80

АНОНИМЕН

преди 2 години

Джендърска му работа.

79

аз думаю

преди 2 години

Аз думаю, что България нуждае от збройна помощ от Украина, а нет на обророт! Да можему уничтожим русофилщина и русофилски москали агенти на Кремля пуснал корени в България и пиуща се от наша кровоносна система!!!

78

Анонимен

преди 2 години

До: номер 81 Защо бъркаш путинофоб с русофоб? Всъщност, Путин е един от най-големите русофоби на всички времена! Той мрази своя народ.Аз имам много приятели руснаци и никога не съм мразил Русия. Но русофилщината е като злокачествено туморно заболяване, което трябва да се реже до кокал ако се налага, защото иначе край с България!!!

77

Анонимен

преди 2 години

Пращайте го този мравояд с една пушка през рамо към окрайна

76

Анонимен

преди 2 години

"унищожим русофилщината и русофилските агенти на Кремъл пуснали" - защо ли всички русофоби са се окопали зад мониторите и бълват омраза? Не е ли по-полезно да си концентрирате енергията към нещо по-градивно, като например заминаване към фронта?

75

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантичекса и европейска нации все повече приличат на македонската нация. Резултата всички го видяхме. Обезбългаряване. Разликата е че македонците още говорят някакъв диалект на бг езика, докато децата на евроатлантиците и бг езика не говорят вече и са глоблаисти.

74

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля, че България се нуждае от военна помощ от Украйна, а не обратното! Да можем да унищожим русофилщината и русофилските агенти на Кремъл пуснали корени в България и хранещи се от нашата кръвоносна система!!!

73

Анонимен

преди 2 години

Пращайте, Бойкикиев, пращайте. Колкото повече оръжие пратите, толкова повече укри ще бъдат избити и агонията на Окраина ще бъде по-дълга. А от това по-хубаво няма!

72

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм евроатлантик, а източноевропеец. Очаквам от всяко правителство да служи на интересите ми, а не да обслужва западните такива.

71

Нато не пази

преди 2 години

Нато нали защити Украйна.Ама Украйна е в развалини.Мерси за такова пазене.

70

царска бистрица

преди 2 години

Първия български масон е архимандрит Ефрем от Кишинев. Масонството е забранено в България от Борис трети 41г. и знаете какво е станало с него. Сега имаме 4 тамплиери и 70 масони в парламента.

69

Анонимен

преди 2 години

Същият генерал знае,че Нато няма шанс във война с Русия и симулира дейност в източна Европа. Когато Естония бъде нападната ще се види ясно,пак според генерала.НАТО е било фарс.Източното разширение -също.Лъгала са,че ще ни защитават,но реално просто са се усмихвали по коктейли.Политиците им са се разминали с военната стратегия.Те не са вярвали колко сериозно Русия ще си брани периферията Заблудени от края на историята и западната мулти култи са се впуснали в безумна авантюра!

68

Германец

преди 2 години

Их хайзе Ханс Кромитофф унд их бих айне гросе бългериен германец ауф Германдорф. Их унд майне фрау Франц Панчоф геен цузамен нах Украйна нах дранк срещу Путин.

67

Анонимен

преди 2 години

66 то като се развее знамето на Украйна над СОС, вече София по правилата на военното право ще се счита за част от Украйна, а не от България. Та от тоя умнокрасив всичко очаквам.

66

Анонимен

преди 2 години

Ристю шмекера.

65

Анонимен

преди 2 години

Глупости,висш британски генерал го е казал днес пред комисия в английския парламент.Виж нюз рума.Нато няма капацитет да защити никой в источна Европа.Това са фактите.

64

Анонимен

преди 2 години

Евротихоокеанската ни ориентираност е доказана чрез обявяване на война на САЩ и Великобритания през 1941 година. Евротихоокеанските ни партньори от "Рим-Берлин-Токио" дадоха пълни гаранции за сигурността на България.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 - това го казваш ти, не го казва "висш натовски генерал" - стига пропаганда!!! Ние СМЕ във война - просто при нас още не се водят бойни действия. Въпросът е дали ще подкрепим Украйна за да не се стига да се водят бойни действия при нас...

62

Анонимен

преди 2 години

61 другар ще казваш на американския социалист Дедо Байдън, който се гордее с проявите си през 60те год. И ще ти кажа само едно, оръжието което американските военни оставиха на Афганистански *** е на стойност 800 000 милиона долара. Щом могат да подарят толкова оръжие на убийци, които пребиват с камъни жени за това че ходят на училище, значи могат да дадат и на украинците. Ние си броим левчетата. И преливаме от едно перо в друго за да вържем 2та края, както домакинствата, така и държавния бюдж

61

Анонимен

преди 2 години

По-важно е дали е българска!!! Очевидното е, че не е!!!