44

ББ

преди 2 години

и Петков...бих простил кражбите на...борисов...но позора които ни нанасят бсп...не,направете го с гроб бе...!!!Путин е мъртав...бсп...възраждане...умират от глад!!!спестете позара които опитват да ни нанесе бсп-то за пореден път обслужвайки...умиращи военнопрестъпници!!!

43

ББ

преди 2 години

До БългаркамитроХванала на путин...и българка...у лево моля,само нинова хвана ама им е до следващите избори...самолети има...Ф 35 охраняват небето ни и миговете ви спряха провокациите...още ще дойдат,пари...ама гладните българи постройха турски поток с данъците си,финансират убийствата на мирни в Украйна...позор с който трябва да живеят децата ни...и отказва ниновица да пратела...коя си ти бе тетко?крепостна на путин позоряща България от десетилетия!!!Петков има начини...дръж се като Лидер!!!

42

ББ

преди 2 години

До Гандии е прав,човшки,божии,обаче путин убива...безсмислено,руши,воюва със жилищни на мирни,ок избива 45 мил. украйнци и...какво?ок заплаши Света ни с ядрените си...избива ни/няма начин,ще свърши като хитлер,САЩ имат грижата/остават само крепостните му нинова и костя и какво???нелепа,безсмислена жестокост над мирни...не я разбирам...нищо не печели,напротив,украйнците никога няма да простят на руснаците,света ни няма да прости на руснаците,Света ни се готви за 3-та световна...не ни е страх!!!

41

Българка

преди 2 години

Америка отдавна е фалирала.Европа да купува оръжие от краварите и да снабдяваме Украйна.Зеленски в своите изявления иска оръжие и и пари.Никога не е поискал нищо за народа.А тези оръжия за какво му са ?Продава ги на страни в Африка.Много добре знаят,че тази война е изгубена кауза.

40

КЪДЕ ОТИВАТ?

преди 2 години

Защо си мисля, че тези пари не остават в Украйна? Има една друга страна, която вече не може да се издържа сама. Тя продава самолети на чертежи, които никога не идват. И следват нови и нови подобни продажби на нейни клиенти, които теглят заеми от половин милиард всяка седмица. Сигурно тази страна има и други такива клиенти. Тези 5 милиарда месечно не са ли малко много за една страна като Украйна? Просто се чудя кой е по-банкрутиралия и кого поддържат на изкуствено дишане тези милиарди?

39

тя

преди 2 години

Дали ще оцелее или не някаква Украйна не ме интересува , важно е ние тук как живеем !

38

Анонимен

преди 2 години

При избор между това ЕС да плаща по 5млрд$ на месец на Окрайна и Окрайна да падне... аз направо с две ръце гласувам Окрайна да падне. После Путин да ги издържа, щом има желание! Наа мен ми стига че нафтата е 3.50...

37

Анонимен

преди 2 години

Винаги назначават от селски райони на важни позиции, защото те са готови на всичко да избият комплекса си за малоценност

36

Ганди

преди 2 години

За много неща съм готов да умра , но за нищо не съм готов да убия!!!

35

Ами

преди 2 години

На мен ми стига милион да оцелея - на месец . Безвъзмездни дархения моля !

34

Правда

преди 2 години

Да войната не е по вина на Украйна а на руския грабитеслки корумпиран комунистически режим вършещ престъпления срещу човечеството, мира, истината и Бога, А Украйна върши което е добро и право и пред закона и пред Бога защитавайки живота,народа земята си. Така че всички трябва да са настаната на Украйна срещу лото на Русия и да помогната безвъзмездно и добросъвестно възможно най скоро на страдащия народ на Украйна дори и руският народ трябва да следва Бога и да отхрърли измамния режим на Путин

33

ББ

преди 2 години

хаха колко руски има запорирани в Свободният Свят г-жо сталинке?а на олигарси на путин,имущества...а военни репарации които ще се наложи на руснаците да плащат след 3-та световна...нейзбежно е...Украйно ще е една от най-красивите Страни в Света след 3-та световна бъдете сигурна!помагайте им и спрете да обслужвате...умрял!путин е мъртав, със първият снаряд изпратен срещу Украйна...умря...за Света ни!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Всички искат да намажат от войната много на едро

31

БЕН

преди 2 години

УКРАИНСКИТЕ МИЛИАРДЕРИ ДА ДАВАТ ВОЛНИ ПОЖЕРТВОВАНИЯ ЗА РОДИНАТА СИ,АМА ДАВАТ ЛИ СИ ПАРИТЕ ТЕ.МНОГО БЪРЗО СТАНАХА МИЛИАРДЕРИ НЯКОИ ПОЛИТИЦИ В УКРАЙНА И В РУСИЯ БЕЗ ДА ИМА ПРИЕМСТВЕНОСТ, КАКТО ЕВ ДРУГИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СТРАНИ.КОГАТО ВЪРХУШКАТА В НЯКОИ СТРАНИ ОТ СОЦ ЛАГЕРА СЕ ДОМОГНА ДО БЛАГАТА НА ДЪРЖАВА СИ СТАНА БЕЗРАЗБОРНО ОБГРАБВАНЕ.СЪЩО И КАТО ПРИ НАС.

30

Анонимен

преди 2 години

Ами да си ги изработят.

29

Анонимен

преди 2 години

МВФ ще фалира а Кристалина безработна.

28

666

преди 2 години

То и ние се нуждаем Кристалинче, ама.......

27

ПроСоТо

преди 2 години

Я!...Нашта Сталинка много сай развихрила бре!

26

СрТ

преди 2 години

Ербапа от Кремъл ще снесе. Нефт и газ имал. Това, онова имал. Яко с рубли фрашкан бил. А сега шари пакостник дребен. Ще ти дигнат паметник в Сибир - примерен каторжник. За радост на децата и за да живее свободата.

25

Анонимен

преди 2 години

Ние като член на ЕС ще вземем по-малко за години не за месец.