153

Укро - идиоти

преди 2 години

минираха портовете - сега няма корабоплаване на съдовете със зърно...та заради войната ли е или заради умните урки!

152

анонимен

преди 2 години

Ако при глада, който цари в Индия, тя ще храни света, това е или някакво извращение, или пък е краят на същия този свят. Но не ме учудва нищо, след като прочетох как са се трепали дори и след като уж е била прекратена ВСВ, НО ПАК Е ИМАЛО ЗАПОВЕДИ ЗА СРАЖЕНИЯ? Понякога си мисля защо ли още съществува този свят.

151

Тенгри Кан

преди 2 години

Българите па търсят некой ЕС да ги рани;))) Тембели;))) събудете се, вашите деди са одомашнили първите животни, развили са първото земеделие, върху скалите са създавали ниви, носейки пръст в торби, на острите склонове са зидали тераси и са ги превръщали в ниви, живели са на невъзможни местам а вие, днес, тембеле сте кат резане турске читаце, да ва рани некой и вий само да поглаждате корема, си надувати сисите и да си епилирате краката;))) Мотиката и на нивата!

150

зяпнал

преди 2 години

Нещо сте се объркали. Само България изнася по 6-7 млн тона пшеница, а вие ми дрънкате че Русия и Украйна заедно изнасят 16 млн тона.

149

Анонимен

преди 2 години

Какъв глад бе? В Кауфланд има всичко.

148

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Пълни глoпости, само вижте статистиката колко тона храна се изхвърля дневно в цивилизования свят и ще разберете че че решението не е в производството на още храна.

147

Ф16

преди 2 години

Индия давала евтин хляб на 700 милиона от населението си, майкооо.... 700 милиона живеят в кашони, щели да помагат на света.

146

Анонимен

преди 2 години

Храната на бъдещето са насекомите.

145

Българ

преди 2 години

До IvanoffА от цената торовете и химикалите за пръскане против вредители,маркучи,горива и части за трактори и и т.н. пука ли ти *** нещастен през живота си ако си хванал мотика!После се съревновавай със Билата и Кауфланд дето точно преди сезона пускат чужди плодове на супер промоция ама до там ни докараха твоите господари от държава с огормно земеделие и животновъдство със селектирани породи до вносители на ***!Скоро чакаме кисело мляко да внасяме от Япония като дойде другото правителство

144

Българ

преди 2 години

Щом до Индия опряхме дето бедните семейства изхвърлят децата си от женски пол в реката,защото не могат да им осигурят задължителната зестра и трябва само да ги хранят значи скоро очакваме по-голямата част от населението на Европа като в Китай от сутрин до вечер да блъскат за купичка ориз или като в Америка по времето на Чаплин да ходят с табели работя за ядене!Благодарете на Световната банка и СЗО или поне на майките на техните ръководители за следващите 10 год. шок и ужас!

143

Ivanoff

преди 2 години

До Бай Илийчо - Аз съм много умен и затова съм си трупал мазнинки !

142

Анонимен

преди 2 години

До Ivanoff - Ейййй - поредния г..ю - Голямата работа , който надхитрил целия свят !

141

Ivanoff

преди 2 години

Продадохте си земите за по 60лв на декар преди време за да си купите един климатик, сега скимтите. Само съм трупал през годините. Имам земя да храня 3 квартала. Ни от руснаци ми пука, ни от индийци.

140

Бай Илийчо

преди 2 години

Глад иде бря,библейски глад ! Ко жа прайм незнам ? Па никой не казва колко ша продължи гладъ ? !

139

Марина

преди 2 години

До Боряна - На всичко бих се съгласила , само да са мо-малко такива като теб сестро , че само правите калабалък !

138

До ларавел

преди 2 години

Просто прекрасно - няма да плащаме на руснаци (ще ги пляскаме), ще плащаме на индиици и китайци, с 20-30% повече, ама ще накажем руснаците! Нали? Абе, АзБ - дайте интелигентно ***, бе! Тия с IQ колкото номера на обувките им, не стават.

137

Анонимен

преди 2 години

Абе, на кой му трябва храна? Има интернет, сураттефтер, днес-утре.бг, туби, тиктоци, ... храна??? Щегувате ли се? Дайте домокрация, евро-гейски ценности, джендер мания, атланто-краварски патриотизъм... А вие храна. Яжте ценности! До там ли изпаднахте - да ви хранят недемократични индиици?

136

до 185

преди 2 години

Е да, като изгладнеете, защото сте некадърници, ще откраднете от можещите. С течение на времето ще изплюскате и прецакате всичко, пак защото сте некадърници. Некадърника все ще е гладен. Не е нещо, което не се случва всеки ден на всеки некадърник.

135

Анонимен

преди 2 години

До Зърнар - Ти ли си този на снимката от зърнената борса , защото не ми и зглеждаш на Украинец , камо ли пък на "демократ " ?!

134

Анонимен

преди 2 години

До Зърнар - Да но като поизгладнеем и ще ти национализираме всичко , и ще те направим бригадир в ТКЗС-то където всъщност ти е мястото ! НЕ е нещо което вече да не се е случвало !