34

Анонимен

преди 2 години

Ми то европро'*** само унищожение са способни да направят!

33

Когато...

преди 2 години

...Фидел Кастро идва на власт в Куба, той раздава на бедните цели квартали с къщи, взети от богаташите. Това са двуетажни имоти, долните етажи са магазини, горе се настанява пролетариата. Скоро почват проблеми с вода, ток и канализация. Изникват улични чешми, тока се подава от тук от там както в джипси кварталите, а находчивите решават тоалетната така--пробиват дупка към долния етаж, който е сметище и клоака. След време почва масово пропадане на жилищата, които погребват и живущите.

32

От Вселената

преди 2 години

Температура 123 не е градуса не е в целзия а фаранхайда ... 125 фаранхайда се равняват на 51.6 градуса целзия....

31

До 30

преди 2 години

Първо повърхностната температура на Земята е абсолютно невъзможно да стане дори 100 градуса, да не говорим за 600, което пък ми говори, че простоват зелен сектант. СО2 си има добре изучен кръговрат и не се натрупва в атмосфера до безкрай. Трето без парникови газове Земята ще замръзне изцяло и тогава наистина живота ще бъде сведен до едноклетъчни. Научните факти говорят, че по-топлия климат е идеален за живота, а също така, че в Сибир и Антрактида преди 10-20 млн. са били покрити с джунгли.

30

От Вселената

преди 2 години

Влезте в ЮТЮБ и напишете: "ford car hemp 1941" и ще видите как Леките Коли целите са направени от КОНОП, Движат се на Масло от Коноп и как Хората са Карали Колите Без Медицинско Обслужване ..... Здрави...Здрави...Здрави! Влезте в българският саит ........ https://konop.bg/ и се радвайте на ЖИВОТА така както са се радвали нашите Баби, Дядовци, Пра Баби. Пра Дядовци преди да дойде "Комун"Катът"Кючека"!

29

От Вселената

преди 2 години

Как да се възстанови Майката ни Земя от тия Пластмасови Нафтови - Петролни ***? Ми много лесно!... От хиляди години ЧОВЕКЪТ е отглеждал КОНОП, който е бил ЗАБРАНЕН ОТ НАФТАТА след 1941г. Човекът е правил от Коноп Първото гориво за леки Коли, правил е дрехи, правил е Пластмаса от коноп. Конопът съдържа в себе си вещества които нашият организъм произвежда за да просъществува и лекува всички болести. Медицинската Империя се страхува от КОНОПА... Жа им изчезнат ПАРИТЕ!...

28

От Вселената

преди 2 години

В момента става смяна на технологиите. По света след 1941г беше въведена нафтата за гориво на колите, за производство на пластмаса, дрехи и най - различни лекарствени ***. Поставяйки пластмаса направена от нафта под земята с хилади години не може да бъде унищожена. *** навсякъде!... Палене на въглища, дървета. Не останаха Гори, Не остана земя с чиста и свята ПРИРОДА ПО ЗЕМЯТА!. Как да я възстановим? Ми Много лесно!.... Помислете1 Как?

27

Читател

преди 2 години

Какво стана с озоновата дупка? Поредната шитня, писана от друг комп и преведена от друг. Защо хората взеха че повярваха???AI, като почне да хапва, пийва и тия три неща, ще му повярвам съвсем, ама друг път.

26

Анонимен

преди 2 години

Тия иракчани са се препекли,125 градуса направо на въглен са станали.Глобално затопляне не знам дали има засега лятото е жега зимата студено!

25

Анонимен

преди 2 години

Съседката е с корени от Донецк.На въпроса защо е тази война тя каза .Не зная. Наистина недоумявам.В този край бяха най големите находища на висококалорични въглища.Хората живееха добре.Сега въглищата свършиха и този стандарт на живота го няма .Оставям войната а факта че тези въглища милиони тонове са изкарани на повърхноста изгорени.Тези милиони тонове са в атмосферата задно с милиони тонове от други мини.Това постепенно води до парников ефект.А ефекта след време е 600-800 градуса на Земята.

24

Анонимен

преди 2 години

Расия, Расия, Расия.

23

Анонимен

преди 2 години

Чудовищни екоталибански лъжи и манипулации! Абсолютна лъжа е че ни чака климатичен апокалипсис, няма такъв вариант. Суши и наводнения е имало откакто се е появило човечеството, и то в много пъти по-тежки от горе описаните. Човечеството се е справило с много по-тежки природни бедствие и то без да разполага с днешните технологии и научни достижения. Научните факти са, че само в през ледниковите периоди е имало ледени шапки на полюсите, така че такова нещо като глобално затопляне не съществува.

22

Става

преди 2 години

Все по-студено.

21

да ама не

преди 2 години

Госпожо *** Христова какв аа е тази температура от 125 градуса в Ирак през 2021 да не са запалили термометрите? Що не четете като пишете бре!

20

Анонимен

преди 2 години

Ей добре, че са медиите да ми кажат, че това, дето валя само преди седмица не е било снЕг, а топъл летен дъжд и температурата е била 33 градуса.. жалко, че не успях да стигна до плажа тогава.

19

Зелен Демократ

преди 2 години

Вече се ходи веднъж седмично по голяма нужда за да се намали въглеродния отпечатък! Това се постига с глад, стригане, сръбска музика и още Нещо ;) Бъдете отговорни, ваксинирайте се, спасете дърво! И наесен никакво парно ,да накажем руснаците!

18

Анонимен

преди 2 години

В България специално преди имаше засушаване веднъж на 10 - 15 години . Сега ще е на 5 години ,а после и на 4 . Това означава че трябва да се насочим към поливно земеделие а не зърнопроизводство.

17

Анонимен

преди 2 години

Какво глобално затопляне? Грета некоя си, ли ви каза? Аре включете си мозъците на работен режим и анализирайте, щото много има да страдате.

16

Свърши се вече

преди 2 години

Няма да го има затоплянето и климатичните промени. А някои хора добри мангизи направиха от всичко това за сметка на глyпаците които им вярваха.

15

Грета Тунберг

преди 2 години

Извинете, знае ли някой какво става с мен? Чувал ли е някой напоследък нещо за мен?