31

Паню Баирски

преди 2 години

Нямат място в Европа тия подлеци!

30

Анонимен

преди 2 години

Сърбия се намира в Европа и е балканска страна. Това че НАТО я съсипа, че беше силна е друга тема. А, как е тръгнало ЕС се разпада бавно и славно. Бунтове, размирици в Франция, Швеция! А, България вика,, Слава у,, слага чужда чужди знамена, преименува имена.

29

Тито Темпоски

преди 2 години

Така е, да си приберат у Београда и скопяните -- и вкупом да пристанат на Путин. Дойде време да свалим маските...

28

Анонимен

преди 2 години

5 Елцин подкрепи ембаргото срещу Югославия.

27

Анонимен

преди 2 години

Както казва сръбският писател и политик Вук Дражкович, Сърбия е със стомаха в ЕС, а със сърцето в Русия. В днешно време обаче това е прекален лукс. Трябва да избере едната страна. Някога е могло и двете, но сега, не.

26

Анонимен

преди 2 години

28 да не би Германия да е спряла да търгува с Китай или Индия, че или или? Колкото важат забраните за другите, толкова и за Сърбия. Стига вече с тия двойни евро стандарти, че вече станахте нарицателно.

25

Анонимен

преди 2 години

Да не влизат в ЕС. Край с мнението им. А изразят ли различно от спуснатото ще почнат едни совалки, външен министър след външен министър. И ще ги учат каква им е историята, какъв е полът на децата им и как не може краставичките в бурканите да имат различен размер от приетия в Брюксел. Като че ли на природата й пука за Брюксел, ама хайде. А и нищо няма да стане по-добро за хората, само администрацията ще е повече и 100 пъти по-тромава. Ако не вярват, да видят нас.

24

Анонимен

преди 2 години

Тогава да престане да иска пари и достъп до европейските пазари. Сърбия членува в Евразийския търговски съюз, търгува с Русия и Китай. Сега трябва да избере с Русия ли е, или със запада. Едното кранче скоро ще спре.

23

Крундел

преди 2 години

сърбите са заобиколени от всякъде със страни от ЕС или кандидати, една блокада икономическа и спиране на сръбските самолети над ЕС и са готови за около 2 седмици, ако са мнооого упорите до към юни може да издържат.И мисля, крайно време е, тамън античните ще спрат да се правят на луди, щото няма да има кой да ги подръчква, че техните шефове ще си имат други проблеми.

22

До Българка

преди 2 години

Явно ти не си ходил/а. Тия дни бях в Београд, върнах се с 50г назад. Масово къщите до Ниш са неизмазани и без покриви. Една магистрала имат що годе, построена с пари от гадния ЕС. Останалото е леш

21

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези Вучич,Вулин.Те Миле Китич питаха ли го че да говорят тези неща.

20

Анонимен

преди 2 години

Сега пътувах и като гледам колко и какви все скъпи коли движат не знам как да се наречем бедни..може би мисленето ни е все да ревем и да се оплакваме иначе довечера всеки ще се натъпче и напие като прасе.бабите и те много бедни с по 40к за ало-измамниците.

19

Ние

преди 2 години

Вземете си и македонците. И те на са за там.

18

Българка

преди 2 години

Не знам дали си ходил в СЪРБИЯ ,не живеят 14/15 век,ние живеем зле,селата са ни пусти опустяват и градовете ни

17

Анонимен

преди 2 години

Братята сърби га беха в европейския съюз ,обикаляха цяла Европа,пълнеха портфейлите с дойче марки,никой от тях не искаше да чуе за Русия- Съветския съюз.Ние в България тогава се редяхме на опашки за банани и викахме вечна дружба с Русия-Съветския съюз.

16

тъй де

преди 2 години

Абсолютно!То и нашето място не е там, но никой не ни пита......

15

Българка

преди 2 години

Братя сърби не влизайте в ЕС,защото ще ви унищожат държавата,ще искат от вас да си продадете националните интереси

14

Анонимен

преди 2 години

Разбира се че нямате място и най-после с едно нещо да сме съгласни с българомразеца Вулин.

13

Анонимен

преди 2 години

Сърбите още живеят като руснаците в 14-15 век, няма какво да правят в ЕС.

12

Анонимен

преди 2 години

Не ви и трябва то скоро от него ще излезе Унгария ще я последват и други така че не губите