190

Веднага оръжие

преди 2 години

Трябва веднага да изпратим оръжие на Украйна. Колкото можем повече. Джуджето се е възпалило днес и вече споменава Молдова, после сме ние и Румъния. Затова трябва да помогнем сега и веднага, както направиха всички.

189

Анонимен

преди 2 години

Станахте за резел бе Кире. Тая работа не е за теб. Май в Канада беше по добре. Чемодан , вокзал, Торонто.

188

Никакво оръжие.

преди 2 години

Ако изпратим оръжие на Украйна, това означава че искаме войната да продължи. А това не ни е нужно, нито на нас, нито на украинците. Русия отдавна е сложила на масата условията за мир: неутрален статут, отказ от разполагане на чужди оръжия, признаване на независимостта на ДНР и ЛНР, признаване на статута на Крим като част от Руската федерация. Украйна не може да спечели тази война. Всяко продължаване само означава още жертви. Затова не трябва да им се изпраща оръжие. Да преговарят за мир.

187

Фсдфс

преди 2 години

Да трябва да махнем минималната заплата а да сложим заплащане на час с минимум 10 лева на час

186

Бнннмн

преди 2 години

Започвай да контролираш работодателите дали наемат хора в неравностойно положение по нормален начин дали им търсят кусури като им се казва че не могат да изпълняват определената работа

185

Хйклкк

преди 2 години

Кириле направи промяна премахни минималната заплата а сложи заплащане на час с минимум 10 лева на час

184

Бннн

преди 2 години

Кириле нали говорим да преобщим хората в неравностойно положение тогава да спрем да използваме хора в неравностойно положение и да започнем да ги наемат по нормалният начин на работа а не да им се казва че не могат да правят нищо

183

съучастници Б(Z)П

преди 2 години

Б(Z)П, Тази антибългарска партия трябва да се забрани, готова е да продаде България! Б(Z)П, долните Руски агенти и предатели, съучастници и наблюдатели на геноцид над мирни човеци...

182

ББ

преди 2 години

Слави ти си "тъпо"***...няма да е лесно...но е време да се вземем в ръце...ти я напусни коалицията...ти си по решетелен...Избори...какво ли не преживя клетият ни Народ...този позор ни идва в повече,да сме съучастници и наблюдатели на геноцид над мирни човеци...да ни презира Свободният Свят...само защото нинова се хранела от парите на путин с костя...Избори!!!

181

ББ

преди 2 години

Срам ни е да споделим...че сме от България,заради нинова,копейкин...нерешителният Петков ...Оставка и Избори!!!децата ни няма да носят позора на платени и зависими от путин ниновици и копейкиновци!!!Избори!!!постъпете почтенно...или пратете на убиваните в Украйна и наредете България в достойните...или оставки и избори...децата ни няма да носят вашият срам...Избори...ДБ...напуснете коалицията...ако сте Българи!!!

180

Християна

преди 2 години

Има само една наистина червена линия и тя е между добрия Бог и злия Дявол и всеки човек носи лична отговорност пред Бога да постъпва праведно т.е според Божия морален закон написан в Библията и да отхвърля всички дела на дявола-лъжи,клевети, кражби,убийства,терор,войни.Явно Руският агресорски режим върши нео-нацистки дела на дявола срещу много хора, дори от собствения си народ и др. народи - Украйна Грузия,Армения,Молдова,Сирия,а Бог е на страната на правдата с Украйна. Избери Рая с Бог,не Ада

179

Истина

преди 2 години

Голям срам и горко за България която е единствена от ЕС не даде парична помощ на бежанците и заедно с Унгария не и помогна досега с военна сила на Украйна, и явно управлявана от про-руски про-терористичен про-ислямски анти-християнски антисемитско правителство което все прави сметки и се опитва да угоди на престъпни диктатори като Хитлер,Сталин Путин,Ердоган,погазващи международното право,човешките права на християни и евреи,погубват животи, ограбват чужди земи и притежания,лъжат и чрез бг медии

178

Правда

преди 2 години

Няма нужда и няма начин да има единство между всички партии, но трябва обаче всички да действат по съвест и със страх от Бога,, Който е заповядал да отхвърляме злото(да осъдим престъпленията на Руския диктаторски режим и подкрепяме доброто(да защитим невинните жертви(Украински народ )и постъпваме с другите,както искаме с нас да постъпват( да помогнем възможно най-спешно и по всички възможни начини за да спасим човешки животи,дори в навечерието на Възкресение Христово бг власти не показаха съвест

177

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 173Обществото има право и да е разделено по някои въпроси. Това не означава, че е към един или друг. Защо има толкова натиск след като няма нужда реална от помощ според Вас? Натриването на носа точно от една държава ли зависи?

176

Алекс

преди 2 години

Кире,стягай редиците за предсрочни избори.

175

Анонимен

преди 2 години

Давайте оръжие на Украйна веднага, десет дни ще умират повече хора, защото сте *** управляващи. Как спите бре, гонете Нинова, давайте всичко, защото следващите сме ние.

174

Петя

преди 2 години

Хубавецо стига с тази Украйна ,виж народа как страда и едвам оцелява Продажник.

173

П.К.

преди 2 години

Някой и да се опитва да разделя нашето общество, не ще успее Да се проведе референдум, ще видите дребосъците и кресливите от зловещата държавна сигурност как ще клекнат. Има една подходяща българска поговорка: -Не се пъхай между ритниците, защото сам ще пострадаш...А България е СВОБОДНА, НЕЗАВИСИМА, СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА И КАТО ТАКАВА ЩЕ СИ ОТСТОЯВА СУВЕРЕНИТЕТА. На когото му трябват оръжия, производители и търговци по Света - дал Господ. Да си го купят.

172

Анонимен

преди 2 години

Може би правилната позиция следва да е: България подкрепя доставките на оръжие за Украйна, но същевременно няма възможности да поддържа собствената си боеготовност. а нататък да се оправят.

171

Анонимен

преди 2 години

Русия и Украйна са две различни държави. Ние обаче сме една и трябва да избягваме внесените отвън въпросит които ни разделят.