51

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова ще предложи Великобритания, страна с 60 милиона жители, намаляваща покупателна способност, губеща във високите технологии и с расистко правителство.

50

Крокодила от Мордор

преди 2 години

Индийците вече не харесват английсли крокодили - както наякой скоро каза - не можеш да искаш споразумение със крокодил който те захапал за крака!

49

Докато

преди 2 години

Докато ИНДИЯ не търси голямо недоразумение със имперска Англия - преживели са го вече!

48

Анонимен

преди 2 години

Англичаните не си купуват стоките, щото знаят какви бахлуци произвеждат и сега се опитват да ги набутат на третия свят

47

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

"Европа ще се справя много по-добре, ако обърне гръб на САЩ и Обединеното Кралство и започне да се грижи за собствените си интереси" _________________________ Лесно е да се каже. Това всички го разбират, но ... откъде да вземем смели политици като Президента Путин, които реално да го осъществят? И още - еесовските политици добре осъзнават, че са слуги и васали и, ако обърнат гръб на Пиндостан и Наглобритания, задължително трябва да търсят защита от друг Център за приемане на властови решения.

46

някой си

преди 2 години

Ама много нахални тия англета,чак противни!2 века Индия е била британска колония.Индийчетата претендират за изплащане на обезщетения/имат право според мен/Цифрата е внушителна 30 трилиона долара/30 000 000 000 00/

45

пияница мистик

преди 2 години

В центъра на Лондон се намира квартал Whitechapel. В него е действал и най-вероятно живял преди 2 века Джак Изкормвача. Сега в него живеят само индийци. А е емблематичен за Лондон квартал

44

Анонимен

преди 2 години

Нормално от както Англия излезе от Е.С. не е задължена от закона да си държи IT-тата в Е.С. и от 2 години насам започнаха масово да outsource-ват към Индия. На англетата не им остава друго, редовно и умишлено си фалират фирмите, за да си завличат клиентите безнаказано. Европа ще се справя много по-добре, ако обърне гръб на САЩ и Обединеното Кралство и започне да се грижи за собствените си интереси.

43

Ганди

преди 2 години

Вън англичаните от Индия!

42

Антон

преди 2 години

В някои градчета в Англия повече от половината са индийци. Поне са демокрация. Ако след 200 години тряа да избираш да те владее Китай или Индия, аз избирам Индия.

41

Ζ

преди 2 години

Ох тая ритана зелка немага да я гледам, погледнете му фацата само

40

Анонимен

преди 2 години

А КОГА БРИТИТЕ ЩЕ ИЗПРАТЯТ ВИЦЕКРАЛ НА ИНДИЯ?!!!...АХ,ХИТРИЧКИТЕ БРИТИ!!!...

39

Анонимен

преди 2 години

хахаха индииците се светнаха, че великобритания е изнесла трилиони от тях, а в замяна е дала на шепа хора право да живеят там :D

38

До 39

преди 2 години

Лингвисте мой, според теб какъв език се говори в Република Ирландия(Ейре)? Освен номинално официалният келтски(Гаелик)?

37

Анонимен

преди 2 години

Индия не се включи към санкциите на САЩ И Великобритания. Това е причината. КУпува руски нефт, поръчва ново руско оръжие, оттам се получават стоки. Част е от групата БРИКС, която в най-скоро време ще пусне новата междудържавна система за плащане и нова рейтингова агенция, а първи път независими от САЩ и Ве-я. Вече има нова система, в която са се включили повече от 50 чуждестранни финансови субекта. От Великобритания се изтегля депозираното злато, Направиха го вече изцяло Франция, Австрия, Нидерл

36

Хлебни дъждове

преди 2 години

По-интересната новина от острова за нас е, че Наглобритания издаде генерален лиценз за плащане на газ на Газпромбанк - руската банка, срещу която по-рано беше въвела убийствени, унищожителни и тн и тп санкции.

35

Хлебни дъждове

преди 2 години

Борко обяви, че е готов да бъде по-сговорчив по доста и разнообразни теми, само и само да успее на разлъчи железобетонния съюз Русия, Индия, Китай - БРИКС. Индия столетия е сърбала отровната наглобританска попара и няма да се хване на поредния капан. Индийските държавници държат и пазят интересите на своя народ. В тази връзка Индонезия обяви, че е изпратила покана за участие в Г-20 на Президента Путин.

34

Велика Кукутания

преди 2 години

Сега когато Англия не е част от ЕС, скапаният им език, защо е още официален? Да го махат от европейските езици! Тези лум.пени няма да престанат докато не закрият света. Мисля, че глобалното затопляне е решение.Скоро този остров, ще е в историята :).

33

Анонимен

преди 2 години

Правилно Индия е бивша колония, сега е ред Великобритания да стане колония на Индия.

32

Анонимен

преди 2 години

Поредния фейк. Търси друг път. Политически изгъзици. Острова в момента няма кинти за нищо.