36

81

преди 2 години

следващата ще е Македония, щото с помощта на русия ние ще си я вземем обратно! има тайно споразумение между нас и русия, България няма да изпрати оръжие на Украйна и русия ще ни помогне!!!

35

татар-сеирджия

преди 2 години

Американските преэиденти Георге Бушовски, Дончо Тръмповски, Бильо Клинтовски са северомакедонци, Баро Обамовски е половин северомакедонец от майка египтянка.А настоящият им президент Бай Дончо е с напреднала деменция и затова не си спомня че е северомакедонец....

34

проф.БожидарДимитров

преди 2 години

Оттатък Вардаро се правят на yлaви..., туй за северомакетата кво да речеш бе, когато и да ги набъхташ все си закъснял...Събрали са всички псувни и правописни грешки от нашия език,яко са го посърбили и си напрайли техния Коминтерновски тюрлу гювеч...

33

СкопскиВеликден

преди 2 години

Исус Ристоски е северомакедонски гражданин, който по неволя създал първата световна религия Скопски Монотеизъм.

32

КОНСТАТАЦИЯ

преди 2 години

Република Северна Македония в Европейския Съюз е като т*шаците в п*рно филмите... Много са близко, но не влизат!

31

Ванче Михайлов

преди 2 години

Радио Скопие съобщава:- Северомакедонски археологичари откриха скелета на првиот северомакедонец.Костите датират на 2,8 млн. години. Работи се по хипотезата, че е убит от стрела на бугарски-татар окупатор.

30

български избирател

преди 2 години

Винаги съм нащрек, когато срещна умна блондинка, щедър евреин и северомакедонец дето бърза да стане член на ЕС.

29

татар-сеирджия

преди 2 години

Ковачевски се прибира в къщи и казва на жена си:- Добра вечер, Лепа Брено.А тя отговаря:- Мажо, па я не съм Лепа Брена, я съм твойта жена.- Знам *** жено, знам дека не си Лепа Брена, я така си лъжем члена по навикКиреее...внимавай...тоя така и теб лъже по навик!!!!

28

Гешев

преди 2 години

В Република Северна Македония искали да направят министерство на въздухоплаването. На въпроса за какво им е, след като нямат самолети , те отговорили:- Е, българите как имат министерство на правосъдието да не би да са втасали?!

27

ха-ха-хи

преди 2 години

На седмия ден от Сътворението Адам пита Господ:- Боже, кой лежи под ябълката?- А бе, някакъв северомакедонец, аз тук го заварих...

26

Ковачевски

преди 2 години

Когато бил в Харвард се похвалил пред Киро, че северомакедонците били най големите строители. Тяхно дело са много павирани пътища, измежду които най-прочут е Млечният път.И Киро му повЕЕЕрвал....

25

Анонимен

преди 2 години

По последни данни и Батман е Македонец. Родом е от Прилеп!

24

Анонимен

преди 2 години

Еххх с тия борби за История и факти съсипаха хубавите песни. Сега требе да се пее "Северномакедонско девойче"

23

Анонимен

преди 2 години

От Македонският институт по науките доказали, че маймуните от които са произлезли хората, са произлезли от Македонците!

22

татар-сеирджия

преди 2 години

Ковачевски страда от тройнственост, която се състои в това, че с единия крак той стои в миналото, с другия приветствува мултиплицирано бъдещето, а между краката му стои страшната действителност.

21

Ковачевски

преди 2 години

Не го разбирам тоя спор между евреи и араби за Йерусалим?!?!Всеки знае, че е древно северомакедонско селище.Това го пише и в нашите учебници за първи клас!!!

20

Анонимен

преди 2 години

В Египет има толкова много Българи вече, че скоро ще го обявят за Южна Македония.

19

Скопски еколог

преди 2 години

Отрязаха 100 годишно дърво в Р.Северна Македония!- Защо?- Имало български корени...и на преброяването не предоставило бугарски документи за етническа принадлежност....

18

Анонимен

преди 2 години

Тито нали не е фашис, а не им дава независимост в 1944 г. Или и Тито е фашис. Щото ако Тито е фашис тогава излиза, че днешна Македония е създаден от фашисти но сърбофашисти и следователно е фашиска държава по произход която трябва да се дефашизира и макеполитиците са на народен съд за военни престъпения срещу българите и другите народ или съучастие на сърбфашистите на Тито и Милошевич.

17

Анонимен

преди 2 години

Просто внасяме искане в ЕС да се раздели Албания от РСМ за членството в ЕС. Приемаме Албания след което приемаме Черна Гора, Косово и Босна и Херцеговина. А Сърбия и РСМ да си седят извън ЕС и да си обясняват един на друг колко са велики и кой е имал по-велика история и така до края на света!