354

Анонимен

преди 2 години

пускай зенитната артилерия и изриваааай

353

Star

преди 2 години

освободен бил от ,,народната милиция''..която е на подчинение на Кремъл.нали не си мислите,че народа е създал тая ,,народна милиция''.

352

Не разбрах до 403

преди 2 години

Моят въпрос беше не дали е подменен (за това нямам съмнение), а по кой от двата начина. Това дето казваш за часовника, не знам дали при клонинг може да се "обърне матрицата", така че май по-вероятно са му намерили двойник, или са го "изфабрикували" с умели гримьори !

351

Анонимен

преди 2 години

До Не разбрах Точно така. Но за съжеление бързахме и направихме няколго грешки... Примерно като часовник на другата ръка. Всичко друго е направено правилно!

350

Анонимен

преди 2 години

Що така бе таварищи велики войни, след това официално превземане на Мариупол за какви победи ще се хвалите следващите дни. Иначе беше много удобно, всяка сутрин се събуждаш и научаваш радостната вест че Мариупол е превзет. От тук нататък с какво ще се хвали руската пропаганда, вие сами отрязахте пропагандистите от любимия им локум за превземането на Мариупол.

349

Т

преди 2 години

Тая информация е от вчера Мариопул от вчера е в Руски ръце прежде коментиращите не им остава нищо друго освен да злобеят и да ръсят не истини като тях самите.

348

Не разбрах

преди 2 години

Тоя клонираха ли го, или му намериха двойник !?

347

Военен брокер

преди 2 години

Без индустриалната зона която е 45км дълга и 20 км широка...

346

Куку

преди 2 години

Какъв Мариупол кви пет лева??? Украинците тепърва се стягат за война,сега събират гаубици и БТР-и а почнат ли да идват самолети и танкове Абрамс не ми се мисли!

345

Лелеее лелее

преди 2 години

Тия си мислят че правят някакви велики дела. Леле леле. Тържествено обевяват? Кое бе? Нападението на друга държава и убийството на мирни жители?!?!? И тоя строителен инженер по професия Шойгу дето и казарма не е ходил (официално инфо е) - как се прави на ??? Генерал ли е какво е? Тия не са у ред.

344

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

Тя и една бивша дИвойка го раздаваше навремето ЯК0 преДвзет0, но кво от това - животът тъй и тъй си тЙЕчЙЕ. А пък на тоя псевдо-военен изобщо не може да му се фаща вера, щото е яко лъжлиФ, дори по-лъжлиФ от крадлиФ дрт сигьаньинь, или маньХаль, се тая...Доколкото знам и чувам съответно от U- КРАЙ -NскаЯ никто не подвердил этого тенденциозного ЛОЖНОГО утверждения... М/у другото, вчера през ситото на рашънската цензура мина инфото с жертвите от потопения карабль - над 120 ушли + ок.200 изчезнали

343

Еленовъда Шойгу ...

преди 2 години

...ЛЪЖЕ ЮНАШКИ РУСНАЦИТЕ ...ха,ха,хааааааааааа

342

" превзет"

преди 2 години

"Азовстал " е голям колкото половин София, ПУТИН ПРОСТО СЕ ОТКАЗВА ДА ВОЮВА ЗА НЕГО , ЗАЩОТО ЩЕ МУ ТРЯБВАТ ОЩЕ ПОНИ 3-4-МЕСЕЦА ЗА ДА ГО ПРЕВЗЕМЕ НАПЪЛНО!/..явно руските гадове --бързат , за 9.май за да се похвалят с "ПОБЕДАТА"..ха , ха../

341

БГ

преди 2 години

За кой ли път?

340

Анонимен

преди 2 години

Нинова ,"Русия ще освободи България от задокеанска окупация".Как спите бре, гонете Нинова, защото следващите сме ние.

339

Истината

преди 2 години

Военен

338

Анонимен

преди 2 години

джуджето дядя путин ще си иде в международна изолация, а народа му ще си иде в нищета причинена им от собствения им диктатор путин

337

Глок

преди 2 години

Така,първи подви опашката Лукашенко-старата лисица....следващият е Кадирката-най добрият танцьор на Чечня,накрая идва ред на Шойгу който бил строителен инженер и еленовъд.Пълно осир....не!!!

336

Анонимен

преди 2 години

НиноваНяма как да даде нещо на Украина като шефа му Радев каза,че Крим е Руски.Сега е ясно кой е кой.Радев е издигнат от Нинова.

335

Анонимен

преди 2 години

387..И НЕ ОСТАВЯ СВИДЕЛИ И ТАКИВА НА КОИТО СА ДАЛИ МИЛИОНИ МИЛИАРДИ А ТЕ КАКВО НИЩО- ЦИТИРАМ МИХАИЛ ХАЗИН ЗА РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ, НАЙ ЧЕСТО СИРАЦИ ИЛИ ПОЛУСИРАЦИ НО МИЛИОНЕРИ МИЛИАРДЕРИ И КОЙ НЕ ДАВА КОЛКО МУ ИСКА ПУТИН СИ ЗАМИНАВА ЗАЕДНО СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ ПО СТАР ОБИЧАЙ НА КГБ- НЯМА СВИДЕТЕЛИ. ТРЕПЕРИТЕ ЛИ БГ ОЛИГАРСИ- ДОЙДЕ И ВАШЕТО ВРЕМЕ- КОЙ НЕ ИЗПЪЛНЯВА ДУМАТА НА ПУТИН СИ ЗАМИНАВА ЕЙ ТАКА ПО СЕМЕЙНОМУ В НЕБИТИЕТО, НАЛИ КОРНИ- НЕ ТИ Е ЛЕКО- КАК СЕ КРАДЕ НАРОД Е СЕГА ВРЪЩАЙ НА БАЩИЦАТА