102

hr

преди 13 години

tova pokazva kolko sa tipi bulgarite dobre 4e ne sim tikiv

101

toni

преди 15 години

azis enai t1piyt 4ovek koito s1m vijdala

100

emiliq

преди 15 години

vie ste edni ot nai -tipite hora koito se jenqt mij za mij

99

didi

преди 15 години

mnogo se radvam za tqh mnogo sa sladki dvamata

98

didi

преди 15 години

mnogo se radvam za tqh hubava dvoika sa kitaeca nai nakraq se vrazumi gelaq im samo hubavi neshta da im se sluchvat

97

SOAD

преди 15 години

Ееее, 81, а какво да си мисля за човек, който е зарязал семейството си и е седнал да се връзва на глупостите по форума :) Лично за мен Азис и Китаецът си заслужават всяка една обида на етническа и сексуална основа-сами са си го докарали! Изпитвала съм и голям яд на разни хора-форумци и "герои" от статии, заради простотията, за която ти говориш и знам как се чувстват хората, които в яда си пишат по-остри неща, затова не ги съдя. Един коментар се пише за 2 минути, не мисля, че семейството страда от тези 2 минути липса, а понякога облекчението, което изпитваш от излятата горчивина е голямо. Пак казвам, по-добре отколкото да си го изкараш на някого вкъщи. И затова гледам да не се връзвам на такива неща, по-добре и ти недей. Истинската простотия е по селата и малките градове, там е ад!

96

BLACK

преди 15 години

....оффф ...аман!!!

95

jjj

преди 15 години

Омръзна ми да ни занимават с тези ***. Няма ли по-стойностни събития , които да се случват тук?

94

преди 15 години

Стига за този м-ан-га-л = п-е-де-рас, защото вече ни писва от тъпотии.

93

преди 15 години

Стига сте ни го навирали този ***- ! Няма ли нещо стойностно да ни покажете, ами ни занимавате с тая простотия. Като е *** да си върви в катуна. Катето Евро - тази простакиня и нея ли рекламирате?

92

преди 15 години

Алоу, журналята! Тоя да не ви плаща, та все му показвате тлъстия извратен ? Не се ли усещате, че като го рекламирате постоянно промивате мозъците на нормалните подрастващи? А може би искате да има нови млади гейчета, защото такива ви харесват.

91

Elin

преди 15 години

Златина и Станка Геройката са прави! БУНТ КЪМ ЧАЛГАТА!

90

Станка Геройката

преди 15 години

ПРИЗОВАВАМ КЪМ МАСОВ БУНТ! Бунт срещу чалгата!Защо не организираме Chalga Demolition Night? На някой стадион в столицата ще изгорим малга албуми и плакати. И това "всеки има право да си слуша каквото си иска" не е причина да не се организира такова събитие, защото чалгата сега е във вид на задължение. Ако не я слушаш те обявяват за и комплексар.

89

преди 15 години

Ti i tuka li se poyvima varnensko gybre?

88

zlatina

преди 15 години

Защо не организираме Chalga Demolition Night? На някой стадион в столицата ще изгорим малга албуми и плакати. И това "всеки има право да си слуша каквото си иска" не е причина да не се организира такова събитие, защото чалгата сега е във вид на задължение. Ако не я слушаш те обявяват за и комплексар.

87

Жоро Фитила

преди 15 години

ЦИРК.ТЪПИТЕ ДРАСКАЧИ ПАК ЛАНСИРАТ ЧАЛГА-ПЕВАЧКА.Плащат ли ви от Пайнер,що ли? Или сте на издръжка на васко гейзерчето? И после ще се питате защо децата ни са *** и ***.

86

ирина

преди 15 години

съгласна съм с теб 80. пари и охолен живот казаха си думата.

85

преди 15 години

Да, аз сега съм се навил да ставам актьор, певец, да участвам в реклами, да съм статист и платена публика и смятам, че такива *** като Азис не дават шанс на нас, нормалните българи да се изявим, защото са като черни дупки и поглъщат медииното внимание. Тлъст дебелак, престани да пречиш на изгряващите звезди, ясно ли ти е?

84

4etec

преди 15 години

да се измисли закон - тия тъпани никога да не се появяват в никакви медии ..

83

една от всички

преди 15 години

Какво толкова ги коментирате бе, хора, съвсем е прав пост 82, Азис и Китаеца са чисто и просто двама ***, намерили ниша без да се потят цял ден за жълти стотинки да изкарват луди пари като се правят на кичозни ****али! Това е цялата истина и не виждам какво толкова са обект на внимание, на мене ми писна от тия двамата!