150

Анонимен

преди 2 години

За чий ще ходи тая делегация в Киев? И може ли да стои с малко по- неухилена физиономия нашият Петков, че не е прилично.

149

ББ

преди 2 години

да откажеш хляб на гладния и средства за защита,оръжие на убивания...е грях...останалото са руски манипулации на възраждане-бсп!!!ок превземате Украйна...Слава на Украйна...и какво?партизански войни,атентати в русия...смърт!!!45 милиона патриоти са...доказаха го с дела не във фейса като костя!!!Позорите България като отказвате хляб на гладните...не сме ви упълномощавали за подобно нещо нинова и костя,копейките вече не са платежо...следващите 1000 г.залудум си товарите грях...и на България!!!

148

Анонимен

преди 2 години

' "Външният министър на Украйна каза какво иска, те шикалкавят", ядоса се Борисов.' -- трябва да бъдеш натикан в затвора за национално предателство и криминални престъпления. България няма да играе по свирката на външния министър на украйна.

147

Анонимен

преди 2 години

Кога ще върнеш парите от бюджета, които завлече? Това оръжие е на държавата -- кой си ти, че да го даваш на чужда държава?

146

Анонимен

преди 2 години

Българската демокрация отсега тръгва по друг път -- никакво чуждо влияние, тя ще бъде подчинена само на българските национални интереси. Не сме длъжни да следваме външни нареждания, те са вредни за нас.

145

Анонимен

преди 2 години

1 щатски долар е равен 77,77 руски рубли.

144

Анонимен

преди 2 години

А защо Путин трябва да бъде спиран? Селската мутра може ли да обясни смислено? Така са му казали отвън? Сам не може да разсъждава или се страхува да разсъждава? Я се скрий в дупката си! България няма да става колония на сащ както ти се иска на теб и на шайката предатели от всякакви псевдодемократични партийки.

143

Аз промяната

преди 2 години

Силни обидни думи за Борисов пишеш НО защо не наричаш още толкова много други отговарящи наистина на твоите думи Като пишете против Борисов тези обиди нищо няма да се промени ДА бяхте предложили добри действия за развитието на страната ни но не остава си все едно и също НОВИТЕ стари муцуни единствено ги интересува баницата

142

Аз промяната

преди 2 години

155 ЛИЧНО за мен и моето виждане е това за БОРИСОВ Политик държавник Демократ Вярно има много грешки но действителността тук е такава Няма место за сравнение с останалите пост комунистически държави или пък с богатите в Европа България се владее от комунистите които сега се наричат олигарси капиталите на страната ни са в техните ръце ключовите позиции винаги са били техни още преди80 год

141

1

преди 2 години

дв.борисов,не виждаш,защото си далтонист.Днес БГ.нало обещахте,този индивид да не ни го показвате,а вие почнахте всеки ден,той е никой,за България.

140

Жбйхфд

преди 2 години

Нали говорим за преобщаване на хората в неравностойно положение към нормалното общество Тогава да спрем да употребяваме думата хора в неравностойно положение и да ги наемаме на работа по нормалният начин а не да им казваме че не могат да вършат нормално работата

139

Ккхгггф

преди 2 години

Трябва да махнем и думата хора в неравностойно положение и да бъдат наемани и тези хора по нормално на работа а не работодателите да ги гледат като не способни

138

Бйбьдьп

преди 2 години

Правителството да махне минималната заплата а да направи заплащане на час минимум 10 лева за час

137

до "136 аз пром

преди 2 години

Борисов не е политик, той е мафиот и бандит, голям си наивник ! Как за толкова години не разбра тази елементарна имитация на този банкянски престъпник ? Какви такива елементарни човеци развъжда България ?

136

Хйккккк

преди 2 години

Правителството трябва да направи промяна да махне минималната заплата а да сложи заплащане на час С 10 лева заплащане на час така ще е по добре

135

Цжннн

преди 2 години

Я спри да дрънкаш

134

Моляяяя

преди 2 години

"По думите на Борисов въпреки всички приказки, никой няма да напусне "тази сладка коалиция, където цялата рода и приятелски кръгове назначихте".Г-н Борисов, вие направихте същото, даже сега новите са китка спрямо вас! Не изпитвате ли малко неудобство?! Украйна има кой да я въоръжава. Заради едното потупване по рамото ще въвлечете България в чужда война. Мислете за народа си, ей, господа!

133

Анонимен

преди 2 години

Кпп корона19

132

ragu

преди 2 години

БОКО Е ПОКАНЕН НА МОРСКИТЕ САРАИТЕ НА АГНЕШКО

131

питащ

преди 2 години

Няма ли да спрете да поствате коментарите на този истерясъл за власт некадърник. Заминавй за Украйна да се биеш за друг некадърник като теб Зеленски. Скрий се, че дразниш хората в България. Предател.