,питам се аз, тъй като именно в кризи, хората трябва МаХ.да затягат коланите и да ограничават до възможния мин-УМ потреблението си, щото в трудни времена парите драстично намаляват и опциите за допълнителен доход са ограничени, т.к. с намалени разходи се бори и ИНФЛАЦИЯта!

75

Ало

преди 2 години

И язе търся ,ама за 2 хилки на месец не ме искат.

74

Анонимен

преди 2 години

Умопомрачителен парадокс - инфлацията удряла най-силно бедните!!?? :-0

73

Анонимен

преди 2 години

Да не забравяме, че сега купуваме по-скъп газ и заради предоговорения през 2018 година от Бойко Борисов начин за формиране на цената на газа. Иначе поскъпването е за целия свят, а не само за България.

72

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме промяната! ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ ХАХА

71

консултантът Тихомир

преди 2 години

"Хората с по-ниски доходи орязват стандарта си на живот", добави той.Хаха, не хората си орязват стандарта, а будисти измели държавната хазна и кирчовци купуващи прескъп газ и петрол от русия за разлика от унгария. Защото много се пенявят и нито руски туристи а само прескъп газ. Така е като като се играе по гайдата на други

70

xx

преди 2 години

Ау , някой да се е изненадал?

69

ссс

преди 2 години

Весели празници на всички!

68

ссс

преди 2 години

До Ивелин МихайловТо хубаво, но хората не могат "*** храна" да си позволят, камо ли чиста. Тя вече е само за "програмисти".

67

Ивелин Михайлов

преди 2 години

В отговор на кризата, най-големият Исторически парк в света до Варна утроява своята земеделска продукция в село Неофит Рилски с новия проект за чиста храна - "Храна от село."

66

Глобалиста

преди 2 години

Ние с Британия не можем да се сравняваме но с една Сърбия и Унгария можем

65

Глобалиста

преди 2 години

До 68 Ще Ви споделя. Моето мнение е че запада е лицемерен в отношенията си с по малките и слаби държави.Ако искаха с дипломация можеше да се предотврати войната.Сега всеки си играе спрямо интересите си.Сащ не искат бързо приключване на войната. България определено ще загуби много от санкциите.

64

прогноза

преди 2 години

ДО ГЛОБАЛИСТА БЪЛГАРИЯ ПО ТРАДИЦИЯ , ПО МАНТАЛИТЕТ И ПО БЕЗБРОЙ НЕЯСНИ ПРИЧИНИ ВИНАГИ ЗАСТАВА НА ГРЕШНАТА СТРАНА. НА ПРАВИЛНАТА СТРАНА ЗАСТАНАХА АНГЛИЧАНИТЕ А ПЪК АКО ЛЬО ПЕН СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ФРАНЦИЯ ЩЕ ИЗБЕРЕ ПРАВИЛНАТА СТРАНА.

63

ссс

преди 2 години

До ГлобалистаНе разполагам със социологически изследвания. А вие какмиските?

62

Глобалиста

преди 2 години

До 66 за мнението на хората

61

ссс

преди 2 години

До ГлобалистаЗа коя България питате. За мнението на хората или за политиците. Според мен всички нормални са против войната, въпреки, че тя си има своите съвсем логични причини. От икономическа гледна точка, по стара традиция сме на грешната, поне според мен.

60

Глобалиста

преди 2 години

Една Сърбия се оглежда доста сериозно накъде дyха вятъра.

59

Глобалиста

преди 2 години

Да Ви попитам Как смятате дали и в този момент България е от грешната страна.В икономически смисъл .