72

Анонимен

преди 2 години

София е столица на България не е просто община като Перник Видин Враца Монтана или Габрово при цялото ми уважение. Не може общинските съветници да вземат решения които не кореспондират с интересите на страната а не само на общината. Тука трябва да се отчитат много неща. Това решение е неправилно и не може да бъде допуснато. Спрете го.

71

Анонимен

преди 2 години

моят пра дядо асан осман вели се би в шипка заедно с българите и руснаците искам да кръстите с името на пра дядо цетъра на софия иначе ще дойде на този умник които е планирал да му взем е акъла да го остави за смях -на тохи човек рива му да е ***

70

Анонимен

преди 2 години

Дано не се наложи да се на+гъзите в обратна посока кога ветъро задуе в обратна посока откъм руско. Чакам гоУем сеир. А ако успеете да пробутате и френския макарон като спагети Булонезе, ще ударите джакпота. ЕС се разпада, няма бъдеще.

69

77

преди 2 години

Големи "патриоте" сте.. А помните ли когато град Варна беше гр.Сталин, когато масква беше част от нашия Химн , когато целувахме воинското знаме и се кълняхме във вярност към КПСС ,.....Слава на Украйна , жертва на руския агресор!

68

жоро

преди 2 години

Пьлен кретинизьм какви са тези *** които обсьждат такива идиотщини???Други проблеми в София няма ли?По какви критерии решихте че фашистите са герои???

67

тя

преди 2 години

Искам в София "ул Кадиров" !

66

тя

преди 2 години

Много сме прости! Какви са тези имена , кой "умник" дава тези идеи?! Название на улици и площади могат да се дават само на българи и чужди граждани ,които са дали живота за нашата страна или имат изключителни заслуги към нея ! Чуждите "герои" не са наши герои !

65

Браво на областния

преди 2 години

"Предложението ни за именуване е мотивирано, преди всичко от необходимостта, градът ни да приеме важен символичен акт на солидарност с украинския народ, " - Няма такава необходимост. Да се спазват законите. Немцов даже не е знаел къде е България, няма нищо общо с нас.

64

Анонимен

преди 2 години

Ама защо само отделни улици да преименуваме? Трябва цели общини да им сменим имената, напр. Мало Бучино - Мала Буча, Манастирски ливади - Мариуполски ливади и т.н. и прочее... Стига дреболии, размах трябва.

63

Соломон Паси

преди 2 години

Предлагаме летището в София да го преиминувме на Брат Кричко в знак на солидарност

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78 "Чуждо знаме не може да се развява при никакви обстоятелства. Опълченците на Шипка ще се обърнат в гроба." Не само, че може, ами е задължителен протокол при всякакви по важни събития включващи участие на чужди държави. А точно на Шипка са се вяли чужди флагове, защото България като държава не е имала свой утвърден. Имало е флаг на българското опълчение, но останалото е било чужди флагове на съответните бойни формирования и държави. Поне научете малко история.

61

Политиците

преди 2 години

Не ни вкарвайте във война! Вие ще си отидете в бункерите, ние народа сме на улицата. Ще ни направите бежанци и нас. Спрете се.

60

Анонимен

преди 2 години

Чуждо знаме не може да се развява при никакви обстоятелства. Опълченците на Шипка ще се обърнат в гроба.

59

Анонимен

преди 2 години

Това необосновано решение е неправилно и затова е върнато. София не е само София е столица освен ако искате има и стари столици защо не Пловдив или Велико Търново. Какво мислите.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 "Те не искат доброто за украинците те искат показно зло за руснаците." Защо името на Борис Немцов да е "показно зло за руснаците"?

57

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия мижави пенсионерски протести! На работа сме!

56

Анонимен

преди 2 години

На протеста, на протеста

55

Анонимен

преди 2 години

Те не искат доброто за украинците те искат показно зло за руснаците.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 Да, защо?

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 "Не познават история ни за това не се гордеят с нашите герои" С кои герои не се гордеят, и какво общо има това с решението на СОС?