27

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм с Ивайло Мирчев.

26

Анонимен

преди 2 години

Костов даде оръжия и на Македония а после Каракачан и Борисов ги вкараха в НАТО и сега за благодарнос сме фашисти.

25

Анонимен

преди 2 години

Мирчев ,в казарма ,ходил ли си ?Въпросче !

24

Паралел

преди 2 години

Мирчев,тумбЪк такъв,нали щеше да чагъркаш Доген и Лойко? Аз това искам,а не да ме намесиш в една чужда война ! Десният сектор май ще изпаднете от Бг.парламент! Рано или късно ще отговаряте драги пред народа ни!

23

Анонимен

преди 2 години

Призовавам го да поведе дброволци

22

Анонимен

преди 2 години

Само като му се види мутрата на тоя ......и става ясно, че освен да вземе 30-те сребърника за нищо друго не става!

21

Алекс

преди 2 години

Един ден войната ще приключи.В Украйна предстои мащабно строителство и възстановяване.Държавите,които са помагали с оръжие,ще бъдат поканени да участват във възстановяването и да печелят.Останалите шушумиги ще гледат отстрани и ще се облизват.

20

Анонимен

преди 2 години

Дай, аз не давам!

19

Ехооо!

преди 2 години

Мирчев ти служил ли си в армията бе мамин бузанчо сладък?

18

Анонимен

преди 2 години

Дадем ли оръжия се набутваме в чужда война, в която едната страна е ядрена държава. И за какво да поемаме риск, за потупване по рамото ли? А дадем ли оръжия , на втория ден руснаците ще са ги унищожили в някой склад. А ние с какви пари ще ще закупим други за наши нужди и резерв. Иначе можем да чакаме 10 години вече платените самолети

17

Смело на фронта

преди 2 години

всеки защитник на Украйна беше ПОКАНЕН официално от Z да участва. Фащаш влака и се регистрираш, оръжието не е проблема. Проблема и болката на Америка е да се "замаскират" зад всички да не вземе само тях да удари ответният удар, който беше обещан, просто сега няма време а и не е належащ, но после ще дойде за тези, които "помагат". БГ оръжието не им трябва, трябва им гръб да се скрият - прозрачно е! Мирчев да намали тортичките, че инфаркта се пече вече. Пожелавам му го!

16

Анонимен

преди 2 години

Откъде се взеха тезик И,толкова ПРЕДАТЕЛИ никога не сме имали в цялата си история на съществуване.

15

Анонимен

преди 2 години

Партията на екземпляра горе спокойно може да си излезе от коалицията. Никой няма да плаче за тях. Те са тези, които непрекъснато се бутат напред, а на практика нищо като резултат. Тяхната министърка само писка за Гешев, друго дали прави. Да каже по какви закони човек може да бъде лишаван от право на работа, от имущество, от достъп до сметките си без да е въобще причастен към каквото и да е престъпление. Поддържаме например всички руснаци спортисти да не се състезават е международни състезания.

14

Анонимен

преди 2 години

Хаха дори мутрата ги взе за мезе кара ги да, дадат оръжие за Украйна и после да им гледа сеира с отговора на, Русия

13

Даваме

преди 2 години

Те, отивай!!!

12

ОНЗИ

преди 2 години

АБЕ ОНЗИ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ВИ ПОМЕТАТ - ЦЯЛАТА ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА СМРАД И ОТЛЯВО И ОТДЯСНО ЩЕ ОТИДЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ !!!! Я КАЖИ БИЛ ЛИ СИ ВОЙНИК БЕ ПАРВЕНЮ ЧЕ ТАКА МЪДРО РАЗМИШЛЯВАШ ПО ВОЕННИТЕ ВЪПРОСИ !?!?!?

11

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството че някой ни изнудва насила да, се, скара е с, Русия

10

Гиб Мелсън

преди 2 години

Мирчефф, тия оръжия дето ще ги подаряваш не са твои. Ясно ли е кииртак смоотан? Дори не си ходил казарма оръжия ще ми раздаваш. Тия оръжия да не падат от небето. Украинците си имат настойник-САЩ, те да им дадат. Писнам и от келеемеета, които един ден не са носили калашник, тръгнал оръжия да раздава и то нашите оръжия. От къде изпълзя тази мека китка Мирчефф?

9

Анонимен

преди 2 години

Този го пращайте на фронта, аман от тия досадноци.

8

побъркани хора

преди 2 години

Много е принципен въпросът, да. Пращай оръжие на Украйна, докато получиш отговор с атомно оръжие. Подкрепяме война срещу ядрена държава. На какво се надяваме? На похвала от САЩ?