55

за христос

преди 2 години

бил един лош ден-занас българите -ЦЯЛ ЖИВОТ-НЕШКА СМЕШКА ДА СИ ЗАТВАРЯ УСТАТА

54

някой

преди 2 години

След разгрома на въстанието на Спартак са били разпънати на кръст пет хиляди роби по пътя от Рим до Капуа.Защо за тези хора никой никога не споменава?Те не са ли дали живота си за една велика,достойна идея?!И са загинали в същите ужасни мъки,както Христос!

53

От Лилка

преди 2 години

Днес е денят на смъртта и погребението на разпнатия Исус . Затова в храма се извършва символично погребение , миряните носят цветя и се извършва поклонение със СМИРЕНИЕ и УВАЖЕНИЕ ! Божественото Възкресение се случва на третия ден от смъртта му . Благодаря за разясненията и реакциите на всички независимо дали са основателни и прави. Бъдете здрави и дано в нощта на Възкресението възкръснат човешката доброта, уважение и обич !

52

А бе сменете тази

преди 2 години

снимка бе, журналисти, стара е, от две години.

51

33

преди 2 години

Не да служи на фарисеите, а да послужи на хората

50

55

преди 2 години

Жертвал се е заради нашите грехове!А питал ли ме е дали искам някой да се жертва заради мен!?Искам да умра с греховете си и никой да не ме спасява без да ме е питал!

49

Всеки...

преди 2 години

...знае себе си, какво да яде, какво да пие, да ходи ли по жени или не, да е любознателен или да е борсук--въпрос на личен избор. Поколенията се менят, разбиранията също. Днес е Разпети петък, по традиция не вършим нищо в къщи, изкл. готвене. Пепа комшийката сутринта миеше прозорци, а Весо под мен бръмчи с къртачка. Аз научих от уики, че Марк Твен е понятие от лоцията по Мисисипи и писателят го е избрал за псевдоним, а също така, 1997г. Анджела Дейвис станала lезби. Весел празник на всички.

48

az

преди 2 години

Що за заглавие?!"Разпети петък - най-тъжният, най-тежкият ден за Иисус Христос". Най-тъжният ден за Иисус Христос...Само за него ли? Доколкото ми е известно е най-тъжният ден за християните като цяло.

47

Слава Богу...

преди 2 години

...че никога не се е случило.

46

Ямболски цървул

преди 2 години

Папата и Патриархът са най- отявлените сатанисти! После,защо не съм бил вярващ?!?! Ами отговорете си сами.

45

99

преди 2 години

999, Висшата Вселенска Енергия ли е наречена от хората БОГ или Висшата Вселенска Информация? Твърдо вярвам, че в Божествената иерархия информацията е преди енергията. Информацията - и след нея всичко останало.

44

vlady

преди 2 години

Честит професионален празник на Божиите служители - шефът е разпънат на кръста. Има специална песен The Cry Of Mankind.

43

Ми

преди 2 години

..са празнуваш Възкресението с ядене на Месо е най- голямото противоречие, ако наистина си чел и знаеш какво е учението на Иисус.

42

До 44

преди 2 години

Еее, ясно. ЗА теб ПУТИН Е по- велик от Иисус. Колко модерно!

41

До 42

преди 2 години

Аз лично Не ям агнешко. Много рядко - пиле и риба. Все пак организмът се нуждае и от белтъчини.

40

Ямболски цървул

преди 2 години

В къщи и в колата икони нямам,не боядисвам яйца,не ям агнешко.Коледа не празнувам,както и никакви именни дни.Мартеници не нося.За мен има един празник,който е 3 март.

39

Обективно

преди 2 години

Ами на много хорица им се ще НЯКОЙ Друг да е изкупил Предварително техните Собствени ГРЕХОВЕ!!!! КОЛКО УДОБНО!!!

38

Ямболски цървул

преди 2 години

Самото жертвоприношение на агне ,не си ли давате сметка,че е чист сатанински ритуал?

37

999

преди 2 години

Иисус е материализация на Висшата Вселенска Енергия, наречена от хората БОГ, макар че разни хора го наричат с различни имена по различни краища на света, но това е Единствената Висша Вселенска Енергия, която може да трепти с различни честоти вкл. И на материално ниво. Това е моето разбиране за Бог.

36

Асан

преди 2 години

Кой тоз Исус :)))